Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri

En başarılı bulduğunuz su ürünleri tarifi tercihim ...

• Ankete Katılan
    243
oyumu kullandım, Lisabella.
çünkü, sunumunu kusursuz bir şekilde sergilerken kullandıgı renklere bayıldım
aldıgı oyların hakkını veriyor.

o karidesleri canım nasıl çekti anlatamam
hepsini yerdim, bir tane bile kalmazdı

diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar

Evet aslında burda öğrenciler de var size özel kategori olmalı

Demi yaaBenim hiç yemek takımım olmadıYemek masamda yok zatenAnne benim niye yokbalıkmış etmiş üfff bizim için çok lüks ütü üstünde pişen yumurta makarna kategorileri istiom ben

yine zor bir kategori.....bir türlü karar veremedim sebebi ise büyük balıklar hakkında pek fikir sahibi olmamam ve kendi mutfagımda fazla pişirmemem....o yüzden bu konuda neredeyse ihtisas yapacak olan ve her defasında balık tutmaya gidebilmek için her yolu deneyen , balık tuttugunda altın bulmuş gibi sevinen eşime bütün tarifleri gösterip ona oylama yaptıracagım...

bütün arkadaşlarımızın eline ,koluna ,yüreğine sağlık........

Oyumu Lisabellaya verdim. sunum müthiş. veee karides. en sevdiğim mahlukat:))
hayırlı olsun..

Aciklamalariniz ve oyunuz icin tesekkur ederim....

Sevgili Surrender guzel yorumlarina ve verdigin oya coook tesekkur ediyorumbizde yedik bitirdik tum karidesleriozellikle sosla muthisti

Oyumu Lisabellaya verdim. sunum müthiş. veee karides. en sevdiğim mahlukat:))
hayırlı olsun..

Sevgili okypete cook tesekkur ederim

bende oyumu( eşim aracılığı ile )kullandım......oyumuz lisabella ya.....karidesi çok sevdiği ve sunumunu beğendiği için......hayırlı uğurlu olsun.....

Son düzenleme:
evet 3 kisi arasinda kaldim
oncelikle sunu belirteyim
Lisabella nin sunumunu en cok da kk reklamini begendim
sey_ren nin hic aklima gelmeyecek citir soganlarini begendim
Ausencia nin yaptigi bence en cok zaman isteyendi mayonezine kadar kendi yapmis o yuzden oyum Ausencia ya

diger tum arkadaslarin da ellerina saglik

Son düzenleme:

Çok çoook teşekkür ederim canım .

Oy veren ellerin dert görmesin

o ka dedim demi kura cektirmeyin baskasina secim yaptirmayin benim sansim yok o konuda diyeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84:

Bende son ikiye kaldıysam birilerinin kafasında , hep kaybeden taraf olmuşum

Kura , bu mu bu mu ? , eveet kızım sen söyle , eşime sordum .... bunlar benim zayıf olduğum yerler

Lisabellanın tarifini çok beğendim çok lezzetli olduğuna eminim. Zaten dünyanın en berbat tadı bile olsa böyle bir görsellikte tamamını afiyetle mideye indirirsin :) Özellikle sunumundan ötürü oyum Lisabellaya..

Sevgili NASERDO ,ne guzel yazmissin Cook tesekkur ederim guzel sozlerin ve oyun icin ama emin ol oldukcada lezzetliydi.deneyen arkadaslarda oldu ben yayinladiktan sonra ve hepsinin yorumuda lezzetli oldugu yonundeyditest edildi onaylandi anlayacagin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…