Bu yaşlı teyze aşmış kendini tövbeler olsun yönetime şikayet edinMerhaba hanımlar;
Arka balkonu bizim sitenin bahçesine bakan bir bina var. O binada 60-70 yaşlarında bir teyze var. Sık sık site bahçesinde oynayan çocuklara sataşıyor.
Bugün kurduğu cümleler aynen şöyle:
"Bana bak çingene. Seni keser çöpe atarım. Dilini de pişirir yerim."
Kadına haddini bildirdim ama sinirim geçmedi.
Ben senin çocuğuna demedim ki öbürüne dedim diyor.Ne kadar seviyesiz bi kadın....
Bunun yaşla ilgisi yok.
Her yaşta bu seviye de terbiye yoksunu bu tipler.
Çok iyi yapmışsınız.
Peki siz haddini bildirince tepkisi ne oldu.?
Hahaha.Bana bak teyze bir gözün toprağa bakıyor sen burda çocuklara yamyamlık taslayacağına mezarda kafanın tahtalara çarptıktan sonra ki aşamaya çalış boş oturma derdim kesın
Ya çocuk bu çocuk !!!! Ha benim ki ha başkasının ki manyak kadınBen senin çocuğuna demedim ki öbürüne dedim diyor.
Manyak işte.Ya çocuk bu çocuk !!!! Ha benim ki ha başkasının ki manyak kadın
Ben sinirlenince nedense bir tek bu çenem iyi çalışıyorHahaha.
Süper fikir. Nasıl aklıma gelmedi. :)
Şaka yapıyormuş.Tövbeler olsun o nasıl fanteziler öyle
O nasıl şaka be pis mikrop çocuğa kâbus gördürür bu şakaŞaka yapıyormuş.
dün haberlerde gördüm. Çocuklar kadının köpeğini sevdi diye çocuğu hırpalıyor yetmiyor evine sokuyor evde dövüyor bu arada çocuğun kolunu asla bırakmıyor. Güvenliği çağırıyor çocuğu alın diye. aile şikayetçi olmuş sadece. Çocuk 9 yaşında. Ben o aile yerinde olsam var yaMerhaba hanımlar;
Arka balkonu bizim sitenin bahçesine bakan bir bina var. O binada 60-70 yaşlarında bir teyze var. Sık sık site bahçesinde oynayan çocuklara sataşıyor.
Bugün kurduğu cümleler aynen şöyle:
"Bana bak çingene. Seni keser çöpe atarım. Dilini de pişirir yerim."
Kadına haddini bildirdim ama sinirim geçmedi.
Savunmaya bak.Ben senin çocuğuna demedim ki öbürüne dedim diyor.
O haberi ben de okudum. O kadını kimse elimden alamazdı.dün haberlerde gördüm. Çocuklar kadının köpeğini sevdi diye çocuğu hırpalıyor yetmiyor evine sokuyor evde dövüyor bu arada çocuğun kolunu asla bırakmıyor. Güvenliği çağırıyor çocuğu alın diye. aile şikayetçi olmuş sadece. Çocuk 9 yaşında. Ben o aile yerinde olsam var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?