- 1 Mart 2010
- 941
- 1
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #19.061
Günaydınlar
Dükkanı dün ben kapatmıştım yine ben açıyorum:)
Arkadaşlar nerdesiniz demiyorum.
Önemli işleriniz olmasa mutlaka geleceğinizi biliyorum.
Bu arada ben de başta dediğim gibi günlük açsam iyi olacak sanırım.
Burası düzenli devam ederse arada uğrarım. Görüşmek üzere...
Merhaba arkadaşlar.Oncelikle herkese başarılar diliyorum.
Sanırım gec kaldım ama bende katılabilir miyim aranıza? Ramazana kadar 4 , raamazanda actıgım optikle forumdaki arkadaşlarla beraber 4 kilo vererek 8 kilo verdim.Fakat benim hedefime ulasmam icin 8 kilo olmasada 5 kilo daha vermem gerek.Suan 66 kiloyum arada aç karnına ya da ciddi anlamda tam olarak kacırmadıgım bi günümde 65 oluyorum.Hedefim 60.Her ne kadar herkes boyuna göre iyisin inceciksin, fazlası zarar desede nafile biliiyorum ben kendimi fit değilim yine göbeğim sisiyo ya da istedigim tshirti giydiğimde pürüssüz görünmüyo belim.(Cok sükür yinede eski halinden alaa iyi şükürler olsun da).Fit olmam gerek yani kilo vermek istememin diğer bi nedeni hic kimsenin kilosu garanti değil.Belki kilo verdin ama ileride ne olacagın belli değil değil mi? 60 olmak istemiyorum eğer 60 olursam hic değilse kilo alırsam 1-2 kiloyla kendimi uyarabilirim.Ama 65 kiloda kendimi dikkat etme cercevesindede olsa ilerde kilo alırsam 67-68 olupta vücudumun değişikliğiyle kendimi üzmek istemiyorum.Amaan anladınız iste beniBayramdan bu yana cok ama cok az dikkat etmeye calışsamda nafile ramazandaki o psikolojim o azmim yok.AMA OLCAK!OLMALI! Bunları sizin yanınızda geri kazanmak istiyorum.Umarım anlamışsınız beni.Bugünde zaten kacırdım ama su saatten itibaren baslıyorum.O eski günlerime dönmek ASLA.Berbat günlerdi tekrar o günlere dönemem.Burda hedefime ulasıp artık 'DİYET BAŞARI HİKAYELERİ'nde yerimi ayırtmak istiyorum.Umarım yardımcı olursunuz kızlar.Hep beraber bol kilo vermeler
hoşgeldincanım aramıza nasıl verdin bu 8 kiloyu
spor yaptınmı:44: yaptıklarından biraz bahset istersen
canımhaklısın sen çok disiplinlisin biz senin gibi yapamıyoruz
senin motivasyonuna kötü destek olmayalım
Merhaba arkadaşlar.Oncelikle herkese başarılar diliyorum.
Sanırım gec kaldım ama bende katılabilir miyim aranıza? Ramazana kadar 4 , raamazanda actıgım optikle forumdaki arkadaşlarla beraber 4 kilo vererek 8 kilo verdim.Fakat benim hedefime ulasmam icin 8 kilo olmasada 5 kilo daha vermem gerek.Suan 66 kiloyum arada aç karnına ya da ciddi anlamda tam olarak kacırmadıgım bi günümde 65 oluyorum.Hedefim 60.Her ne kadar herkes boyuna göre iyisin inceciksin, fazlası zarar desede nafile biliiyorum ben kendimi fit değilim yine göbeğim sisiyo ya da istedigim tshirti giydiğimde pürüssüz görünmüyo belim.(Cok sükür yinede eski halinden alaa iyi şükürler olsun da).Fit olmam gerek yani kilo vermek istememin diğer bi nedeni hic kimsenin kilosu garanti değil.Belki kilo verdin ama ileride ne olacagın belli değil değil mi? 60 olmak istemiyorum eğer 60 olursam hic değilse kilo alırsam 1-2 kiloyla kendimi uyarabilirim.Ama 65 kiloda kendimi dikkat etme cercevesindede olsa ilerde kilo alırsam 67-68 olupta vücudumun değişikliğiyle kendimi üzmek istemiyorum.Amaan anladınız iste beniBayramdan bu yana cok ama cok az dikkat etmeye calışsamda nafile ramazandaki o psikolojim o azmim yok.AMA OLCAK!OLMALI! Bunları sizin yanınızda geri kazanmak istiyorum.Umarım anlamışsınız beni.Bugünde zaten kacırdım ama su saatten itibaren baslıyorum.O eski günlerime dönmek ASLA.Berbat günlerdi tekrar o günlere dönemem.Burda hedefime ulasıp artık 'DİYET BAŞARI HİKAYELERİ'nde yerimi ayırtmak istiyorum.Umarım yardımcı olursunuz kızlar.Hep beraber bol kilo vermeler
Arkadaşlar kilo vermeye devam ediyorsunuz ama burada yazmayı mı bıraktınız?
