Lisabella,Ausencia,Nevreste teşekkür ederim umarım diğer sonuçlarla güzel haberler alırız.Bugün kesinlikle ameliyat dedi doktor.Annemde kanserse bana söylemiyorlarsa bıçak değerse daha kötü olursa korkusunda.Nasıl ikna edeceğiz oda var.Neyse şu güzel yarışmanın tadını kaçırmayayım ben.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri
- Konu Sahibi Kazen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
Lisabella,Ausencia,Nevreste teşekkür ederim umarım diğer sonuçlarla güzel haberler alırız.Bugün kesinlikle ameliyat dedi doktor.Annemde kanserse bana söylemiyorlarsa bıçak değerse daha kötü olursa korkusunda.Nasıl ikna edeceğiz oda var.Neyse şu güzel yarışmanın tadını kaçırmayayım ben.
Annenize iletin , artık eski türk filmlerinden bir kare olarak kaldı o sahne. Hastalık ne ise hastaya açıklanıyor , saklanması mümkün değil .
Tekrar tekrar geçmiş olsun.Kötü şeyler düşünmesin anneciğinizde.
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
aksine biyopsi yapilacakki ilerisi icin onlem alinabilsin yada biyopsi temiz cikacak hicbirseye gerek kalmayacak tedavi ile duzelecek..yani yapilacak bu biyopsi ile hersey aciga cikacak..bunu olmak zorunda.kanser falan dusunmesin simdiden boyle kotu seyler.ikna etmeye calis,acil sifalar diliyorum
Yok canım kanserse(allah korusun)mutlaka söylerlerTıp çok ilerledi inşaallah çok sıkıntı yaşamadın iyileşir annenizLisabella,Ausencia,Nevreste teşekkür ederim umarım diğer sonuçlarla güzel haberler alırız.Bugün kesinlikle ameliyat dedi doktor.Annemde kanserse bana söylemiyorlarsa bıçak değerse daha kötü olursa korkusunda.Nasıl ikna edeceğiz oda var.Neyse şu güzel yarışmanın tadını kaçırmayayım ben.
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
Yok canım kanserse(allah korusun)mutlaka söylerlerTıp çok ilerledi inşaallah çok sıkıntı yaşamadın iyileşir anneniz
onlarda zaten kansermi degilmiyi ogrenmek icin bunu yapmak zorunda kisinin kanser oldugu bilinse emin olunsa bu hastadan ve yakinlarindan saklanmaz paylasilir..dedigin gibi canim tip cok ilerledi bosu bosuna kimseyi ameliyat masasinada yatirmazlar...
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
kizlar ,yarismacilar nerdesiniz yaabu kategori cokmu sakin geciyor banami oyle geliyor:26:diger iki kategoride ortalik yikiliyordu yaa,hadi canlanin biraz ortam senlensin yaris yapalim,yarisalim kardes kardes eglenelim biraz...deniz urunleri kimseyi heyecanlandirmadimi yoksa :26:
kizlar ,yarismacilar nerdesiniz yaabu kategori cokmu sakin geciyor banami oyle geliyor:26:diger iki kategoride ortalik yikiliyordu yaa,hadi canlanin biraz ortam senlensin yaris yapalim,yarisalim kardes kardes eglenelim biraz...deniz urunleri kimseyi heyecanlandirmadimi yoksa :26:
Ben de öyle düşünüyorum çok sakin geçiyor bu yarışma
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
Ben de öyle düşünüyorum çok sakin geçiyor bu yarışma
baliklar gibi bizde baygin baygin kaldik hemsom bir sonraki kategori bomba gibi birsey olsunda ortaliga kan gelsin
baliklar gibi bizde baygin baygin kaldik hemsom bir sonraki kategori bomba gibi birsey olsunda ortaliga kan gelsin
Evet kimse ayrılamasın burdan
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
Evet kimse ayrılamasın burdan
kimseyi ayirmayacak seyler ne olabilir :26astalar,borekler falan degilmi sekerim hadi sen soylesene fikrini sen ne istedin mesela (caktirma ortami canlandirmaya calisiyorum )
- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
Daha önceki kategorilerde oy oranıda yüksekti , 300 ü aşkın oy kullanılmış daha önce.
Şimdi daha 200 lerde...
