- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
tebrik ederim sizi
yeni kategorimizi düşündünüz mü acaba
tesekkur ederim
biraz daha bekleyelimde oyle dusunmeye baslayayim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim sizi
yeni kategorimizi düşündünüz mü acaba
tesekkur ederim
biraz daha bekleyelimde oyle dusunmeye baslayayim ben
çok merak ediyorum vallahi hangisi olursa katılırım diyecek kadar becerikli olmadığım için
inşallah benimde katılabileceğim bir kategori olur
26may, .a.sena, .asu70, .atractive, .aysunayy, .bestdream, .beyazkelebek85, .burcuhilmi, .burfur, .dalin26, .dilekcan06, .efeeylul, .ESMACVS, .GamzeLim, .giz09, .greenjade, .gulsevdam, .Havva_Beyza, .Jansine, .karabiber01, .ketenhelva, .merve02, miniii, .minikeller04, .moon83, .murfes, .qg0502, .sekerciiik, .semuş, .sensflo, .Sevda_M, .sey_ren, .snowflake6467, .su_sisesi, .zeynepcer, .ztar
Arkadaşlarıma ve bana oy vereh herkese çook teşekkür ederim.
Liasa senide şimdidien tebrik ederim canım.Hediyelerini güzel günlerde kullanman dileği ile.Keyifli bir yarışma oldu sohbetlere katılamasamda güzeldi.
İnşallah bir dahakine yine yarışabileceğim bir kategori olur.Elossa et dedi ama öyle olursa ben katılamam gibi geliyor.Bakalım çoğunluk ve snein fikrin neyse ona göre bende belki olabilirim.
Lisabella tebrikler.
Lisabella
Lisabella'cığım kutlarım
Ziyadesiyle hakettin bence de
Herkese tebrikler arkadaşlar..
Tebrikler lisabella
Çok seviyeli bi yarışmaydı n katılan tüm arkadaşların ellerine sağlık
Ellerine sağlık teprikler canım
tebrikler Lisabella
:81:Eki Görüntüle 644806 Eki Görüntüle 644807 Eki Görüntüle 644808 Eki Görüntüle 644809
bu yanlışlıkla gelmiş
lisabella kuzum tebrikler