Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bende geldiiiimmmmm

merhaba arkadaşlarrr.offff ilk mesajımı okuyunca çok değişik duygular hissettim:)))binbir renk sayende öğün arası meyva yemek gibi alışkanlıkları edinmişim neler yapmışım çok şaşırdım insan ne çabuk unutuyor:))
eveetttt gelelim bana tam 2 sene önce bu topikle tanışmıştım sadece ilk mesajıma bakabildim şu anda.en son yanlış hatırlamıyorsam endokrine gidiyordum:))gittim ve 3 ay gibi ilaç kullandım.polikistik overim vardı biliyordum ara ara bırakıp yaptığım spor ve düzenli beslenmeyle her ne kadar dümdüz olmasa da küçük ayva göbeğimle 48-49 kiloya indim veeee tekrar hamile kaldım:))))))))) yani tadını tam çıkaracaktım tekrar bol kıyafetlere döndüm:))isteyerek oldu çünkü yaş ilerleyince fazla ileri zaman atmak istemedik.bu hamileliğimde de 18 kg aldım iştahım fazla olmamasına rağmen.ama inanın ilk doğumda zor kilo verince 2.sinde korkuyordum ama beklediğim hiç olmadı yaşım şu anda 36 ama 9 ayda 12 kg verdim kendiliğinden.
kaldı son 6 kg .yine doğumdan sonra düzensiz beslenme saatleri ve alışkanlıkları ,uykusuzluk ile boğuşurken kulübüme bir göz atmanın zamanı geldi deim ve burda buldum kendimi:)
ama bu sefer daha rahatım ve daha kısa süreceğini hissediyorum.çünkü ne yapmam gerektiğini biliyorum.sadece biraz ikaz edilmeye gözlem altına olmaya ihtiyacım var
onuda burda başarıcam inşallah.
binbirrenk sen ne yaptın ?bütün mesajları okuyamayacağım için merak ediyorum.kilolarını verdin mi formun nasıl?iyi misin?(en başta soracağımı en son sordum kusura bakma:)))

hoşgeldin canım ama uzun zamandır buralara kimse uğramıyor ama istersen ben varım arkadaş olurum sana

teşekkür ederim kestane şekeri.yaaaa kimse yok mu ?olsun ben ilk buraya geldiğimde de kimse pek ypktu sonra coştu.yine coştururuz binbirrenk uğrasın yeter:)
sen kendinden bahseder misin?yani ne kadar kilo vermeyi düşünüyorsun ya da formunu mu koruyorsun?

seni hatırlıyorum canım ben 30. sayfalarda geldim buraya binbirenkin kilo sorunu biitiği sıralarda
ama sağolsun hiç yanız bırakmadı bizleri
2 sene önce 12 kilo vermiştim burası sayesinde ve ne yazıık ki tekrar aldım ve şimdi tekrar vermeye uğraşıyorum
binbirrenk arada uğruyor kimse kalmadığı ve kilo problemi olmadığı için

yok canım vermeye uğraşıyorum
2 sene önce buradaki destekle 84 den 72 hatta 71.5 kadar indim sonra taşınma başka sebeplerle buraya ara verdim
ve dikkatsizlik sonucu tekrar 1 senede 82 ye çıktım
1- 1.5 aydır dikkat ediyorum 79 oldum

Son düzenleme:

vayyy 12 kilo verdin demek tebrik ederim.nasıl verdin kısaca bahseder misin.?spor yaptın mı?
bu sefer de verirsin ne yapacağını biliyorsun artık:)
ben dün gece karar verim ve bugün biraz tartıda bana moral olsun diye şu ayranlı bakliyatlı çorbadan yaptım .yapabilirsem 2 günü tamamlıycam.hatta saatim gelmiş şimdi bir kase yiycem:)yiyorum hatta.bakalım bu sefer etki edecek mi?

mesajını görmemişim canım.olsun sıkma canını.bir kere başardın bu sefer neden olmasın?benim vücudum hep birebir spora diyete.2 ay çekerim sinirim bozulur ama sonuca ulaşmak güzel oluyor.bak bende sebepler farklı olsa da yeniden başlıyorum sıfırdan:)

sağlıklı beslendim spor haftada 3-4 mutlaka yaptım tatlıyı çok severim onu baya az yedim
ben faydasını görmüştüm canım inş. işe yarar bu seferde

nivea body yapıyordun o zamanlar baktım şimdi ilk sayfalara
tam olarak kaç kilosun canım şimdi

