- 11 Kasım 2009
- 110
- 0
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #19.121
tamam canım
allah bağışlasın evliyim benimde 2 kızım var 30 yaşındayım
allah hayılısını versin canım
bu mesajını görmemişim.demek senin de 2 kızın var ne güzel allah bağışlasın.:)))yaşları kaç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım
allah bağışlasın evliyim benimde 2 kızım var 30 yaşındayım
allah hayılısını versin canım
bu mesajını görmemişim.demek senin de 2 kızın var ne güzel allah bağışlasın.:)))yaşları kaç?
merhaba şekerim:)
dün gece senin yazdılarını okuyunca bugün spora başlayayım diye niyet ettim ve cd lerimi bulup çıkardım.gece 2 de yatmış olsamda sabah 7 de kalkıp sporumu yapayım dedim.ben çocuklar kalkınca ,kahvaltıdan sonra sporu yapamıyorum ev işlerim aksıyor o zaman.sporu aradan çıkarınca insan yine zinde olup mecburen de olsa ev işlerini yapabiliyor ama tersini yapamıyorum.yaklalık 2 hftadır bu niyeti hangi gece alsam benim ufaklık taş koyuyor tekerime
02.20 de yani yattıktan 20 dk sonra bir başladı ağlamaya sabah 07.30 a kadar salonlarda yatak odalarında gezindik.07.30 dan 9.30 a kadar sadece 2 saat uyuduk .11.30 a kadar yatakta yanımda oyalamaya çalıştım kalkamadım bir türlü.kahvaltıyı 12.30 da yaptım .daha yarım saat oldu uyuttum.( ne zaman içimden geçirsem spora başlayayım yarın diye o gece felaket geçiyor:)
şimdide hiiçççç halim yok oturdum pc başına:)
ne güzel gece hangi sporları yapsam diye sıraya da koymuştum .link veremiyoruz ama isimlerini yazmamda sorun yok herhalde.allah'tan 2 sene önce arşiv yapmışım kendime:)))
ilk önce 1 hafta boyunca
leslie 2 mill ile başlayıp(yanlış hatırlamıyorsam strech hariç 25 dak sürüyor)
great abs 8 dak kardio yapıp
great strech ile rahatmayı tamamlamayı planladım
toplam 45 dak falan
slim in 6 pack var kardio sanırım o da ya 8 ya 10 dak yerde mekik hareketleri falan ama biraz ilk hafta için zorlayıcı o yüzden onu 2. haftaya bırakıcam
kullanıcağım diğer proğram daha öncede hip hop yapmıştım diye yazmıştım
hip hop abs 1 fat burning cardio 30 dak içinde ısınma ve strech dahil.bunu da 2. haftaya bırakıyorum.leslie nin diğer milleri ile dönüşümlü yapabilirim.leslie nin diğer milleri yok bende onları da arşivime almam lazım.sen hangisini yapıyorsun?bir de leslie nin 500 adım çok kısa akşam yapılan bir videosu var onu da mutlaka 5 dak ekleyeceğim.
püsküütün başarı hikayesinde popo için yanlar ve arkasını duvara vurmayı önerdiğini not almışım.yani herşeyi planlamam lazım yoksa unuturum.bunun içinde günlük açmayı düşünüyorum.bir kere başlasam diğerlerini her şartta yerine getiririmde kağıt üstündekini maalesef icraata geçiremedim:))
sen hangi sporları yapıyorsun?
gelelim bugünkü kiloma .ben her gece yatmadan da tartılırım sabah kadar ne kadar harcamışım diye
gece 02 de bir tartıldım 55.800
sabah halbuki 54.700 düm çorbadan sonra
anam dedim sabah kadar hiç uyanmasam deliksiz bir uyku uyusam bile bu 1.100 gr gitmez.heh dedim 500 gr verdin fazlasıyla geri aldın.gece de sabaha kadar hiç uyumadım.işte 2 saat uyuduk ancak.kahvaltıdan önce tartıldım 900 gr gitmiş
yani çorba detoksundan sonraki gün sadece 200 gr almışım.
bugün itibariyle sabah kilom 54.900
aslında 1-2 gün içinde alınıp verilebilir bu kilo yani değişebilir hafta bazında dikkate alıcam haftaya perşembe gününe kadar verdiğimi almazsam işe yarıyor demektir.
birde şu dikkatimi çekti bu çorba diyetini uygularken gün içinde ne yediklerim ne de içtiğim su tartıya hiç yansımadı .2. günü test ettim bunu.sürekli wc ye içtiğim suyu çıkarmaya gidince tutmuyor vücut sanırım.bakliyatlarda kalmıyor demek ki.
