• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri

En başarılı bulduğunuz su ürünleri tarifi tercihim ...

• Ankete Katılan
    243
Site ici organizasyon yapan arkadaşlara uyarıdır, danışıklı dövüş yapıldıgını görüyorum. Buna son verilmedigi taktirde
100 iş arkadaş ile en az oy alan arkadaşa oy verecez, hepside şu an üye. Bu oyunu sabote edecem.
Ya yönetim bu dalavereye son verir yada en dusuk uyeye 100 oy verdircem yarın. demedi demeyin.
Kazen e bu konuda mesaj attım. Bir yarışma yapıyorsanız bu tür danışıklı dövüş e izin verilmemelidir.
Banlansam bile umrumda degil zaten uye verecekler su an uye. Yarın 100 uye birden oy atacak
ve bu oyun sabote edilecek.

yalnız çok güldüm süper blöf :1::1::46::46:

Benimde oyum Lisabellaya :16:

sürekli takıldığım başlığa 2.gün önce lizabellanın yemeğinin linkini attım ve oyum bu görsel showa dedim :34: Ellerine sağlık bayıldığım lezzetti zaten . ..emeğine sunumuna brawo
:21:

Katılan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

Son düzenleme:
Benimde oyum Lisabellaya :16:

sürekli takıldığım başlığa 2.gün önce lizabellanın yemeğinin linkini attım ve oyum bu görsel showa dedim :34: Ellerine sağlık bayıldığım lezzetti zaten . ..emeğine sunumuna brawo
:21:

Katılan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

Sevgili Jelesec cook tesekkur ederim oyun , destegin ve guzel yorumlarin icin :16:

yemek takımım benimde yok bende servis tabaklarını kullandım 2 kategoride:9::9::9::9:

Benim var ama çok eski model çeyizimden :9::9:Şöyle söyleyeyim evleneli 11 yıl oldu annem onları bana orta okuldayken almıştı:9::9:Şu yeni takımlarda görsel olarak çok şık duruyor:nazar:Kıskanıyorum vallahi:1::1:

Benim var ama çok eski model çeyizimden :9::9:Şöyle söyleyeyim evleneli 11 yıl oldu annem onları bana orta okuldayken almıştı:9::9:Şu yeni takımlarda görsel olarak çok şık duruyor:nazar:Kıskanıyorum vallahi:1::1:
hemsom guldurdun beni :9::9::9:bizim oralarda oyledir ya daha kundaktayken ceyzi dizilmeye baslar kiz gelinlik caga geldiginde hepsinin modasi gecmistir,bide evde kaldiysa vayy haline :9:
Hemşom aldın gidiyorsun maşaallah:64:

Sagolsun arkadaslarin destegi ile ama yinede cok erken daha bir 5 gun kadar var...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hemsom guldurdun beni :9::9::9:bizim oralarda oyledir ya daha kundaktayken ceyzi dizilmeye baslar kiz gelinlik caga geldiginde hepsinin modasi gecmistir,bide evde kaldiysa vayy haline :9:

Sagolsun arkadaslarin destegi ile ama yinede cok erken daha bir 5 gun kadar var...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Evet ya lisedeyken annem düdüklü tencere mi almıştı samimi arkadaşlarıma söylemiştim çok gülmüşlerdi:9::9:Orta okulda başlamıştı annem sanki ne var hemen gelin edecekler hala sağlam duruyorlar ama modası geçeli yıllar oldu:1::1:Yarışmaya katılırsam tabakları mı görmezden gelin:9::9::9:
Hakkında hayırlısı olsun canım:16:Yarışmak bile çok güzeldir bilirim o duyguyu:29::54:

benimde oyum lisebellaya oldu:56:
sunumuyla göz doldurdu ve doyurdu benki deniz ürünleriyle aram iyi değildir :104::104::104:
ama gerçekten görsellik süper olmuş:6::6:

Kendime alırken bi denede senin için alıvereyim be yaa ayıpsın:37:Sende bana maklube yaparsın:52:

benimde oyum lisebellaya oldu:56:
sunumuyla göz doldurdu ve doyurdu benki deniz ürünleriyle aram iyi değildir :104::104::104:
ama gerçekten görsellik süper olmuş:6::6:

Sevgili jaleda cook tesekkur ederim:16::16:umarim bu sayede yavas yavas deniz urunlerinden yemeye baslayabilirsin,dene bak hosuan gidecektir somon :34:

Hemşom aldın gidiyorsun maşaallah:64:

Meraba ya konuya pat diye daldığım için kusura bakmayın öncelikle..
Size bişey sorcam moderatör müsünüz?
Şuan online bi moderatör bulma çabalarındayımda.. Bi sorunum var.

Meraba ya konuya pat diye daldığım için kusura bakmayın öncelikle..
Size bişey sorcam moderatör müsünüz?
Şuan online bi moderatör bulma çabalarındayımda.. Bi sorunum var.

Yok canım değilim onlar yeşil renkli oluyorlar:34:Kırmızılar pro üye:34:

Son düzenleme:
sulusevgi .!.:
Site ici organizasyon yapan arkadaşlara uyarıdır, danışıklı dövüş yapıldıgını görüyorum. Buna son verilmedigi taktirde
100 iş arkadaş ile en az oy alan arkadaşa oy verecez, hepside şu an üye. Bu oyunu sabote edecem.
Ya yönetim bu dalavereye son verir yada en dusuk uyeye 100 oy verdircem yarın. demedi demeyin.
Kazen e bu konuda mesaj attım. Bir yarışma yapıyorsanız bu tür danışıklı dövüş e izin verilmemelidir.
Banlansam bile umrumda degil zaten uye verecekler su an uye. Yarın 100 uye birden oy atacak
ve bu oyun sabote edilecek.

:46::46::46::46::46:
en az olana degil de 8 oy alana verseniz ne guzel olur:27::9::9::9::9::9::9::9::9:

Back