• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri

En başarılı bulduğunuz su ürünleri tarifi tercihim ...

• Ankete Katılan
    243
:16:Teşekkür ederim canım
Ayrıca oy kullanan bana oy veren herkese çok çok teşekkürler
Dier arkadaşlarımın için oy kulanan ve katılanlarda teşekkür ederiyorum
Hepimiz yemeklerimizi yiyelim ve sonunda helvamızı yemeye azerine gidelim hediyeleride paylaşalım sıkıntı olmasın:1:
çeşit çeşit hediye var herkese 1 er tane düşer nasılsa:32:
Arkadaşlarıma başarılar keyifli geçer inşallah

ivet en mantiklisi gelirken eli bos da gelmezsiniz umarim:27::27:

oyumu kullandım sonunda 2 somon arasında kalmıştım imdadıma eşim yetişti :9: bir önceki yarışmada da kızım amonra teyzesini seçmişti zaten. ben karar veremeyince bütün ev halkı dahil oluyoruz :9:
Fırında Karides Şiş & Domates Soslu Somon Balığı ile görsel şölen sergileyen Lisabella'dan yana oldu seçimimiz :34:

oyumu kullandım sonunda 2 somon arasında kalmıştım imdadıma eşim yetişti :9: bir önceki yarışmada da kızım amonra teyzesini seçmişti zaten. ben karar veremeyince bütün ev halkı dahil oluyoruz :9:
Fırında Karides Şiş & Domates Soslu Somon Balığı ile görsel şölen sergileyen Lisabella'dan yana oldu seçimimiz :34:

sana ve butun ev halkina cook ama cok tesekkur ederim:16:birliktede hazirlayip afiyetle yersiniz insallah:34:

hangi arkadaş birinci olacaksa lütfen bir sonraki kategori et olsun.....:36:

hangi arkadaş birinci olacaksa lütfen bir sonraki kategori et olsun.....:36:

Bunu birinci kişi ilan olmadna yani oylar kesinleştikten sonra tekrar hatırlar birinci olacak arkadaşa canım.. unutabilir ben olmucam orası kesin olacak olsam unutmazdım :34:

Etlerde de çok çeşit var ya insan hangisini yapacağını şaşırır. Elossa senin baya iddialı olacağını düşünüyorum. Buna katılmadın barii ona katıl yanii.

Bende yine paylaşım olsun diye etlere de katılabilirim tabii bunu kazanmazsam kazanırsam daha katılmam sanki ya da daha iddiaasz birşeyle katılırım ama kaznamaya ihtinal vermedğim için katılırım etlere de sanrıım o kadar güzle tarifler çıkar ki ama et yemeklerinde çünkü türk mutfağı bu yönden çok zengin..

bütün emek harcayan arkadaşlara teşekkürler..tam 4 tarif arasında kaldım..en son 2'ye indirdim.Ausencia ve Dejavu arasında gittim geldim..çünkü ikisi de aynı derecede güzeldi benim için..

en son kura çektim ve Dejavu çıktı :)

herkese başarılar.

Son düzenleme:
bütün emek harcayan arkadaşlara teşekkürler..tam 4 tarif arasında kaldım..en son 2'ye indirdim.Ausencia ve Dejavu arasında gittim geldim..çünkü ikisi de aynı derecede güzeldi benim için..

herkese başarılar.

şans benim yanımdaymış bu sefer demek ki. Teşekkür ederim canımm beğenmene çok sevindim.. :16:

Tüm katılımcı arkadaşların ellerine,emeklerine sağlık.
Gerçekten muhteşem tarifler çıkmış.
Ben konu açıldığı gün zaten balık çok sevmediğimi,kalamar,ahtapot ve karides olursa oyumu bunlardan birine kullanacağımı söylemiştim.
Böylelikle 3 tarife indi zaten otomatikman benim oylama.
Ve ben bu 3 tarif arasında karar veremiyorum açıkçası.:25:
Sanırım biraz daha düşüncem.:31:

Tüm katılımcı arkadaşların ellerine,emeklerine sağlık.
Gerçekten muhteşem tarifler çıkmış.
Ben konu açıldığı gün zaten balık çok sevmediğimi,kalamar,ahtapot ve karides olursa oyumu bunlardan birine kullanacağımı söylemiştim.
Böylelikle 3 tarife indi zaten otomatikman benim oylama.
Ve ben bu 3 tarif arasında karar veremiyorum açıkçası.:25:
Sanırım biraz daha düşüncem.:31:

evet söylemiştin canımm. Kimden yaa gönlün kayıyorsa ona ver oyunu canımm.. :34:

Bunu birinci kişi ilan olmadna yani oylar kesinleştikten sonra tekrar hatırlar birinci olacak arkadaşa canım.. unutabilir ben olmucam orası kesin olacak olsam unutmazdım :34:

Etlerde de çok çeşit var ya insan hangisini yapacağını şaşırır. Elossa senin baya iddialı olacağını düşünüyorum. Buna katılmadın barii ona katıl yanii.

Bende yine paylaşım olsun diye etlere de katılabilirim tabii bunu kazanmazsam kazanırsam daha katılmam sanki ya da daha iddiaasz birşeyle katılırım ama kaznamaya ihtinal vermedğim için katılırım etlere de sanrıım o kadar güzle tarifler çıkar ki ama et yemeklerinde çünkü türk mutfağı bu yönden çok zengin..

et olursa kesin katılacağım canım,merakla bekliyorum.
iddialıyım demiyim de,kafamdakini yapiim bari:)
bu arada oyumu kullandım hayırlı olsun:16:

Çok düşündüm çok kararsız kaldım, hatta hiç bu kadar kararsız kalmamıştım :)

Ama oyumu Ausencia'dan yana kullandım...

Herkese başarılar :)

Son düzenleme:

Yinede teşekkürler , en azından sizin ev içinde son ikiye kalmışım :34:

herkese başarılar.

Teşekkürler , kurada çıkmamak sorun değil ... Kura aşamasına kalacak kadar beğenmene sevindim .

Çok düşündüm çok kararsız kaldım, hatta hiç bu kadar kararsız kalmamıştım :)

Ama oyumu Ausencia'dan yana kullandım...

Herkese başarılar :)

Çok çok teşekkürler...İki tane son dakika kaybından sonra bu iyi geldi :34:

yaris bitmediki canim,:26:bak gor bir haftada daha ne dengeler degisir :34:

Yarış bitti diye değil zaten , oy veren arkadaşlara teşekkür etmek amaçlı sadece :34:

Muhakkak dengeler değişiyor , daha önceki yarışmalarda öyle olmuştu en azından.

et olursa kesin katılacağım canım,merakla bekliyorum.
iddialıyım demiyim de,kafamdakini yapiim bari:)
bu arada oyumu kullandım hayırlı olsun:16:

teşekkür ederim Elossacığım oyun için beğenmene sevindim çok :16:

Back