- 9 Kasım 2012
- 828
- 3
- 68
Cook tesekkur ederim canimkesinlikle katil sonraki kategorilere cok keyifli ve heyecanli oluyor o ogrenci mutfagindan ne lezzetler cikar eminim
Teşekkür ederim canım
Ayrıca oy kullanan bana oy veren herkese çok çok teşekkürler
Dier arkadaşlarımın için oy kulanan ve katılanlarda teşekkür ederiyorum
Hepimiz yemeklerimizi yiyelim ve sonunda helvamızı yemeye azerine gidelim hediyeleride paylaşalım sıkıntı olmasın
çeşit çeşit hediye var herkese 1 er tane düşer nasılsa
Arkadaşlarıma başarılar keyifli geçer inşallah
oyumu kullandım sonunda 2 somon arasında kalmıştım imdadıma eşim yetiştibir önceki yarışmada da kızım amonra teyzesini seçmişti zaten. ben karar veremeyince bütün ev halkı dahil oluyoruz
Fırında Karides Şiş & Domates Soslu Somon Balığı ile görsel şölen sergileyen Lisabella'dan yana oldu seçimimiz
hangi arkadaş birinci olacaksa lütfen bir sonraki kategori et olsun.....
bütün emek harcayan arkadaşlara teşekkürler..tam 4 tarif arasında kaldım..en son 2'ye indirdim.Ausencia ve Dejavu arasında gittim geldim..çünkü ikisi de aynı derecede güzeldi benim için..
en son kura çektim ve Dejavu çıktı :)
herkese başarılar.
Tüm katılımcı arkadaşların ellerine,emeklerine sağlık.
Gerçekten muhteşem tarifler çıkmış.
Ben konu açıldığı gün zaten balık çok sevmediğimi,kalamar,ahtapot ve karides olursa oyumu bunlardan birine kullanacağımı söylemiştim.
Böylelikle 3 tarife indi zaten otomatikman benim oylama.
Ve ben bu 3 tarif arasında karar veremiyorum açıkçası.
Sanırım biraz daha düşüncem.
Bunu birinci kişi ilan olmadna yani oylar kesinleştikten sonra tekrar hatırlar birinci olacak arkadaşa canım.. unutabilir ben olmucam orası kesin olacak olsam unutmazdım
Etlerde de çok çeşit var ya insan hangisini yapacağını şaşırır. Elossa senin baya iddialı olacağını düşünüyorum. Buna katılmadın barii ona katıl yanii.
Bende yine paylaşım olsun diye etlere de katılabilirim tabii bunu kazanmazsam kazanırsam daha katılmam sanki ya da daha iddiaasz birşeyle katılırım ama kaznamaya ihtinal vermedğim için katılırım etlere de sanrıım o kadar güzle tarifler çıkar ki ama et yemeklerinde çünkü türk mutfağı bu yönden çok zengin..
oyumu kullandım sonunda 2 somon arasında kalmıştım imdadıma eşim yetiştibir önceki yarışmada da kızım amonra teyzesini seçmişti zaten. ben karar veremeyince bütün ev halkı dahil oluyoruz
Fırında Karides Şiş & Domates Soslu Somon Balığı ile görsel şölen sergileyen Lisabella'dan yana oldu seçimimiz
bütün emek harcayan arkadaşlara teşekkürler..tam 4 tarif arasında kaldım..en son 2'ye indirdim.Ausencia ve Dejavu arasında gittim geldim..çünkü ikisi de aynı derecede güzeldi benim için..
en son kura çektim ve Dejavu çıktı :)
herkese başarılar.
Çok düşündüm çok kararsız kaldım, hatta hiç bu kadar kararsız kalmamıştım :)
Ama oyumu Ausencia'dan yana kullandım...
Herkese başarılar :)
Yinede teşekkürler , en azından sizin ev içinde son ikiye kalmışım
sonucu değiştirmez ama yine de bil istedim son 2 değil ilk 2 deydin canım
Yinede teşekkürler , en azından sizin ev içinde son ikiye kalmışım
sonucu değiştirmez ama yine de bil istedim son 2 değil ilk 2 deydin canım
Tamam işte canım bende onun için teşekkür ettim zaten.Son iki mönü arasında gidip gelmiş ya
- Ahsennim,
- anzer_bali,
- backwood,
- Balbocegii,
- blackcat07,
- cincikk,
Cudana,- Gamze_M,
- GzdBky,
- MiNiKAsK,
nilim,- paytak_paytak_kosan_koala,
- pearl_571,
safahat, sedulu,- _dünya_
Beğeniniz ve oylarınız için çok teşekkür ederim ...
yaris bitmediki canim,:26:bak gor bir haftada daha ne dengeler degisir
et olursa kesin katılacağım canım,merakla bekliyorum.
iddialıyım demiyim de,kafamdakini yapiim bari:)
bu arada oyumu kullandım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?