evet canım nivea body ye başşlamıştım o zamanlar.sonra başka bir siteye takıldım spor ile ilgili cd leri indirebiliyordun.oraya da girmiyorum uzuuuunnn zamandır.benim şimdi beyin olarak rahat olmamın sebeplerinden birisi de bu .elimde malzemelerim var ve ne yapmam gerektiğini biliyorum.yeme saatlerimi düzenlemem lazım ve spora başlamam(sadece bu kadarcık yazarken çok kısa ama yapması:))) )
ben leslie sensona başladım nivea kesmiyordu artık sonra da hip hop hareketleri var 5 dak ama nefes nefese bırakıyor.ben ilk başlarda da yazdım öyyle 2 saat falan spor yapamam.toplam benim 45 dak geçerse cıvıtıyorum ve ikinci sefer yapamıyorum.leslie zaten esneme hareketiyle 30 dak sürüyor .ben esneme kısmında bırakıp hip hop yapıyordum sonra da başka birisinin esneme hareketiyle 40- 45 dak yı tamamlıyordum .böyle olunca süreklilik kazandım.ama hamilelikle beraber 18 aydır yapmıyorum hiç birşey.
istersen ben bir bakayım cd lerime ve indirdiğim siteye sana yardımcı olurum.herkes ne yapabileceğini kendi daha iyi bilir.ben bayağı hangi sporu yaparım diye araştırmıştım.callenetics yapanda vardı plates te.nedense onlara hiç bulaşamadım:)şimdi dener miyim bilmiyorum ama ben ilk önce elimdekileri bir değerlendireyim sonrasına bakarız.
benim boy:1.53
yaş 36:)
kilom bu sabah itibariyle 55.200
hedef kilom 49
boy kısa olunca kilo da aşağı çekiliyor maalesef.
bakalım 2. sezeryandan sonra küçük ayva göbeğine ulaşabilecek miyim?:)

bugün detoks da olduğum için belki yarın başlarım spora.hepsini aynı anda yüklemek istemiyorum.sen hangi sporu yapıyorsun?

Son düzenleme:

bugün detoks da olduğum için belki yarın başlarım spora.hepsini aynı anda yüklemek istemiyorum.sen hangi sporu yapıyorsun?

ben de hiç yapmadım callenetics
koşu bandım twister ve adım aletim var onları yaparım leslie yapıyodum bu ara yapmadım
ama callenetics videosu bulursan denemek isterim
kızın var sanırım 2. çocuk kızmı erkekmi

tamam canım ben siteye akşam fırsat bulunca bakarım.ikinci çocukta kız:) erkek olur bende bu defteri kapatırım diyordum ama yırtamadım:)) 2 cadım var evde.eşim şimdiden bir de erkek olsun demeye başladı.allah tan sezeyan hakkımız 3 dedim bende:)))ona belli etmiyorum istemiyormuş gibi yapıyorum ama zaman ne gösterir bilmiyorum 3. yü ister miyim?en az 2 sene zaten düşünmüyorum .zamana ve ruh halime bıraktım:)
sen evli bekar?

tamam canım
allah bağışlasın evliyim benimde 2 kızım var 30 yaşındayım
allah hayılısını versin canım

Son düzenleme:
simge nerelerdesin canım benim biraz işlerim vardı 2 gündür dışarlardaydım ama sende uğramamışsın bende leslie ye başladım bugün sen neler yaptın ?

baktım sende görünmeyince yazmadım bende ama kk. daydım araştırıyorum derleyip kendime not çıkarıyorum.
aslında en iyisi bir günlük oluşturmak .çünkü o zaman yaptırım gücü olur üzerimde ve daha dikkatli olurum gibi geliyor bilemiyorum.
o gücü kendimde bulduğumda hem spora hem günlüğe başlayacağım.dediğim gibi başarı öykülerine göz gezdiriyorum ve notlar alıyorum toparlandığında bende toparlanacağım:))
ben 2 gündür şu detoks çorbasını uyguladım
ilk gün 500 gr gitti ve ilk defa 2. günü de uygulayayım dedim inatla devam ettim .ama sonuç 2. günde 0 gr:))
yani ilk gün verdiğim 500 gr ile kaldım:)
ama moralim bozuk değil kendimi kasıp aç kalacağım bir uygulama değildi.sürekli yiyerek 500 gr gitmiş.taş attımda kolum mu yoruldu dedim kendi kendime:))
bugün de 2 saatte bir bir şeyler yemeye çalıştım hazır vücut alışmışken:)
sonucu yarın sabah tartıda görürüm verdiğimi aldım mı yoksa aynı mıyım bilemiyorum yarın yazarım.bende leslie ile başlamaya çalışıcam .kendimi kasmayacağım bir plan yapmalıyım malum nerdeyse 2 senedir spor yapmıyorum.bende böyle durumlar:)

canım senin kilon az olduğu için 500 gr iyi bence
benide bilğilendir bakalım kaç çıkacaksın bu sabah leslie en kolayı canım ilk olarak ona başla bencede:13:

