benim oyum Lisabella'ya
eşim gelince ona ilk yapacağım yemek de bu olacak
süper bir sunum
tadının da harika olacağına eminim
ellerinie sağlık
Her biri emek,her biri leziz.. Bayıldımm
Ellerinize sağlık arkadaşlar..
Oyum bu sefer Lisabella'ya
Coook tesekkur ederim sevgili Megonure oldum
Herkesin ellerine sağlıkDeniz ürünleri en sevdiğim kategori oldu Tercihim midye yapan olsaydı ondan yana olurdu ama hamsi vazgeçilmezim Pilavlısını hiç denemedim malesef ama:26:
Ayrıca ben bir öneri sunmak istiyorum mesaj sayısı 100ü doldurmayanlar öm atamadığı gibi oyda kullanmamalı bence:26:Yada uzun zamandır hiç girilmemiş hesaplar
benim de soyle bi onerim var:26:
o kadar emek verip yemekler yapiyoruz foto cekiyoruz calinmasina karsi fotolara ,en azindan sunum yaptigimiz fotolara kk logosu yapilsane guzel editorlerden de geciyo o asamada yapila bilir diye dusunuyorum:26:
Doğru söylüyorsun canım ya ; geçen gün bir baktım senin lahmacunlar bizim bayram ustanın dükkanında asılı resimleri
Cidden haberimiz yokken belki yemek sitelerinde birileri bizim tariflerle hava atıyordur
hemsom,kazen bey tüm üyelere email yolladiysa oy kullanmalari icin ozman gelip kullanmislardir eski üyelerde ama yeni üye olup oy atmalari benide sasirtdi :26: sanki sade oy vermek icin üye olunmus gibi :26:
ve ben hala 2 kisinin arasinda kaldim karar veremiyorum
beni sec beniiiiikura felan cekiyim deme benim sansim yok o konuda
hemsom,kazen bey tüm üyelere email yolladiysa oy kullanmalari icin ozman gelip kullanmislardir eski üyelerde ama yeni üye olup oy atmalari benide sasirtdi :26: sanki sade oy vermek icin üye olunmus gibi :26:
ve ben hala 2 kisinin arasinda kaldim karar veremiyorum
Selam kızlar oylama güzel gidiyor ne güzel bayram havası gibi
Bugün anneme gidecegim yarın mamografisi çekilecek dua edin iyi çıksın olurmu
oradan girme şansım olursa yine buralarda olurum,giremezsem Allaha emanetsiniz gelince görüşürüz
oradan girme şansım olursa yine buralarda olurum,giremezsem Allaha emanetsiniz gelince görüşürüz
Hemşom ne kadar cin gibiyimdir bilirsinTek tek inceledim ve 1-2 şer dakika arayla gelip oy kullanmaları şaşırtıcı değilmi:26:1 2 tane olsa neysede
hemsom,birde ödevlerde tilkilini göstersenama tek yarismaciya degil bikacinda var
benim dikkatimi yeni üyeler cekti,digerleri eski üye olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?