Lisabella,Ausencia,Nevreste teşekkür ederim umarım diğer sonuçlarla güzel haberler alırız.Bugün kesinlikle ameliyat dedi doktor.Annemde kanserse bana söylemiyorlarsa bıçak değerse daha kötü olursa korkusunda.Nasıl ikna edeceğiz oda var.Neyse şu güzel yarışmanın tadını kaçırmayayım ben.
Lisabella,Ausencia,Nevreste teşekkür ederim umarım diğer sonuçlarla güzel haberler alırız.Bugün kesinlikle ameliyat dedi doktor.Annemde kanserse bana söylemiyorlarsa bıçak değerse daha kötü olursa korkusunda.Nasıl ikna edeceğiz oda var.Neyse şu güzel yarışmanın tadını kaçırmayayım ben.
Yok canım kanserse(allah korusun)mutlaka söylerlerLisabella,Ausencia,Nevreste teşekkür ederim umarım diğer sonuçlarla güzel haberler alırız.Bugün kesinlikle ameliyat dedi doktor.Annemde kanserse bana söylemiyorlarsa bıçak değerse daha kötü olursa korkusunda.Nasıl ikna edeceğiz oda var.Neyse şu güzel yarışmanın tadını kaçırmayayım ben.
Yok canım kanserse(allah korusun)mutlaka söylerlerTıp çok ilerledi inşaallah çok sıkıntı yaşamadın iyileşir anneniz
kizlar ,yarismacilar nerdesiniz yaabu kategori cokmu sakin geciyor banami oyle geliyor:26:diger iki kategoride ortalik yikiliyordu yaa,hadi canlanin biraz ortam senlensin yaris yapalim,yarisalim kardes kardes eglenelim biraz...deniz urunleri kimseyi heyecanlandirmadimi yoksa :26:
Ben de öyle düşünüyorum çok sakin geçiyor bu yarışma
baliklar gibi bizde baygin baygin kaldik hemsombir sonraki kategori bomba gibi birsey olsunda ortaliga kan gelsin
Evet kimse ayrılamasın burdan
kizlar ,yarismacilar nerdesiniz yaabu kategori cokmu sakin geciyor banami oyle geliyor:26:diger iki kategoride ortalik yikiliyordu yaa,hadi canlanin biraz ortam senlensin yaris yapalim,yarisalim kardes kardes eglenelim biraz...deniz urunleri kimseyi heyecanlandirmadimi yoksa :26:
Ben tatlı istiyorumkimseyi ayirmayacak seyler ne olabilir :26astalar,borekler falan degilmi sekerim hadi sen soylesene fikrini sen ne istedin mesela (caktirma ortami canlandirmaya calisiyorum )
Daha önceki kategorilerde oy oranıda yüksekti , 300 ü aşkın oy kullanılmış daha önce.
Şimdi daha 200 lerde...
O 100 küsür arkadaşa sesleniyorum hala beni birinci yapmak için vaktiniz var
Ben tatlı istiyorumHerkes fikrini söylesin gelsin Yoksa olmaz Artık herkes gelir değil mi hemşom:13:
koca 2 gun daha varbutun dengeler degisebilir oylar cildirmis bir vaziyette artabilir :18:ama o 100 un 50 side bana versin lutfen oynamam valla
ayyy tatlilar herkesin ilgi alani degilmi hemsombaklavalar ,kadayiflar,sekerpareler,kalburabastilar milleti heyecanlandirmaya yeter diye dusunuyorum..evet evet herkes fikrini soylesin degilmi
Daha önceki kategorilerde oy oranıda yüksekti , 300 ü aşkın oy kullanılmış daha önce.
Şimdi daha 200 lerde...
koca 2 gun daha varbutun dengeler degisebilir oylar cildirmis bir vaziyette artabilir :18:ama o 100 un 50 side bana versin lutfen oynamam valla
hala 50 oy gelsin bana fyor lisabella gözün doysun ya arkadaşlarının önünü aç lütfen..bu arada diğer kategori için ne düşünüyorsun.. :18:
ayyy tatlilar herkesin ilgi alani degilmi hemsombaklavalar ,kadayiflar,sekerpareler,kalburabastilar milleti heyecanlandirmaya yeter diye dusunuyorum..evet evet herkes fikrini soylesin degilmi
Şimdi daha 200 lerde...
tatlılar süper olur ama önce yemek kategorilerini bitirmek lazım bence yanii kazanan bilir tabii.. :26:
evet sesleniyoruz 100 arkadaş neredesiniz bakın ben bekliyorum burada hasretle ve özlemleeAuscumm biz elele verip gidelim canımmm başka kategorilerde buluşmak üzeree..
tatlılar süper olur ama önce yemek kategorilerini bitirmek lazım bence yanii kazanan bilir tabii.. :26:
evet sesleniyoruz 100 arkadaş neredesiniz bakın ben bekliyorum burada hasretle ve özlemleeAuscumm biz elele verip gidelim canımmm başka kategorilerde buluşmak üzeree..
Canım benim yaaa , eeee biz miydik yarışmanın başında rakip nerde hani diyen ?
Al sana rakip işte
Ben bir daha olur muyum bilemem , azıcık şevk yüklemesine ihtiyacım var
Dur daha koskocaaaaa 48 saat var , belli mi bu olur bu gece birden kimin yemeğinin üzerine nur yağayacağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?