canım senin kilon az olduğu için 500 gr iyi bence
benide bilğilendir bakalım kaç çıkacaksın bu sabah leslie en kolayı canım ilk olarak ona başla bencede:13:

merhaba şekerim:)
dün gece senin yazdılarını okuyunca bugün spora başlayayım diye niyet ettim ve cd lerimi bulup çıkardım.gece 2 de yatmış olsamda sabah 7 de kalkıp sporumu yapayım dedim.ben çocuklar kalkınca ,kahvaltıdan sonra sporu yapamıyorum ev işlerim aksıyor o zaman.sporu aradan çıkarınca insan yine zinde olup mecburen de olsa ev işlerini yapabiliyor ama tersini yapamıyorum.yaklalık 2 hftadır bu niyeti hangi gece alsam benim ufaklık taş koyuyor tekerime
02.20 de yani yattıktan 20 dk sonra bir başladı ağlamaya sabah 07.30 a kadar salonlarda yatak odalarında gezindik.07.30 dan 9.30 a kadar sadece 2 saat uyuduk .11.30 a kadar yatakta yanımda oyalamaya çalıştım kalkamadım bir türlü.kahvaltıyı 12.30 da yaptım .daha yarım saat oldu uyuttum.( ne zaman içimden geçirsem spora başlayayım yarın diye o gece felaket geçiyor:)
şimdide hiiçççç halim yok oturdum pc başına:)
ne güzel gece hangi sporları yapsam diye sıraya da koymuştum .link veremiyoruz ama isimlerini yazmamda sorun yok herhalde.allah'tan 2 sene önce arşiv yapmışım kendime:)))
ilk önce 1 hafta boyunca
leslie 2 mill ile başlayıp(yanlış hatırlamıyorsam strech hariç 25 dak sürüyor)
great abs 8 dak kardio yapıp
great strech ile rahatmayı tamamlamayı planladım
toplam 45 dak falan

slim in 6 pack var kardio sanırım o da ya 8 ya 10 dak yerde mekik hareketleri falan ama biraz ilk hafta için zorlayıcı o yüzden onu 2. haftaya bırakıcam

kullanıcağım diğer proğram daha öncede hip hop yapmıştım diye yazmıştım
hip hop abs 1 fat burning cardio 30 dak içinde ısınma ve strech dahil.bunu da 2. haftaya bırakıyorum.leslie nin diğer milleri ile dönüşümlü yapabilirim.leslie nin diğer milleri yok bende onları da arşivime almam lazım.sen hangisini yapıyorsun?bir de leslie nin 500 adım çok kısa akşam yapılan bir videosu var onu da mutlaka 5 dak ekleyeceğim.
püsküütün başarı hikayesinde popo için yanlar ve arkasını duvara vurmayı önerdiğini not almışım.yani herşeyi planlamam lazım yoksa unuturum.bunun içinde günlük açmayı düşünüyorum.bir kere başlasam diğerlerini her şartta yerine getiririmde kağıt üstündekini maalesef icraata geçiremedim:))
sen hangi sporları yapıyorsun?

gelelim bugünkü kiloma .ben her gece yatmadan da tartılırım sabah kadar ne kadar harcamışım diye
gece 02 de bir tartıldım 55.800
sabah halbuki 54.700 düm çorbadan sonra
anam dedim sabah kadar hiç uyanmasam deliksiz bir uyku uyusam bile bu 1.100 gr gitmez.heh dedim 500 gr verdin fazlasıyla geri aldın.gece de sabaha kadar hiç uyumadım.işte 2 saat uyuduk ancak.kahvaltıdan önce tartıldım 900 gr gitmiş
yani çorba detoksundan sonraki gün sadece 200 gr almışım.
bugün itibariyle sabah kilom 54.900
aslında 1-2 gün içinde alınıp verilebilir bu kilo yani değişebilir hafta bazında dikkate alıcam haftaya perşembe gününe kadar verdiğimi almazsam işe yarıyor demektir.
birde şu dikkatimi çekti bu çorba diyetini uygularken gün içinde ne yediklerim ne de içtiğim su tartıya hiç yansımadı .2. günü test ettim bunu.sürekli wc ye içtiğim suyu çıkarmaya gidince tutmuyor vücut sanırım.bakliyatlarda kalmıyor demek ki.
amam aynı şekilde dün de su içemeye ve yediklerime dikkat ettim o tarıya yansıyor amam sabaha pek birşey kalmıyor.nasıl bir detokssa enteresan geldi bana.ben bunu en az 4-5 sefer uygulamıştım.2 sene önce daha azdı kilom o zman 800 gr falan gidiyordu.eee artık daha da yaşlandım metabolizma falan derken ondan azalıyor herhalde.
amannnn amma uzattım değil mi kusura bakma.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…