Tek yarışmacı demedimkiEskiden açılmış ama hiç kullanılmayan üyelikler,yeni üyelikler Neyse mune abla gelmeden toz olalım istersen
Lisabellanın domatesli somon tarifini denedim. Altındaki soğanlarla, üzerindeki domates sosu ve limonuyla tadı harikaydı. İlk defa somon pişirdim ve gerçekten başarılı bir tarifmiş.
Oyum sana gelsin
Eki Görüntüle 639656
oyumu lisabelladan yana kullandım ama ausenciada da aklım kaldı hayırlısı olsun
oy veren yeni üyeliklerde çorba kategorisinden beri var kızlar
Coook tesekkur ederimLisabellanın domatesli somon tarifini denedim. Altındaki soğanlarla, üzerindeki domates sosu ve limonuyla tadı harikaydı. İlk defa somon pişirdim ve gerçekten başarılı bir tarifmiş.
Oyum sana gelsin
Eki Görüntüle 639656
oyumu lisabelladan yana kullandım ama ausenciada da aklım kaldı hayırlısı olsun
oy veren yeni üyeliklerde çorba kategorisinden beri var kızlar
simdiden kolay gelsin vee afiyet olsunben de Ausencia2 nın somon tarifinden sonra bu hafta da Lisabella' nın tarifini yapmak üzere birazdan mutfağa gircem afiyet olsun size de
Özellikle aklımda 3 kişi kaldı,ama bu defa son güne kalmamak için ilk beğendiğim arkadaşımı oyladım...
Herbirinizin emeği ayrı ayrı güzel,tek tek herbirinizi kutluyorum arkadaşlar;medeni cesaretinizden dolayı tebrik ederim hepinizi.
Yarışmayı yarışma mantığıyla takip edersek çok daha keyif alacağımıza inanıyorum.
KK günden güne nüfus artışı yaşayan bir platform,o yüzden yeni üyede gelir oy kullanır,aylardır senelerdir üye olupta forumda uzun zamanlar geçirmeyen fakat mail yoluyla yarışmadan haberdar olanda...
Söylemiştim yine söylüyorum hangi şanslı hatun 1. olursa lütfen et kategorisini seçsin,lütfennn...
Site ici organizasyon yapan arkadaşlara uyarıdır, danışıklı dövüş yapıldıgını görüyorum. Buna son verilmedigi taktirde
100 iş arkadaş ile en az oy alan arkadaşa oy verecez, hepside şu an üye. Bu oyunu sabote edecem.
Ya yönetim bu dalavereye son verir yada en dusuk uyeye 100 oy verdircem yarın. demedi demeyin.
Kazen e bu konuda mesaj attım. Bir yarışma yapıyorsanız bu tür danışıklı dövüş e izin verilmemelidir.
Banlansam bile umrumda degil zaten uye verecekler su an uye. Yarın 100 uye birden oy atacak
ve bu oyun sabote edilecek.
Özellikle aklımda 3 kişi kaldı,ama bu defa son güne kalmamak için ilk beğendiğim arkadaşımı oyladım...
Herbirinizin emeği ayrı ayrı güzel,tek tek herbirinizi kutluyorum arkadaşlar;medeni cesaretinizden dolayı tebrik ederim hepinizi.
Yarışmayı yarışma mantığıyla takip edersek çok daha keyif alacağımıza inanıyorum.
KK günden güne nüfus artışı yaşayan bir platform,o yüzden yeni üyede gelir oy kullanır,aylardır senelerdir üye olupta forumda uzun zamanlar geçirmeyen fakat mail yoluyla yarışmadan haberdar olanda...
Söylemiştim yine söylüyorum hangi şanslı hatun 1. olursa lütfen et kategorisini seçsin,lütfennn...
100 biraz abartili olmamismi suna 5,10 deseydinde yesedik bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?