amam aynı şekilde dün de su içemeye ve yediklerime dikkat ettim o tarıya yansıyor amam sabaha pek birşey kalmıyor.nasıl bir detokssa enteresan geldi bana.ben bunu en az 4-5 sefer uygulamıştım.2 sene önce daha azdı kilom o zman 800 gr falan gidiyordu.eee artık daha da yaşlandım metabolizma falan derken ondan azalıyor herhalde.
amannnn amma uzattım değil mi kusura bakma.:))
kızlarrr ben geldimmm topiğin eski emektarııııııııııııı:)
yeni doğum yapmış biri olarak hadi bana bi akıl verin nasıll gidecek bu kilooo:18::18:
acayip moralim bozukkk
Selam arkadaşlar gelip gitmişsiniz ben bu aralar çok seyrek geldiğimden uzun zaman oldu görüşemedik. Umarım iyisinizdir ve görüşürüz.
kestane şekerim sen sanırım topiğinde yine devam ediyorsun. Kolaylıklar diliyorum. Eski arkadaşlar siteye geldikçe buraya da uğrasınlar
görüşelim özledik herkesi Ben de gelmeye çalışacağım.
kızlarrr ben geldimmm topiğin eski emektarııııııııııııı:)
yeni doğum yapmış biri olarak hadi bana bi akıl verin nasıll gidecek bu kilooo:18::18:
acayip moralim bozukkk
selam canım
merak ettim seni uzun zaman oldu gelmedin nasılsın?
sağol canım evet ben devam ediyorum
bende sizleri özledim görüşelim
Selam canım neden moralini bozuyorsun. Senin için daha erken bir 40ını çıkar bakalım
Bildiğim kadarıyla çok almamıştın ama sen oldukça disiplinlisin. KK de yardımlaşarak verirsin merak etme
Üstelik daha önce başarmış deneyimlisin de
canım hayırlı olsun ne zaman doğum yaptın görüşemedik
kaç kilo aldın hamileliğinde ? bozma moralini sen halledersin tatlım
sormayın valla az almış gibi görünüyordum ama son aylarda yediğim serumlarla toplam 15 kilo aldım bunun sadece 5 kilosu gitti şu ana kadar
10 kilosu kaldı 68 kiloyum ben 60 aa da düşsem razıyım 8 kilo versem yeter
ama emzirirken zor görünüyor(
Bir sürü diyet yaptım veremedim veya verdim aldım verdim aldım diyenler
Ben ne yapsam kilo veremiyorum soyaçekimin etkisi var
Liste diyetleri yapamıyorum, yasaklamalara gelemiyorum
Kilo vermek için acelem yok, yavaş ve kalıcı olsun istiyorum
Eve spor aletleri, sauna eşofman filan aldım bir köşede duruyor diyenler
Nerdesiniz?
Gelin beraber verelim kiloları. Bu yöntemde yasaklar yok yalnız birkaç kural var.
Ben başladığım yarın 1 hafta olacak. 2 kilo verdim.
Birlikte yapmak isteyenler, destekle daha iyi motive oluruz diye düşünüyorum. Ben varım diyen olursa yazmaya devam edeceğim. Yoksa kendim devam edeceğim yazmayacağım.
İlk kuralı aşağıda yazıyorum. Bugün başlangıç için yapmamız gereken bu zaten.:hulya:
Verirsin canım dert etme ama emzirirken zaten verilir diyorlar:26:
aslında tam olarak beni emmiyor bebeğim.sütüm az sadece beni emse zayıflamama yardımcı olacak..en çok mama yiyor bende sür artsın diye herşeyi yiyorum.ama artacağıda yokk
.gittiği yere kadar:)emzirmeyi bıraktığım gün diyete başlayacağım.ilk aylar emzirebildiğim kadar emzirmeye çalışacağım.
Selam canım, iyiyim sağol umarım sen de iyisindir.bir ara her gün burdaydım evet uzun zaman oldu uğrayamadım.
İnşallah gelen arkadaşlar buraya da uğrarlar arada da olsa görüşürüz
sormayın valla az almış gibi görünüyordum ama son aylarda yediğim serumlarla toplam 15 kilo aldım bunun sadece 5 kilosu gitti şu ana kadar
10 kilosu kaldı 68 kiloyum ben 60 aa da düşsem razıyım 8 kilo versem yeter
ama emzirirken zor görünüyor(