• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri

En başarılı bulduğunuz su ürünleri tarifi tercihim ...

• Ankete Katılan
    243
oyumu kullandım, Lisabella.:31:
çünkü, sunumunu kusursuz bir şekilde sergilerken kullandıgı renklere bayıldım
aldıgı oyların hakkını veriyor.:31:

o karidesleri canım nasıl çekti anlatamam:1:
hepsini yerdim, bir tane bile kalmazdı:27:

diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar:42:

Evet aslında burda öğrenciler de var size özel kategori olmalı:52::52::52:

Demi yaa:20::20:Benim hiç yemek takımım olmadı:5::5:Yemek masamda yok zaten:ssz:Anne benim niye yok:43::43:balıkmış etmiş üfff bizim için çok lüks:30: ütü üstünde pişen yumurta makarna kategorileri istiom ben:33::33:

yine zor bir kategori.....bir türlü karar veremedim sebebi ise büyük balıklar hakkında pek fikir sahibi olmamam ve kendi mutfagımda fazla pişirmemem....o yüzden bu konuda neredeyse ihtisas yapacak olan ve her defasında balık tutmaya gidebilmek için her yolu deneyen , balık tuttugunda altın bulmuş gibi sevinen eşime bütün tarifleri gösterip ona oylama yaptıracagım...

bütün arkadaşlarımızın eline ,koluna ,yüreğine sağlık........:56::56::56::56::56:

Oyumu Lisabellaya verdim. sunum müthiş. veee karides. en sevdiğim mahlukat:))
hayırlı olsun..

Merhaba
Kulağıma tatsız dedikodular geldi... Neymiş mesaj olmayanlar oy kullanmış. Arkadaşlar siteyi takip edenlerin mesaj yazması şart değil. Günde 350.000 kişi giriyor siteye bunlardan 20.000 tanesi üye bu oylamada mailing yapmadık ! Oy istemek yarışma linkini yollamak serbest diye ilk ankette dile getirdik. Onu da bırakın bir önceki ankette kadınlar kulübü telefonuna bile yarışmaya katıldım diye mesaj geldi. Şu anda önde giden arkadaşınızı kırmayın fotoğraf kalitesine bir bakın yaptıklarına bir bakın haksızlık etmeyin oy kullanmayacaktım ama oy kullanıyorum kusura bakmayın.... Şu anda önde gideni de bir kenara bırakın 9 yarışmacı var hepsi emek harcamış emeklere haksızlık etmeyin ayıptır günahtır....

Onu da bir kenara bırakın eğer arkadaş arkadaşa oy veriyorsa bu oy isteyenin değil oy verenin hatası, ayıbıdır....
Rica ediyorum ağzımızın tadını kaçırmayın, kaçırılsa da buna izin vermeyiz....

Ek olarak öyle bir kitle var ki siteyi takip ediyor ve ne zaman ki bir şeyler yapmak istiyor o zaman üye oluyor. Günde 300 kişide yeni üye oluyor, bu kişiler oy verdi diye de suçlama yaparsak ayıp olur.

Son olarak tüm kontroller yapılıyor son 3 yarışmadır 1 tane dahi hile yakalamadık, yakalarsak gereken yapılır kimseninde gözünün yaşına bakmayız...

100 kaplan gücünde oyumu kullandım, önde giden arkadaşınızı tanımam etmem dukanda sadece aynı gruptayız : )))

lakin şunu da unutmamak lazım ben bana mesaj atan herkese önce pardon hatırlayamadım diyorum zira hatırlayamıyorum :( tamam çok zekiyim de hatırlamıyorum...

ve inanın 9 kişi emek harcamış emekleri için 2. şahıslar lütfen az çenelerini tutsun, çenesini tutmayan kaybeder....

unutmayın ben sizin bilmediklerinizi hatta benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum ....

ek olarak şu anda 1. giden arkadaşın görsellerini kullanıp facebook üzerinde ilk duyuruyu yaptığımız da facebook editörümüz bu haksızlık olmayacak mı ? diye sordu o zaman iyi kalite fotoğraf bulun onu kullanın diye eleştirdim.

lakin haklıda buldum ve lütfen tüm başvuruları tanıtın diye bizzat rica da bulundum ....

Aciklamalariniz ve oyunuz icin tesekkur ederim....

oyumu kullandım, Lisabella.:31:
çünkü, sunumunu kusursuz bir şekilde sergilerken kullandıgı renklere bayıldım
aldıgı oyların hakkını veriyor.:31:

o karidesleri canım nasıl çekti anlatamam:1:
hepsini yerdim, bir tane bile kalmazdı:27:

diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar:42:

Sevgili Surrender guzel yorumlarina ve verdigin oya coook tesekkur ediyorum:16:bizde yedik bitirdik tum karidesleri:1:ozellikle sosla muthisti:34:

Oyumu Lisabellaya verdim. sunum müthiş. veee karides. en sevdiğim mahlukat:))
hayırlı olsun..

Sevgili okypete cook tesekkur ederim:16:

bende oyumu( eşim aracılığı ile )kullandım......oyumuz lisabella ya.....karidesi çok sevdiği ve sunumunu beğendiği için......hayırlı uğurlu olsun.....:ssz::ssz:

Son düzenleme:
evet 3 kisi arasinda kaldim
oncelikle sunu belirteyim
Lisabella nin sunumunu en cok da kk reklamini begendim:1::16::16:
sey_ren nin hic aklima gelmeyecek citir soganlarini begendim:1::16::16::16:
Ausencia nin yaptigi bence en cok zaman isteyendi mayonezine kadar kendi yapmis o yuzden oyum Ausencia ya:16::16:

diger tum arkadaslarin da ellerina saglik:16::16::16::16:

Son düzenleme:
evet 3 kisi arasinda kaldim
oncelikle sunu belirteyim
Lisabella nin sunumunu en cok da kk reklamini begendim:1::16::16:
sey_ren nin hic aklima gelmeyecek citir soganlarini begendim:1::16::16::16:
Ausencia nin yaptigi bence en cok zaman isteyendi mayonezine kadar kendi yapmis o yuzden oyum Ausencia ya:16::16:

diger tum arkadaslarin da ellerina saglik:16::16::16::16:

:16::16::16:

Çok çoook teşekkür ederim canım .

Oy veren ellerin dert görmesin :9::9:

o ka dedim demi kura cektirmeyin baskasina secim yaptirmayin benim sansim yok o konuda diyeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::60::60::60:

Bende son ikiye kaldıysam birilerinin kafasında , hep kaybeden taraf olmuşum :52:

Kura , bu mu bu mu ? , eveet kızım sen söyle , eşime sordum .... bunlar benim zayıf olduğum yerler :60::60:

Lisabellanın tarifini çok beğendim çok lezzetli olduğuna eminim. Zaten dünyanın en berbat tadı bile olsa böyle bir görsellikte tamamını afiyetle mideye indirirsin :) Özellikle sunumundan ötürü oyum Lisabellaya..

Lisabellanın tarifini çok beğendim çok lezzetli olduğuna eminim. Zaten dünyanın en berbat tadı bile olsa böyle bir görsellikte tamamını afiyetle mideye indirirsin :) Özellikle sunumundan ötürü oyum Lisabellaya..

Sevgili NASERDO ,ne guzel yazmissin :16:Cook tesekkur ederim guzel sozlerin ve oyun icin :16:ama emin ol oldukcada lezzetliydi.:34:deneyen arkadaslarda oldu ben yayinladiktan sonra ve hepsinin yorumuda lezzetli oldugu yonundeydi:34:test edildi onaylandi anlayacagin :1:

Back