• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengesiz komşu teyze sorunu

Terbiyesiz kadın . Ne hakkın var çocukları korkutmaya . Hayattan beklentisi kalmamış ona buna salça oluyor gücü de çocuklara yetiyor . Bunun erkek yaşlı versiyonu da park eden arabaların sileceğini kaldırır .

Merhaba hanımlar;
Arka balkonu bizim sitenin bahçesine bakan bir bina var. O binada 60-70 yaşlarında bir teyze var. Sık sık site bahçesinde oynayan çocuklara sataşıyor.
Bugün kurduğu cümleler aynen şöyle:
"Bana bak çingene. Seni keser çöpe atarım. Dilini de pişirir yerim."

Kadına haddini bildirdim ama sinirim geçmedi.
Benim de yan binamda bir kadın var. Tüm telefon konuşmalarını balkonda afedersiniz anıra anıra yapıyor. Dünde kocasına, evde olmayan kaynanasına hakaretler edince dayanamadım ve sesini kaydedip kadına açtım. Eğer balkonda küfürler etmeye devam ederse polise şikayet edeceğimi, eşinin de bunları duyacağını söyledim. Dünden beri balkona çıkmıyor. Günlerdir gece gündüz onun telefon konuşmasını, açtığı saçma müzikleri dinliyoruz. Havalar sıcak mecbur cam açmak zorunda kalıyoruz. Yetti canıma. Dinsizin hakkından imansız geliyor malesef.

Tehdit suçu çocuk için geçerli değil mi?
İnsan olmak çok mu zor anlamıyorum ki.

Merhaba hanımlar;
Arka balkonu bizim sitenin bahçesine bakan bir bina var. O binada 60-70 yaşlarında bir teyze var. Sık sık site bahçesinde oynayan çocuklara sataşıyor.
Bugün kurduğu cümleler aynen şöyle:
"Bana bak çingene. Seni keser çöpe atarım. Dilini de pişirir yerim."

Kadına haddini bildirdim ama sinirim geçmedi.
Site yoneticisine şikayetinizi bildirin. CCocuklarinpsikolojisini bozacak

Teyzenin savunması Sokrates’i mezarından kaldırır
Aklı dengesi bozuk muhtemelen. Böyle birine de kızılmaz ki.
Tehdit suçu çocuk için geçerli değil mi?
İnsan olmak çok mu zor anlamıyorum ki.
Site yoneticisine şikayetinizi bildirin. CCocuklarinpsikolojisini bozacak
Ben haddini bildirdim zaten. Bundan sonra hiçbir çocuğu rahatsız etmeyeceksin dedim. Sustu girdi içeri.

Back