Yoksa her ikisini de mi bıraktınız:44:
Bir şey söylemeden gitmişsiniz
canım sen olunca sorumluluk hissediyorduk yazıyorduk
sen gidince bi boşluk oldu en azından bende oldu vanilya nerde bilmiyorum
ben haftasonu spor yapmam normalde de ama bugünde yapmadım
yediklerime dikkat etmeye devam
Ben de birden nereye kayboldu herkes dedim
Dikkat etmen güzel canım ama yazarak insan daha frenliyor.
Burada artık grup kurulacağını sanmıyorum. İnsanların çoğu kısa zamanda çok kilo verdiren diyetleri tercih ediyor.
Zambak da 40 ı çıkmadan gelmez sanırım.
Vanilya çok yoğunum zamanım olmuyor demişti.
İşine karışmak gibi olmasın ama bence sen de günlük yazabilirsin ya da kilona göre gruplara katılabilirsin.
Böylece daha sıkı tutarsın
inanki kızlar yazmaya hiç fırsatım yok
çocuklar nerdeyse bütün günümü alıyor kendime bakmaya fırsatım olmuyor
yemek bile yapamıyorum
eşimde yanımda olmadığı için sofra konmuyor haliyle düzensiz bi hayat şimdilik
ama yediklerime dikkat etmeye gayret ediyorum.
buraya yazamıyorum ama kilo vermek için çabalıyorum
görüşmek dileğiyle
Ben de birden nereye kayboldu herkes dedim
Dikkat etmen güzel canım ama yazarak insan daha frenliyor.
Burada artık grup kurulacağını sanmıyorum. İnsanların çoğu kısa zamanda çok kilo verdiren diyetleri tercih ediyor.
Zambak da 40 ı çıkmadan gelmez sanırım.
Vanilya çok yoğunum zamanım olmuyor demişti.
İşine karışmak gibi olmasın ama bence sen de günlük yazabilirsin ya da kilona göre gruplara katılabilirsin.
Böylece daha sıkı tutarsın
inanki kızlar yazmaya hiç fırsatım yok
çocuklar nerdeyse bütün günümü alıyor kendime bakmaya fırsatım olmuyor
yemek bile yapamıyorum
eşimde yanımda olmadığı için sofra konmuyor haliyle düzensiz bi hayat şimdilik
ama yediklerime dikkat etmeye gayret ediyorum.
buraya yazamıyorum ama kilo vermek için çabalıyorum
görüşmek dileğiyle
Allah kolaylık versin canım.Sağlık olsun kendine dikkat et yine görüşürüz inşallah.
Ben buralardayım geldikçe buraya da uğruyorum mutlaka.
Kestaneşekeri bıraktın diyor ama günlük açtıktan sonra bile en çok gelen de benim sanırım
Burayı bırakmak kolay değil2 yıldır çoook güzel anılarımız var Sizler geldikçe ben de yazarım inşallah.:79:
evet burda çok şey paylaştık :13:
buranın yeri ayrı benim içinde başka kilo verme topiklerine gidip yazmak bile garip geliyo bana
haklısın canım ama şimdilik düşünmüyorum başka gruba katılmayı
bakalım evde tek başıma yapamazsam katılırım sonra
Canım kaç kilo verdin, neler yapıyorsun?
Bu aralar göremiyorum seni.