Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri

En başarılı bulduğunuz su ürünleri tarifi tercihim ...

• Ankete Katılan
    243
Sevgili Candann'cım her birimize ayrı ayrı yorum yapman eksiği fazlası ile bize yön verebilmen beni inan çok mutlu etti.En başından beri dileğim keyifli geçmesi yönünde idi,halada aynı.Ortada bir emek var ve değerli yorumlarınla bu emekler bir kez daha kıymetlendi.
Her yörenin herkesin farklı damak tadı ve lezzeti vardır.Bunu en şekilde belirtmişsiniz.
Pazı kısık ateşte su eklenmeden sadece kendi suyu ve bol beyaz soğan ile yavaş yavaş kavrulduğunda karabiber ve tuzla buluştuğunda gerçekten güzel bir lezzet ortaya çıkıyor.Denemek lazım diye düşünüyorum.
Çıtır soğana gelince soğan tadını sevmeyenler yada ağzım kokacak düşüncesi olanlar en başta denesinler derim.Közlenmiş vede kızarmış soğanı sevenler bunu çok daha fazla seveceklerdir.
Menüme teşekkür almakla beraber özellikle çıtır soğanım bayağı ilgi gördü.Bunu bir kerede sizin değerlendirmeniz gerçekten çok hoş.
Dileğim şansı olan kazansın ve keyifli geçsin.
Umarım her daim güzel geçer ve bende gücüm elverdiğince diğer kategorilerde de yarışabilirim.
Sevgiler.

candan hanım yorumunuz ıcın cok tesekkurler. :)
bu tarıfı bı otelın restoranını tanıtırlarken gormustum ve denemeye karar vermıstım. aynen boyleydi ve gercekten tadı cok guzel.

candan hanım yorumunuz ıcın cok tesekkurler. :)
bu tarıfı bı otelın restoranını tanıtırlarken gormustum ve denemeye karar vermıstım. aynen boyleydi ve gercekten tadı cok guzel.

Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum birinci olan arkadaşa ricam tatlı alanında yarışma yapılması yada hamur işi bende katılmak isterim kategori bunlar olursa

Coook tesekkur ederim HanimKelesimiGetir (hiiiim cok zor yazana kadar epey cebellestim,ne demek acaba keles:26:kesemi demek)

Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum birinci olan arkadaşa ricam tatlı alanında yarışma yapılması yada hamur işi bende katılmak isterim kategori bunlar olursa

Zeyno,tatlida iddialiyim diyosun yani :26:hicde belli etmedin arkadasim boyle yeteneklerin oldugunuinsan bir yaparda once bize gosterirdi,tattirirdi

Rica ederim şimdiden hayırlı olsun diyelim

Keleş uzun namlulu bir silahtır bu nicki görünce hoşuma gitmişti almam lazım dedim kullandım

tesekkurler

anladiiiim ben "ş" "s" olunca bu ne diye dusundum ama "Keleş " bilirim..degisik olmusgule gule kullan oyleyse

Kızlar annemin mamografisi temiz çıktı ama boğazındaki guatr içinde nodül varmış.Hemen ameliyat edilmesi gerekiyormuş.Bu durumda olan tanıdık yakınız varmı bana bu konuda içimi rahatlatacak birşey söyleyin lütfen kalbim acıyor karnıma ağrılar girdi

arkadasim,uzuntunu anliyorum ama cok canini SIKMA lutfen senin iyi olman lazimki annene moral ve destek verebilesin..iyi dusunmeye calis her nodul kotu huylu olacak diye bir durum yok..buyuk ihtimal biyopsi yapip nodulun cinsi belirlenmeye calisilacaktir..umarimki kotu huylu birsey cikmayacaktir..herkeste nodul vardir yani her 2-3 kiside birinde nodul vardir o yuzden nodul olmasi simdilik cok sakincali degil biyopsi belirleyecektir gidishati.doktor soylemistir sanirim iyotlu seyleri kullanmiyordur iyotlu tuz falan yani...lutfen uzulme ,iyi haberlerini bekliyoruz..tekrar cok gecmis olsun

Çok geçmiş olsun öncelikle mamografi temiz çıkmış , boğazda nodül en yakın teyzemde vardı.Biyopside temiz çıktı , 2-3 tane vardı . Sonra yine de alındı , tabii bu dediğim epey sene önce.
Umarım sizde içinizi rahatlatacak güzel haberi alırsınız.

Çok geçmiş olsun

Oyumu en içime sinen yemekte kullandım, hayırlı uğurlu olsun

nihayet oyumu verdim.bu kadar geç kalmamın nedeni aslında 3 tarif arasında kararsız kalmam oldu.ve en sonunda, oyumun nasıl olsa birinciliği etkilemeyeğini düşünerek kura çektim.

kuradan ve hamsi kuşu ve kalamar tava çıktı.

lisabella yı da birinciliği için şimdiden tebrik ederim.favorilerimden biriydi.

Sevgili hunter7 tesekkur ederimlakin ben hala birinciyim diyemiyorum ,onumuzdeki 2 gundede cok sey degisebilir bekleyip gorecegiz

çok teşekkürler kuraya kalmış olmak ve şanslı olarak çıkmak güzel kuralarda da şanslıydım zaten başkalarında da çıktım yaa.. birici olamıcam ama olsunn zaten iddiam yok demmiştimm acaba öbür kategori ne olacak gerçi ben katılmıcam izlicem bu sefer çok yapmayı istediğim bir şey var aslında et yemeklerinde hele bir kategori açıklansın yemekler görücüye çıksın bakarız öyle ahım şahım birşey değil ama katılmakta çok zevkliydi ancak büyük ihtimal izleyici olurum

Çok çok teşekkürker bu kadar güzel sözler duymayı hiç beklemezdim hamsi kuşu için. Evet yapımı epey zahmetli o şekil vermek işi ve dağıtmadan kızartmak ama biraz zaman harcamak ve elde iyice sıkıp döndürerek iyice yapışmasını sağlamak gerekiyor ayrıca ateşin kızgın olması da önemli artık yapa yapa ne kadar sürede bir tarafının piştiğini hesap edebiliyorsunz o yüzden aynı ayarda kızarıyorlar. Benimkilerde bu seferde aceleye geldiği için çok istedğim gibi olmadı şekli açıkçası normal geniş bir zamanda ki haftasonu yapıyorum genelde çok daha güzel oluyor görünüşü ama arkadaşlarım gelecekti o hafta ve haftaiçi yapmak zorunda kaldım hamsiyi yavan bulanlar için çok güzel bir tarif ama klasik birşey o yüzden zaten iddialı değildim. Kalamar güzel oldu ama keşke gönderebilseydim size de bende yaptıktan sonra daha sunuma koymadan yedim biraz normalde de pişirirken bir yandan da yerim. İnanın çok mutlu oldum yorumlarınızdan oy vermiş kadar oldunuz..

bence katılmalısınız.imkanı olan herkes bu tür organizasyonlara katılmalı.çok güzel paylaşımlar çıkıyor ortaya.

ben de katılmak isterdim ama fotoğraf yüklemeyi beceremiyorum maalesef yoksa birinciliği kimselere bırakmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…