O 100 küsür arkadaşa sesleniyorum hala beni birinci yapmak için vaktiniz var
Ben tatlı istiyorumHerkes fikrini söylesin gelsinYoksa olmazArtık herkes gelir değil mi hemşom:13:kimseyi ayirmayacak seyler ne olabilir :26astalar,borekler falan degilmi sekerim hadi sen soylesene fikrini sen ne istedin mesela (caktirma ortami canlandirmaya calisiyorum )
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
Daha önceki kategorilerde oy oranıda yüksekti , 300 ü aşkın oy kullanılmış daha önce.
Şimdi daha 200 lerde...
koca 2 gun daha var butun dengeler degisebilir oylar cildirmis bir vaziyette artabilir :18:ama o 100 un 50 side bana versin lutfen oynamam valla
Ben tatlı istiyorumHerkes fikrini söylesin gelsinYoksa olmazArtık herkes gelir değil mi hemşom:13:
ayyy tatlilar herkesin ilgi alani degilmi hemsombaklavalar ,kadayiflar,sekerpareler,kalburabastilar milleti heyecanlandirmaya yeter diye dusunuyorum..evet evet herkes fikrini soylesin degilmi
koca 2 gun daha var butun dengeler degisebilir oylar cildirmis bir vaziyette artabilir :18:ama o 100 un 50 side bana versin lutfen oynamam valla
ayyy tatlilar herkesin ilgi alani degilmi hemsombaklavalar ,kadayiflar,sekerpareler,kalburabastilar milleti heyecanlandirmaya yeter diye dusunuyorum..evet evet herkes fikrini soylesin degilmi
Evet canım öyle ama hayırlısı bakalım
Ben kaçıyorum herkes toplansın hadi
- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
Şimdi daha 200 lerde...
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
hala 50 oy gelsin bana fyor lisabella gözün doysun ya arkadaşlarının önünü aç lütfen.. bu arada diğer kategori için ne düşünüyorsun.. :18:
tatlılar süper olur ama önce yemek kategorilerini bitirmek lazım bence yanii kazanan bilir tabii.. :26:
Şimdi daha 200 lerde...
evet sesleniyoruz 100 arkadaş neredesiniz bakın ben bekliyorum burada hasretle ve özlemlee Auscumm biz elele verip gidelim canımmm başka kategorilerde buluşmak üzeree..
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
tatlılar süper olur ama önce yemek kategorilerini bitirmek lazım bence yanii kazanan bilir tabii.. :26:
evet sesleniyoruz 100 arkadaş neredesiniz bakın ben bekliyorum burada hasretle ve özlemlee Auscumm biz elele verip gidelim canımmm başka kategorilerde buluşmak üzeree..
isimi garantiye almaya calisiyorum sekerim 100oy size gelirse siz one gecersiniz ama 50 si bana gelse hem fena olmaz hemde birinciligim garantiye alinir yarin ola hayrola....
ayy valla heyecanla bekliyoruz ne olacak..ben bisey dusunmedim diger kategori icin hep birlikte dusunelimde birinci olan arkadasa fikir olur en azindan...birde ortam biraz senlensin istedimama benim katilmayacagim bir kategori secilir umarim zira bu haftalik bu heyecan yeter bana bir sure keyifle izlemek isterim..
- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
Canım benim yaaa , eeee biz miydik yarışmanın başında rakip nerde hani diyen ?
Al sana rakip işte
Ben bir daha olur muyum bilemem , azıcık şevk yüklemesine ihtiyacım var
Dur daha koskocaaaaa 48 saat var , belli mi bu olur bu gece birden kimin yemeğinin üzerine nur yağayacağı
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Canım benim yaaa , eeee biz miydik yarışmanın başında rakip nerde hani diyen ?
Al sana rakip işte
Ben bir daha olur muyum bilemem , azıcık şevk yüklemesine ihtiyacım var
Dur daha koskocaaaaa 48 saat var , belli mi bu olur bu gece birden kimin yemeğinin üzerine nur yağayacağı
Bence de bu işler belli olmaz ama kullanacaklar kullanduı bence yaa daha fazla artmaz sanmam böyle biter sankim. Bende bir süre katılmıcam tedavim var zaten gerçekten evde yemek yapmakla butraya yapmak arasıdna baya fark var resim çek sürekli, yükle falan. Seyirci oliciğim ama sağım solum da belli olmaz hanii.