Dengesiz kocaliktan ; deliliğe terfi.

kusura bakmayın kimsenin canını acıtma amacında değilim, sizin canınızı acıtan ben değilim bulunulan durum. Ne deseydim, vah vah tüh tüh, evli kal madem bu adamla mı deseydim. Bu zat zaten bişey yapmak istese o çocuğa, siz hanımefendinin buna engel olabileceğini mi düşünüyorsunuz? Ben düşünmüyorum. İkisine de zarar verir -ki zaten veriyor- . Sizin çözümünüz nedir? Empati yapmaktan başka?

Resmen ağır işkence yaşıyorsunuz. Çok detaylı düşünecek zamanınız yok boşanin gitsin.
Bir de yurt dışından döndüğünde Türkiye de ne kadar kalıyor?

Resmen ağır işkence yaşıyorsunuz. Çok detaylı düşünecek zamanınız yok boşanin gitsin.
Bir de yurt dışından döndüğünde Türkiye de ne kadar kalıyor?
Ayda bir kez gelir. Ama kaldığı zaman belirsiz genelde. Bazen 15 gun bazen is olmayabili 2 ay. En uzun 6 ay kaldı. Burda calisiyor ozaman.

peki bir avukat olarak öneriniz nedir? Bu hayatı hepberaber bu eziyetle sürdürmesi mi? Duayla iyi dilekle olsaydı biz de zaten o kısımda hemfikiriz "Allah kurtarsın" kısmında. Ama işler ne yazıkki öyle yürümüyor. Hanımefendinin eşi zaten çoğunlukla yurtdışında çalışıyormuş. Hakimin çocuğu yatılı verme ihtimali ne? %1 mi? Bu ihtimal yüzünden bu çocukla bu kadıncağızın bu işkenceli, tedirgin hayatı sürdürmesi normal mi?

Ay Allahım ben ne okudum böyle. Allahım esirgesin kurtarsın seni. Ama önyargılarınla kendi yolunu kendin tıkamışsın. Böyle ayyaş babaya yatılı çocuk verilmez. Haftanın belli gününde pedagog eşliğinde görüşebilir. Ayrıca tek celsede boşanabilir delillerin var elinde. Sana sahip çıkacak bi ailen varsa ayrıl o evden derim. Çocuğunun psikolojisini düşünemiyorum. İlerde o çocuk suça şiddete veya eşin gibi içmeye meyilli biri olur. Böyle yetişmwsini istesen zaten konu açmazdın. Güçlü birisin ama. Delil de topluyormuşsun. Davanı aç biran evvel

O is biraz zor. Yurtdışında olmasi durumu degistirmiyor. Çünkü sigortası burda yatiyor. Ki yurtdışında olması uzun süreli kalması veya yurtdışına çıkarmasını sağlayabiliyor malesef. Yani aslinda avukat hanim da haklı. Çünkü gerçekten bende çok baktım. Bir çok problemli bu tarz davalara. Hatta biri alamamış annesini öne atıyor. Yani babayla ilişki sakıncalı deniyor. Babannede kalması sağlanıyor. Babanne ile baba ama aynı evde yaşıyor. Yani tek değilim malesef bu konuda. Çocuk psikolojik baskı görüyor. Yinede baba ile aile ilişkisi kurdurmaya çalışılıyor. Biraz sanırım hakime de bağlı durum. Çünkü bu durumda daha ic açıcı kararlarda var ama sayılı.

Kadının büyük sıkıntıları var bazılarıda böyle bi konudan bile şamata çıkarabilme derdinde ya pes. (ilk sayfadaki yorumlar gibi).

Gerçekten okurken içim sızladı. Hem size hem çocuğunuza çok üzüldüm. Çocuk korkuyla büyüyor psikolojisi etkileniyor çok üzücü. Size destek olabilecek insanlar yok mu aileniz vs. Yaşadıklarınıza şahit olan insanlar yok mu komşular gibi.. Bi yakınımın başına buna benzer bir olay gelmişti. Kocası alkoliktir. Mahkeme görüş günü babaya verecek onun yanında kalacak diye korkardı. Ama korktuğu olmadı. Mahkeme çocuğu düzenli görmek istiyorsan amateme yatıp tedavi olacaksın demişti. Tedavide olmuştu. Bi araştırın danışın derim

Siz her yolu tıkadığınız gibi yasal yolları da tıkadınız anlaşılan. Ve bize öneri şansı bırakmadınız. Peki Planınız ne?

Konu sahibi arkadaşım sabah sabah kalbim burkuldu resmen,çok çok üzüldüm durumuna
Avukat Feyza Altun var instagram sayfasından mesaj atsan ..Kadın ve Çocuk hakları için çok çabalayan bir avukat Hatta bir akraban yanına gitse seni anlatsa yüzde yüz yardım eder sana ..Çok dişli bir avukat lütfen ondan yardım iste. . HEM seni hem evladını bu pis Ayyaştan kurtarır.

Annenizle görüşmenizi nasıl bu derece yasaklayabildi? Koskoca adamı giydirmek ne demek? Bunu ilk nasıl kabul edebildiniz? Gerçekten yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Ayrılmak konusundaki endişelerinizi de anlıyorum. Çocuğunuzun ruh sağlığını da bozabilir ama babasıyla beraber kalmak. Bunu da göz önüne alın. Anladığım kadarıyla babası küçücük çocuğu yanına alıp alkol almaya gidiyor?

183 ü aramanızı rica edeceğim. Oradaki uzmanlar size yardım edecektir. Endişelerinizden bahsetmeyi de ihmal etmeyin.

İnşallah ancak inan ki çok saçma şekilde alınan kararlarda var. O kararlarada itirazlar var amatem için. Yani araya neden sokulmaz gibi bir şeydi. Komşular Ulaştım:). Ama şans hem adlî tatil şuan. Hem kendisi tatilde hemde hastaymış sanırım kanserin bir çeşidi. Tabi en kötü takipte kalır. Adli süreci kabul edemese de ya da belki de kabul etmeyedebilir. Ama ben yinede ulaştım belki ilgilenir.

Avukat Feyza Altun' un instagram hesabı
Feyzalt diye yazarsan çıkar.

Harikasın. .Dilerim sana yardım eder.
Hasta olduğunu bilmiyordum.Seçim zamanı çok yorulmuştu

Avukat Feyza Altun' un instagram hesabı
Feyzalt diye yazarsan çıkar.
Evet bende var. Ben bürosuna mailine gönderdim özetlenmiş olarak. Adli tatilin bitmesini bekliyorum. Her ihtimale karşı kendi aile avukatimlada görüşucem. Eger sonradan ilgilenir veya ulasirsada sknti değil. Sonuçta iyi birsey olsun diye uğraşıyoruz.

Evet inşallah her şey sizin için yolunda gider..
Dilerim oğlunuzla çok mutlu olacağınız bir ömrünüz olsun..

Bence kocan amacına ulaşmış sen paranoyak olmuşsun :) okuyana kadar pes dedim delirmiş olmalısın ki yazmışta yazmışsın sonunu getiremedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…