• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengesiz komşu teyze sorunu

Merhaba hanımlar;
Arka balkonu bizim sitenin bahçesine bakan bir bina var. O binada 60-70 yaşlarında bir teyze var. Sık sık site bahçesinde oynayan çocuklara sataşıyor.
Bugün kurduğu cümleler aynen şöyle:
"Bana bak çingene. Seni keser çöpe atarım. Dilini de pişirir yerim."

Kadına haddini bildirdim ama sinirim geçmedi.

O nasıl bi teyzeymiş Hansel ve Grateldeki cadı gibi 😯😯 Çok korkunç. Şikayet edin bence

En azından aynı evde yaşayan daha aklı başında birileri vardır bari onlara söyleyin yazık çocuklar korkar. Yaşlı kadın şaka yapmış kadar basit değil ki söyledikleri. Bir çocuğun hayal dünyasıyla da birleştirince kabus gösteren cinsten 😯 Tövbe estafurullah

dün haberlerde gördüm. Çocuklar kadının köpeğini sevdi diye çocuğu hırpalıyor yetmiyor evine sokuyor evde dövüyor bu arada çocuğun kolunu asla bırakmıyor. Güvenliği çağırıyor çocuğu alın diye. aile şikayetçi olmuş sadece. Çocuk 9 yaşında. Ben o aile yerinde olsam var ya :sinirli:
Eve aldığı çocuk 6 yaşındaymış çocuk eve gelip anne bana yardım et diye titremis varya laflar geliyor ağzıma kadın sağlam.bir dayağı haketmis

bizim burda da var böyle bi teyze, o deliyse sen daha deli olucaksın anca öyle seni görünce çekiniyolar.ruh hastası
Uyardım zaten. Bir daha hiçbir çocukla muhatap olmayacaksın. Varsa derdin bana söyleyeceksin dedim.

Acaba psikolojik olarak rahatsız mı ? Yaşı da biraz varmış. Yalnız mı yaşıyor bu kadın yanında birileri varsa çoluk çocuk onlarla konuşun onlar halletsin yok yalnız yaşıyorsa işiniz zor.

Acaba psikolojik olarak rahatsız mı ? Yaşı da biraz varmış. Yalnız mı yaşıyor bu kadın yanında birileri varsa çoluk çocuk onlarla konuşun onlar halletsin yok yalnız yaşıyorsa işiniz zor.
Oğluyla yaşıyor. Oğlu bakıyor ona.

Eve aldığı çocuk 6 yaşındaymış çocuk eve gelip anne bana yardım et diye titremis varya laflar geliyor ağzıma kadın sağlam.bir dayağı haketmis
çocuğun yaşadığı tramvayı düşünebiliyor musun? Hayvan sevemeyecek, insanlardan kaçacak.
Oğlum 3 yaşında ve tam hayvan sever. Korkutmaya çalışan olunca ağzının payını verip susturuyorum.

çocuğun yaşadığı tramvayı düşünebiliyor musun? Hayvan sevemeyecek, insanlardan kaçacak.
Oğlum 3 yaşında ve tam hayvan sever. Korkutmaya çalışan olunca ağzının payını verip susturuyorum.
Travmatik olduğunu belirttim zaten kimse kimseyi dovemez bir sıkıntı varsa ailesene iletirsin

Psikolojisi bozuk, deli midir nedir.
Çocuklara o teyzenin yanına gitmemesini söyleyin.
Daha dün haberlerde bir kadın komşu çocuğunu evire çevire dövmüştü.
Ne yapacakları belli olmuyor.

dün haberlerde gördüm. Çocuklar kadının köpeğini sevdi diye çocuğu hırpalıyor yetmiyor evine sokuyor evde dövüyor bu arada çocuğun kolunu asla bırakmıyor. Güvenliği çağırıyor çocuğu alın diye. aile şikayetçi olmuş sadece. Çocuk 9 yaşında. Ben o aile yerinde olsam var ya :sinirli:
Ayy gördüm onu, o kuzu sesi titreyerek konuşuyordu. Pislik kadın nasıl bir travma yaşatmış çocuğa.

Ayy gördüm onu, o kuzu sesi titreyerek konuşuyordu. Pislik kadın nasıl bir travma yaşatmış çocuğa.
Gidip kadını parçalayasım geldi. Ya çocuklara kimse karışamaz laf söyleyemez onun terbiyesini anne baba verir. Ben daha çocuğuma bağırmazken bile sen ne hakla fiziksel temasta bulunuyorsun
Ay yine sinirlendim :sinirli:

Gidip kadını parçalayasım geldi. Ya çocuklara kimse karışamaz laf söyleyemez onun terbiyesini anne baba verir. Ben daha çocuğuma bağırmazken bile sen ne hakla fiziksel temasta bulunuyorsun
Ay yine sinirlendim :sinirli:
Bence fiziksel temastan ziyade kadının ağır sorunları var. Hani kızdı vurucak olsa bi kere yavaşça eline vurup (o da yanlış ama neyse) bir daha sevme köpeğimi diyip yollarsın.
Kadın eve alıp 1 2 dakika hapsetmiş, sonra kaçmaya çalışırken ayağına vurup düşürmüş saçından tutup kaldırmış falan. Bildiğin işkence. Sinir sorunların varsa defol tedavi ol, minicik çocuğun hayatında yara açmaya ne hakkın var? Bende çok sinirlendim o kadına. Allahın dan bulsun. Bu zihniyetteki insanlar hayvan bakarak iyilik yaptım, sevap kazanıyorum zannediyor.

Merhaba hanımlar;
Arka balkonu bizim sitenin bahçesine bakan bir bina var. O binada 60-70 yaşlarında bir teyze var. Sık sık site bahçesinde oynayan çocuklara sataşıyor.
Bugün kurduğu cümleler aynen şöyle:
"Bana bak çingene. Seni keser çöpe atarım. Dilini de pişirir yerim."

Kadına haddini bildirdim ama sinirim geçmedi.
ohaaa teyze napıyon ya

Komşu teyze bu mu?
E23FA407-EB27-40AD-8DD8-B29D79213FCE.jpeg

Derdi ne acaba? Komşu teyze dediğin en fazla kendi kapınızın önünde oynayın falan der. Yaşlılara da güncelleme geldi herhalde iyice değişik oldular. Siz de deliyle deli olacaksınız maalesef bu tarz insanlar başka dilden anlamıyor. Tek başına mı yaşıyor?

Back