• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri

En başarılı bulduğunuz su ürünleri tarifi tercihim ...

• Ankete Katılan
    243
tesekkur ederim:16:

biraz daha bekleyelimde oyle dusunmeye baslayayim ben :34:

çok merak ediyorum vallahi :1: hangisi olursa katılırım diyecek kadar becerikli olmadığım için :1:
inşallah benimde katılabileceğim bir kategori olur :17:

26may, .a.sena, .asu70, .atractive, .aysunayy, .bestdream, .beyazkelebek85, .burcuhilmi, .burfur, .dalin26, .dilekcan06, .efeeylul, .ESMACVS, .GamzeLim, .giz09, .greenjade, .gulsevdam, .Havva_Beyza, .Jansine, .karabiber01, .ketenhelva, .merve02, miniii, .minikeller04, .moon83, .murfes, .qg0502, .sekerciiik, .semuş, .sensflo, .Sevda_M, .sey_ren, .snowflake6467, .su_sisesi, .zeynepcer, .ztar

Arkadaşlarıma ve bana oy vereh herkese çook teşekkür ederim.
Liasa senide şimdidien tebrik ederim canım.Hediyelerini güzel günlerde kullanman dileği ile.Keyifli bir yarışma oldu sohbetlere katılamasamda güzeldi.
İnşallah bir dahakine yine yarışabileceğim bir kategori olur.Elossa et dedi ama öyle olursa ben katılamam gibi geliyor.Bakalım çoğunluk ve snein fikrin neyse ona göre bende belki olabilirim.

26may, .a.sena, .asu70, .atractive, .aysunayy, .bestdream, .beyazkelebek85, .burcuhilmi, .burfur, .dalin26, .dilekcan06, .efeeylul, .ESMACVS, .GamzeLim, .giz09, .greenjade, .gulsevdam, .Havva_Beyza, .Jansine, .karabiber01, .ketenhelva, .merve02, miniii, .minikeller04, .moon83, .murfes, .qg0502, .sekerciiik, .semuş, .sensflo, .Sevda_M, .sey_ren, .snowflake6467, .su_sisesi, .zeynepcer, .ztar

Arkadaşlarıma ve bana oy vereh herkese çook teşekkür ederim.
Liasa senide şimdidien tebrik ederim canım.Hediyelerini güzel günlerde kullanman dileği ile.Keyifli bir yarışma oldu sohbetlere katılamasamda güzeldi.
İnşallah bir dahakine yine yarışabileceğim bir kategori olur.Elossa et dedi ama öyle olursa ben katılamam gibi geliyor.Bakalım çoğunluk ve snein fikrin neyse ona göre bende belki olabilirim.

Tesekkur ederim canim:16:

Lisabella'cığım kutlarım :71:
Ziyadesiyle hakettin bence de :34:

Herkese tebrikler arkadaşlar..:54::54::54::54::54::54:

Tebrikler lisabella :16:

Çok seviyeli bi yarışmaydı :21::21::21: n katılan tüm arkadaşların ellerine sağlık :34:

:65::65::65::65:Ellerine sağlık teprikler canım:16:

Son düzenleme:
tebrikler Lisabella
:81:Eki Görüntüle 644806 $zilli.gif Eki Görüntüle 644808 $d040.gif

:65::65::65::65:Ellerine sağlık teprikler canım:16:

tesekkur ederim caniiim :16:

Cook tesekkur ederim Surrender:16: ...ne tatli seyler bunlar :9:

bu yanlışlıkla gelmiş:1:

attachment.php

sorun degil pek sevimli:1:

lisabella kuzum tebrikler:16::16::16::16::16::16::16::16:

azerinnn canimcim cok tesekkur ederim :16::16::16::16: