• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri

En başarılı bulduğunuz su ürünleri tarifi tercihim ...

• Ankete Katılan
    243
Çok teşekkür ederim hemşolarım ve bebekimm sağolun güzel dualarınıza yürekten amin.Selametle kalasınız çıktım ben.:32:

Lisabellanın domatesli somon tarifini denedim. Altındaki soğanlarla, üzerindeki domates sosu ve limonuyla tadı harikaydı. İlk defa somon pişirdim ve gerçekten başarılı bir tarifmiş.
Oyum sana gelsin :46:
$DSC07051.jpg

Ben zaten iddiam olmadıığını, bu konuda hırsım olmadığını söylemiştim. Tabi daha oylama sürüyor ne olacak belli olmaz kazananı da canı gönülden tebrik etmesini biliriz çünkü güzel bir ortam oldu. Paylaşmak katılmak gerçekten çok zevkli. :16:

oyumu lisabelladan yana kullandım ama ausenciada da aklım kaldı hayırlısı olsun:16::16::16::16:

oy veren yeni üyeliklerde çorba kategorisinden beri var kızlar:23::23::23::23:

Lisabellanın domatesli somon tarifini denedim. Altındaki soğanlarla, üzerindeki domates sosu ve limonuyla tadı harikaydı. İlk defa somon pişirdim ve gerçekten başarılı bir tarifmiş.
Eki Görüntüle 639656

ben de Ausencia2 nın somon tarifinden sonra bu hafta da Lisabella' nın tarifini yapmak üzere birazdan mutfağa gircem afiyet olsun size de :56:

oyumu lisabelladan yana kullandım ama ausenciada da aklım kaldı hayırlısı olsun:16::16::16::16:

Ahhh yahu bu aklı bende de kalanları ne yapsam acaba :52:

Mansiyon falan istiyorum bana ne bana neee , kaçıncı oldu bu :34:

Çok teşekkürler canım benim , aklına düşebilmekte güzel :16:

Eki Görüntüle 639656
Coook tesekkur ederim :16::16:oncelikle tarifimi deneyip memnun kaldigin icin beni fazlasiyla mutlu ettin canim sonrada oy icin :34:

Sevgili mrs.who coook tesekkur ediyorum:16::16::16:
ben de Ausencia2 nın somon tarifinden sonra bu hafta da Lisabella' nın tarifini yapmak üzere birazdan mutfağa gircem afiyet olsun size de :56:
simdiden kolay gelsin vee afiyet olsun:56:..sonucu bekliyorum mutlaka:34:

Son düzenleme:
Özellikle aklımda 3 kişi kaldı,ama bu defa son güne kalmamak için ilk beğendiğim arkadaşımı oyladım...
Herbirinizin emeği ayrı ayrı güzel,tek tek herbirinizi kutluyorum arkadaşlar;medeni cesaretinizden dolayı tebrik ederim hepinizi.
Yarışmayı yarışma mantığıyla takip edersek çok daha keyif alacağımıza inanıyorum.
KK günden güne nüfus artışı yaşayan bir platform,o yüzden yeni üyede gelir oy kullanır,aylardır senelerdir üye olupta forumda uzun zamanlar geçirmeyen fakat mail yoluyla yarışmadan haberdar olanda...
Söylemiştim yine söylüyorum hangi şanslı hatun 1. olursa lütfen et kategorisini seçsin,lütfennn:1:...

Özellikle aklımda 3 kişi kaldı,ama bu defa son güne kalmamak için ilk beğendiğim arkadaşımı oyladım...
Herbirinizin emeği ayrı ayrı güzel,tek tek herbirinizi kutluyorum arkadaşlar;medeni cesaretinizden dolayı tebrik ederim hepinizi.
Yarışmayı yarışma mantığıyla takip edersek çok daha keyif alacağımıza inanıyorum.
KK günden güne nüfus artışı yaşayan bir platform,o yüzden yeni üyede gelir oy kullanır,aylardır senelerdir üye olupta forumda uzun zamanlar geçirmeyen fakat mail yoluyla yarışmadan haberdar olanda...
Söylemiştim yine söylüyorum hangi şanslı hatun 1. olursa lütfen et kategorisini seçsin,lütfennn:1:...

Ben kendi adima tesekkur ederim...mail yoluyla olmasa bile face te hepimizin yemekleri yayinlandi facete takip edende cok kisi var ve foruma girmeyip faceden goren bu amacla gelen insanlarda fazlasiyla olabilir:34:

Site ici organizasyon yapan arkadaşlara uyarıdır, danışıklı dövüş yapıldıgını görüyorum. Buna son verilmedigi taktirde
100 iş arkadaş ile en az oy alan arkadaşa oy verecez, hepside şu an üye. Bu oyunu sabote edecem.
Ya yönetim bu dalavereye son verir yada en dusuk uyeye 100 oy verdircem yarın. demedi demeyin.
Kazen e bu konuda mesaj attım. Bir yarışma yapıyorsanız bu tür danışıklı dövüş e izin verilmemelidir.
Banlansam bile umrumda degil zaten uye verecekler su an uye. Yarın 100 uye birden oy atacak
ve bu oyun sabote edilecek.

