Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri

En başarılı bulduğunuz su ürünleri tarifi tercihim ...

• Ankete Katılan
    243
benim oyum Lisabella'ya

eşim gelince ona ilk yapacağım yemek de bu olacak

süper bir sunum

tadının da harika olacağına eminim

ellerinie sağlık

Her biri emek,her biri leziz.. Bayıldımm
Ellerinize sağlık arkadaşlar..

Oyum bu sefer Lisabella'ya

Herkesin ellerine sağlıkDeniz ürünleri en sevdiğim kategori oldu Tercihim midye yapan olsaydı ondan yana olurdu ama hamsi vazgeçilmezimPilavlısını hiç denemedim malesef ama:26:
Ayrıca ben bir öneri sunmak istiyorum mesaj sayısı 100ü doldurmayanlar öm atamadığı gibi oyda kullanmamalı bence:26:Yada uzun zamandır hiç girilmemiş hesaplar

Evet bende yarışmacılardan biri olduğum için bu konuda yorum yapmak hoş olmaz diyordum ama yazan olunca da dayanamadım

Daha önce enler yarışmasında bu konuda diskalifiye yaşanmıştı , umarım en azından bundan sonraki kategorilerde böyle bir sistem getirilir .

benim de soyle bi onerim var:26:
o kadar emek verip yemekler yapiyoruz foto cekiyoruz calinmasina karsi fotolara ,en azindan sunum yaptigimiz fotolara kk logosu yapilsane guzel editorlerden de geciyo o asamada yapila bilir diye dusunuyorum:26:

benim de soyle bi onerim var:26:
o kadar emek verip yemekler yapiyoruz foto cekiyoruz calinmasina karsi fotolara ,en azindan sunum yaptigimiz fotolara kk logosu yapilsane guzel editorlerden de geciyo o asamada yapila bilir diye dusunuyorum:26:

Doğru söylüyorsun canım ya ; geçen gün bir baktım senin lahmacunlar bizim bayram ustanın dükkanında asılı resimleri

Cidden haberimiz yokken belki yemek sitelerinde birileri bizim tariflerle hava atıyordur

hemsom,kazen bey tüm üyelere email yolladiysa oy kullanmalari icin ozman gelip kullanmislardir eski üyelerde ama yeni üye olup oy atmalari benide sasirtdi :26: sanki sade oy vermek icin üye olunmus gibi :26:

ve ben hala 2 kisinin arasinda kaldim karar veremiyorum

beni sec beniiiiikura felan cekiyim deme benim sansim yok o konuda

Hemşom ne kadar cin gibiyimdir bilirsinTek tek inceledim ve 1-2 şer dakika arayla gelip oy kullanmaları şaşırtıcı değilmi:26:1 2 tane olsa neysede

Selam kızlar oylama güzel gidiyor ne güzel bayram havası gibi
Bugün anneme gidecegim yarın mamografisi çekilecek dua edin iyi çıksın olurmu
oradan girme şansım olursa yine buralarda olurum,giremezsem Allaha emanetsiniz gelince görüşürüz

canım ALLAH yar ve yardımcınız olsun
bu mübarek günde dualarınız kabul olsun İNŞALLAH RABBİM annene sağlık şifa versin kötü hastalıklardan korusun AMİN

Allah yardımcınız olsun hemşo umarım iyi çıkar sonuçlar

Hemşom ne kadar cin gibiyimdir bilirsinTek tek inceledim ve 1-2 şer dakika arayla gelip oy kullanmaları şaşırtıcı değilmi:26:1 2 tane olsa neysede

hemsom,birde ödevlerde tilkilini göstersen ama tek yarismaciya degil bikacinda var

benim dikkatimi yeni üyeler cekti,digerleri eski üye olabilir

hemsom sende ALLAHA emanetsin ,INSALLAH hersey temiz cikar

hemsom,birde ödevlerde tilkilini göstersen ama tek yarismaciya degil bikacinda var

benim dikkatimi yeni üyeler cekti,digerleri eski üye olabilir

Tek yarışmacı demedimkiEskiden açılmış ama hiç kullanılmayan üyelikler,yeni üyeliklerNeyse mune abla gelmeden toz olalım istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…