Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri

En başarılı bulduğunuz su ürünleri tarifi tercihim ...

• Ankete Katılan
    243

yalnız çok güldüm süper blöf

Benimde oyum Lisabellaya

sürekli takıldığım başlığa 2.gün önce lizabellanın yemeğinin linkini attım ve oyum bu görsel showa dedim Ellerine sağlık bayıldığım lezzetti zaten . ..emeğine sunumuna brawo

Katılan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

Son düzenleme:

Sevgili Jelesec cook tesekkur ederim oyun , destegin ve guzel yorumlarin icin

yemek takımım benimde yok bende servis tabaklarını kullandım 2 kategoride

Benim var ama çok eski model çeyizimden Şöyle söyleyeyim evleneli 11 yıl oldu annem onları bana orta okuldayken almıştıŞu yeni takımlarda görsel olarak çok şık duruyorKıskanıyorum vallahi

Benim var ama çok eski model çeyizimden Şöyle söyleyeyim evleneli 11 yıl oldu annem onları bana orta okuldayken almıştıŞu yeni takımlarda görsel olarak çok şık duruyorKıskanıyorum vallahi
hemsom guldurdun beni bizim oralarda oyledir ya daha kundaktayken ceyzi dizilmeye baslar kiz gelinlik caga geldiginde hepsinin modasi gecmistir,bide evde kaldiysa vayy haline
Hemşom aldın gidiyorsun maşaallah

Sagolsun arkadaslarin destegi ile ama yinede cok erken daha bir 5 gun kadar var...

Evet ya lisedeyken annem düdüklü tencere mi almıştı samimi arkadaşlarıma söylemiştim çok gülmüşlerdiOrta okulda başlamıştı annem sanki ne var hemen gelin edecekler hala sağlam duruyorlar ama modası geçeli yıllar olduYarışmaya katılırsam tabakları mı görmezden gelin
Hakkında hayırlısı olsun canımYarışmak bile çok güzeldir bilirim o duyguyu

benimde oyum lisebellaya oldu
sunumuyla göz doldurdu ve doyurdu benki deniz ürünleriyle aram iyi değildir :104::104::104:
ama gerçekten görsellik süper olmuş

Kendime alırken bi denede senin için alıvereyim be yaa ayıpsınSende bana maklube yaparsın

benimde oyum lisebellaya oldu
sunumuyla göz doldurdu ve doyurdu benki deniz ürünleriyle aram iyi değildir :104::104::104:
ama gerçekten görsellik süper olmuş

Sevgili jaleda cook tesekkur ederimumarim bu sayede yavas yavas deniz urunlerinden yemeye baslayabilirsin,dene bak hosuan gidecektir somon

Hemşom aldın gidiyorsun maşaallah

Meraba ya konuya pat diye daldığım için kusura bakmayın öncelikle..
Size bişey sorcam moderatör müsünüz?
Şuan online bi moderatör bulma çabalarındayımda.. Bi sorunum var.

Meraba ya konuya pat diye daldığım için kusura bakmayın öncelikle..
Size bişey sorcam moderatör müsünüz?
Şuan online bi moderatör bulma çabalarındayımda.. Bi sorunum var.

Yok canım değilim onlar yeşil renkli oluyorlarKırmızılar pro üye

Son düzenleme:

en az olana degil de 8 oy alana verseniz ne guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…