Site ici organizasyon yapan arkadaşlara uyarıdır, danışıklı dövüş yapıldıgını görüyorum. Buna son verilmedigi taktirde
100 iş arkadaş ile en az oy alan arkadaşa oy verecez, hepside şu an üye. Bu oyunu sabote edecem.
Ya yönetim bu dalavereye son verir yada en dusuk uyeye 100 oy verdircem yarın. demedi demeyin.
Kazen e bu konuda mesaj attım. Bir yarışma yapıyorsanız bu tür danışıklı dövüş e izin verilmemelidir.
Banlansam bile umrumda degil zaten uye verecekler su an uye. Yarın 100 uye birden oy atacak
ve bu oyun sabote edilecek.
Olmaz yarışma için 2 -3 tane tabak al öyle katıl
Benimde oyum Lisabellaya
sürekli takıldığım başlığa 2.gün önce lizabellanın yemeğinin linkini attım ve oyum bu görsel showa dedimEllerine sağlık bayıldığım lezzetti zaten . ..emeğine sunumuna brawo
Katılan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
yemek takımım benimde yok bende servis tabaklarını kullandım 2 kategoride
Sevgili Jelesec cook tesekkur ederim oyun , destegin ve guzel yorumlarin icin
hemsom guldurdun beniBenim var ama çok eski model çeyizimdenŞöyle söyleyeyim evleneli 11 yıl oldu annem onları bana orta okuldayken almıştı Şu yeni takımlarda görsel olarak çok şık duruyor Kıskanıyorum vallahi
Hemşom aldın gidiyorsun maşaallah
hemsom guldurdun benibizim oralarda oyledir ya daha kundaktayken ceyzi dizilmeye baslar kiz gelinlik caga geldiginde hepsinin modasi gecmistir,bide evde kaldiysa vayy haline
Sagolsun arkadaslarin destegi ile ama yinede cok erken daha bir 5 gun kadar var...
Benim var ama çok eski model çeyizimdenŞöyle söyleyeyim evleneli 11 yıl oldu annem onları bana orta okuldayken almıştı Şu yeni takımlarda görsel olarak çok şık duruyor Kıskanıyorum vallahi
Kendime alırken bi denede senin için alıvereyim be yaa ayıpsınSende bana maklube yaparsın
Maklube senin kölen olsun sen gel ben sana herzaman yaparımTabak ta istemem
benimde oyum lisebellaya oldu
sunumuyla göz doldurdu ve doyurdu benki deniz ürünleriyle aram iyi değildir :104::104::104:
ama gerçekten görsellik süper olmuş
Meraba ya konuya pat diye daldığım için kusura bakmayın öncelikle..
Size bişey sorcam moderatör müsünüz?
Şuan online bi moderatör bulma çabalarındayımda.. Bi sorunum var.
Yok canım değilim onlar yeşil ve mavi renkli oluyorlarKırmızılar pro üye
sulusevgi .!.:Site ici organizasyon yapan arkadaşlara uyarıdır, danışıklı dövüş yapıldıgını görüyorum. Buna son verilmedigi taktirde
100 iş arkadaş ile en az oy alan arkadaşa oy verecez, hepside şu an üye. Bu oyunu sabote edecem.
Ya yönetim bu dalavereye son verir yada en dusuk uyeye 100 oy verdircem yarın. demedi demeyin.
Kazen e bu konuda mesaj attım. Bir yarışma yapıyorsanız bu tür danışıklı dövüş e izin verilmemelidir.
Banlansam bile umrumda degil zaten uye verecekler su an uye. Yarın 100 uye birden oy atacak
ve bu oyun sabote edilecek.
Sevgili jaleda cook tesekkur ederimumarim bu sayede yavas yavas deniz urunlerinden yemeye baslayabilirsin,dene bak hosuan gidecektir somon
Sevgili Jelesec cook tesekkur ederim oyun , destegin ve guzel yorumlarin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?