Site ici organizasyon yapan arkadaşlara uyarıdır, danışıklı dövüş yapıldıgını görüyorum. Buna son verilmedigi taktirde
100 iş arkadaş ile en az oy alan arkadaşa oy verecez, hepside şu an üye. Bu oyunu sabote edecem.
Ya yönetim bu dalavereye son verir yada en dusuk uyeye 100 oy verdircem yarın. demedi demeyin.
Kazen e bu konuda mesaj attım. Bir yarışma yapıyorsanız bu tür danışıklı dövüş e izin verilmemelidir.
Banlansam bile umrumda degil zaten uye verecekler su an uye. Yarın 100 uye birden oy atacak
ve bu oyun sabote edilecek.

100 biraz abartili olmamismi suna 5,10 deseydinde yesedik bari :9::9:

oyun için teşekkür ederim canım ben bu tarifle iddialı değildim yanii kalamarları ekledm biraz havası olsun diye iştee çok güzel tarifler ve sunumlar çıktı ortaya hepsini tek tek tebrik etmek gerek. Çok eğlendim ben eklerken, burada yazarkenn arkadaşlarla çok eğlendik özellikle ausenciayla. :9:

Merhaba
Kulağıma tatsız dedikodular geldi... Neymiş mesaj olmayanlar oy kullanmış. Arkadaşlar siteyi takip edenlerin mesaj yazması şart değil. Günde 350.000 kişi giriyor siteye bunlardan 20.000 tanesi üye bu oylamada mailing yapmadık ! Oy istemek yarışma linkini yollamak serbest diye ilk ankette dile getirdik. Onu da bırakın bir önceki ankette kadınlar kulübü telefonuna bile yarışmaya katıldım diye mesaj geldi. Şu anda önde giden arkadaşınızı kırmayın fotoğraf kalitesine bir bakın yaptıklarına bir bakın haksızlık etmeyin oy kullanmayacaktım ama oy kullanıyorum kusura bakmayın.... Şu anda önde gideni de bir kenara bırakın 9 yarışmacı var hepsi emek harcamış emeklere haksızlık etmeyin ayıptır günahtır....

Onu da bir kenara bırakın eğer arkadaş arkadaşa oy veriyorsa bu oy isteyenin değil oy verenin hatası, ayıbıdır....
Rica ediyorum ağzımızın tadını kaçırmayın, kaçırılsa da buna izin vermeyiz....

Ek olarak öyle bir kitle var ki siteyi takip ediyor ve ne zaman ki bir şeyler yapmak istiyor o zaman üye oluyor. Günde 300 kişide yeni üye oluyor, bu kişiler oy verdi diye de suçlama yaparsak ayıp olur.

Son olarak tüm kontroller yapılıyor son 3 yarışmadır 1 tane dahi hile yakalamadık, yakalarsak gereken yapılır kimseninde gözünün yaşına bakmayız...

100 kaplan gücünde oyumu kullandım, önde giden arkadaşınızı tanımam etmem dukanda sadece aynı gruptayız : )))

lakin şunu da unutmamak lazım ben bana mesaj atan herkese önce pardon hatırlayamadım diyorum zira hatırlayamıyorum :( tamam çok zekiyim de hatırlamıyorum...

ve inanın 9 kişi emek harcamış emekleri için 2. şahıslar lütfen az çenelerini tutsun, çenesini tutmayan kaybeder....

unutmayın ben sizin bilmediklerinizi hatta benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum ....

ek olarak şu anda 1. giden arkadaşın görsellerini kullanıp facebook üzerinde ilk duyuruyu yaptığımız da facebook editörümüz bu haksızlık olmayacak mı ? diye sordu o zaman iyi kalite fotoğraf bulun onu kullanın diye eleştirdim.

lakin haklıda buldum ve lütfen tüm başvuruları tanıtın diye bizzat rica da bulundum ....

oyumu kullandim, her sekilde hakkiyla hakeden kazansin diyorum ve tüm katilan arkadaslarin ellerine saglik hepsi birbirinden güzel tariflerdi

Kategorilerde öğrenci yemekleride olsun :52::52:Toplama tabak çanakla zor şartlarda yapılan basit yemekler:52:Ne yani biz kadın diilmiyiz hakkımız yokmu:63::63:Söz fotoğrafları nikonumla çekeceğim:37::37:

Back