Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım ilk hafta kupayı kazanan arkadaş hatırlıyoruz yani :teytey:
patis eğer vermeden gel zambakın dilinden kurtulamayız haberin olsun :roflol:

ya haticecimm patisinn döndügü gün söyleyecegi sözler sankii kulaklarımda çınlıyorrrsırnaşık şey

canım lütfen önceki msjlarımda bişey demştim
kaçamak yaptıgınızda kendi kendinize cezada verseniz artı birde benim cezam olacak demiştimm şakkıdı
dua etki eylüll 25 demiş insaflı davranmışşbuyrunnnnnnnnn

yürü patisim yaaa kim tutar seni, izmir'li inadın tutsun canım verelim şu kiloları kaydirigubbakcemile5 sizleri seviyorum kızlar kaydirigubbakcemile2

ben prensip olarak kaçamaklara verilen cezaya karşıyım, zaten ben kaçamaklara da karşı değilim sengözlerimebaksanab

ya msjlardaki çelişkiye bakınnn:roflol:
hem zayıflayarak dönecek izmirden hemde kaçamaklara karşı degillllaelaelaelaelae
güveninizz boşa gidecek üzülüyorum sizlereee:teselli:

süpersinn binbirrenkkkkaydirigubbakcemile5

çok utanacaksınız çook :dilcikar:

inşallah utanan biz oluruzz
ama izmirden döndügünde
sen utancından siteye girmemezlik yapma tamammıı:gitme:

:dance::dance:grup site çökertenlerr:dance:
ohhhh ohhhh

kızlar merhaba
formunuzu okudum bayağı da olmuş siz bu yola başkoyalı :))
bende kısaca kendimden bahsedeyim
gençlik yıllarımda 55 kg falandım :))
birden 70 oluverdim tam diyetisyene gitmeye karar verdim kiii
hamile kaldım ve 90-95 arası oldum
şu anda 79 kg yum
bir sürü haplar denedim ama hiç faydasını göremedim
bugün diyete başlayıp yarın sıkılanlardanım
bugün tekrar diyete başladım bu sefer kararlı gözüküyorum :)
sabah şekersiz çay bile içtim hayatımda ilk defa
çalışıyorum bu yüzden hiç spor da yapamıyorum acayip hareketsizim
bende aranıza katılmak istiyorummmmm :)

hoşgeldin aramızaa
inşallah sende vereceksin kilo
ama sabırla bekleyerekk mucize olmasını bekleme yaniibu kadar zamanda aldıgın kilolar 15günde gitmezz
sabah kahvaltında neler yedin yaz bizee
ayrıca tüm ögünlerini yazkii sana yanlışlarını söyleyelimm
spor akşam eve gidince yapabilirsinnnlmaz:

hoşbulduk :))
aslında normalde kepek ekmeğinin arasına peynir koyuyorum ama bugün hazırlayamadığım için
simit domates salatalık peynir yedim (bu arada simit kilo aldırıyormu)onu da çok merak ediyorum

Herkese "Günaydın" zemuszemus
Dün karar verdim bugün başladım. Bu sabah tartıldım. 160 cm boylu, 68,800 kg olarak start verdim. Hedefim 55 54 .. görmek boshayallersmile
Gerçi sabahları nasıl başlıyorsunuz bilmiyorum ama ben 1 bardak su, 2 dilim ekmeküstü kızarmış peynir ve şekersiz çay içtim. Sanırım 2.dilimi yememeliydim senağlama
Spor olarak henüz başlamadım ama T. Özay'la Fitness videosunu yapıyordum önceden yine ona başlayacağım.
Şimdilik bu kadar...

Akşam günün tüm detaylarıyla görüşmek dileğiyle ve umarım iyi haberlerle zemuszemus

hoşgeldin canım çok geç sayılmazsın bizde yeni başladık sayılır .hergün ne yediğini liste yap bize ki yanlışdoğru ne varsa birlikte öğrenelim fikir alışverişi yaniii hem buraya hesap verirsen yemek yemen azalacak eminim

sende hoşgeldin canım hedefimiz boyumuz aynıymış senle .bak sende farketmişsin 2. dilimiii.:))domates salatalık maydanoz gibi yeşillik eklesen sabah dahaiyi olur bence arkadaşlarda söletecektir zaten

sende hoşgeldin canım hedefimiz boyumuz aynıymış senle .bak sende farketmişsin 2. dilimiii.:))domates salatalık maydanoz gibi yeşillik eklesen sabah dahaiyi olur bence arkadaşlarda söletecektir zaten

Bu kahvaltım kaç kalori olmuştur acaba CADIARZU
Bizde yürüyüş aleti var, yaktığın kaloriyi gösteriyor. En azından onunla telafi edebilirim :Saruboceq:
Gerçi bizde spor merkezi gibi her bir şey var da yapan yok :çok üzgünüm:
Ama artık olacak zemuszemus

slm kızlar sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek,peynir,2 tane zeytin,domates ve şekersiz çay vardı. ara öğün yarım ayva yedim.spor olarakta birazdan yürüyüşe çıkacağım.eğer tembellik etmezsem arkasından 50 tanede mekik çekerim

hoşbulduk arkadaşlar bir şey soracağım ben doğru yere yazıyorum değil mi yani hem cavap yaz hem hızlı cevap var da burda

bide arkadaşlar spor yapma olanağım olmadığı için 2 katta çalışıyorum her defasında lavaboya yürüyerek (asansör kullanmadan) 0 a tuvalete inip çıkıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…