Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

merhaba kızlar hoşgeldiniza.s.... ben grubumuzun günah keçisi Patiska... herkes kaçamak yapıyor, benimki göze batıyor çünkü neden grubun doğrucu davutuyum ben sempatiksalakcinni
ama doğruluktan şaşmayacağım, çünkü ben ancak böyle sürdürebiliyorum, yani nadir olmasına çalışarak gündüzleri kendime minik bi kaçamak hakkı tanımazsam sıkılıyorum, yemişim böyle hayatı diyorum, yiyorum :roflol:
Ayrıca benim beni sürekli sabote eden bi kocam var, sabah işten gelmiş, yumurtalı ekmek yapmış, nutella almış, mis gibi kokutmuş ortalığı, burnuma dayamak suretiyle uyandırıyor beni...
ama patiska yer mi??? yemez :jeyyar: 2 dilim yumurtalı ekmek yedim, bugünkü ekmek mevzuunu kapattım... az önce çorba içtim şimdi de 10 tane minik erik yedim...

beni dinlerseniz, siz de tarafınızı seçin :jeyyar: çünkü dönüşümde ben ve beni destekleyenler çok fena dalga geçeceğiz bazı arkadaşlarla lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

hoşbulduk bu ceza işi de güzel aslında kendi kendimize bazı şeyler yapmaya üşeniyoruz burası hem eğlenceli ama fazla giren olmadı bugün buraya sen kaç kilosun hedefin kaç kilo ve kaç kilo verdin ? çok soru sordum galiba

merhaba, yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.
Konunun açılışı eski ama şu andaki grup yeni sayılır. Sizin gibi yeni başlayan arkadaşlar da var.
Ben yılbaşında bitirdim ama yeniden kilo almamak için gelip hem sohbet ediyoruz hem de arkadaşlardan güç alıyorumolumunekankayizsmile. Hala buralardayım yani.
Oyelken sporsuz olmaz. Mutlaka yarım saatle başlayıp haftadan haftaya 10ar dk. arttırıp 1 saatte sabitlemelisin.Tabi eksra bir şeyler yemezsen.yerimseniben
Gece yatmadan bile yapabilirsin.
Kolaylıklar diliyorum.

hoşbulduk bu ceza işi de güzel aslında kendi kendimize bazı şeyler yapmaya üşeniyoruz burası hem eğlenceli ama fazla giren olmadı bugün buraya sen kaç kilosun hedefin kaç kilo ve kaç kilo verdin ? çok soru sordum galiba

canım şaka bi yana, binbirrenkin de dediği gibi konu eski ama bu grup yeni, 3-4 hafta falan... ben 85 küsürle başladım, şu an yani gecen cuma 82,8dim pek spor yapamadım kaç haftadır. ama yine de gidişatımdan gayet memnunum, çünkü benim en büyük sorunum diyet ya da sağlıklı beslenme çabasından sıkılmaktı... burada sıkılmıyorum.. . boyum da 1,70 ve 70 kilo hedefim... kızlar bugün çok meşgul sanırım.. normalde böyle olmaz....

evet spor yapmak şart elimden geldiğince yapacağım bende sizin yazdıklarını görmedim yenilemek gerekiyor sanırım sayfayı

Zambakcım benim bir önerim var. Sen bu ceza işini günlük değil de haftalık yapsan daha iyi olur diyorum.
Bizim yöntemimiz diyet olmadığı için ve hayat boyu sağlıklı beslenme ve spor sistemini oturtma amaçlı olduğu için bir lokma olmak şartıyla kalorili yiyeceklere izin var. Yani yasak diye bir şey yok.zemuszemus
Ama arkadaş, yarım tepsi börek yemiştir 5 saat koşmuş harcamıştır bir şey diyemeyiz
Sonuçta kilo verdi mi vermedi mi, az mı verdi ona bakalım. Demek ki hafta içi yeterli özeni göstermemiş.gamyoncuiremsu
Gelen bildirimlere göre en az verene ve vermeyene hafta içi her gün yapacağı bir spor cezası verilsin.:kahve: Zaten yapacağı spordan hariç. Her gün yaptıklarının yanında onu da yaptığını yazsın.aklinialirimsmile
Zambak dedim ama ceza veren olduğu için söyledim. Diğer arkadaşlara da soruyorum.
Ne dersiniz?bilmiyorumkismile.

şu inceltici jellerden deneyen var mı ?
bir de merak ettiğim simit yemelimiyiz yememelimiyiz

Son düzenleme:
merhaba kızlar hoşgeldiniza.s.... ben grubumuzun günah keçisi Patiska... herkes kaçamak yapıyor, benimki göze batıyor çünkü neden grubun doğrucu davutuyum ben sempatiksalakcinni
ama doğruluktan şaşmayacağım, çünkü ben ancak böyle sürdürebiliyorum, yani nadir olmasına çalışarak gündüzleri kendime minik bi kaçamak hakkı tanımazsam sıkılıyorum, yemişim böyle hayatı diyorum, yiyorum :roflol:
Ayrıca benim beni sürekli sabote eden bi kocam var, sabah işten gelmiş, yumurtalı ekmek yapmış, nutella almış, mis gibi kokutmuş ortalığı, burnuma dayamak suretiyle uyandırıyor beni...
ama patiska yer mi??? yemez :jeyyar: 2 dilim yumurtalı ekmek yedim, bugünkü ekmek mevzuunu kapattım... az önce çorba içtim şimdi de 10 tane minik erik yedim...

beni dinlerseniz, siz de tarafınızı seçin :jeyyar: çünkü dönüşümde ben ve beni destekleyenler çok fena dalga geçeceğiz bazı arkadaşlarla lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Merhabalar ...yerimseniben
Ben de benzer dertten müzdaribim. Önceleri milyon kez annem ablam ve ben hep birlikte diyete başıyorduk ama birimiz bozunca sil baştan oluyordu :çok üzgünüm: Bu sefer onların ayrıca haberi yok ve ben tek başıma bu yola baş koydum ve tabiki sizlerle a.s
Öğlen yemeğim "karbonhidrat diyetine" uygun bir şekildeydi. Yani 2 çorba kaşığı makarna,birer çorba kaşığı marul salatası ve patlıcan salatası, 2 ortaboy haşlanmış karnabahar. Şimdi ikisi de alışverişe çıktılar ve ben T.Özayla fitness yapıcam kaydirigubbakcemile3

kaçamaklar kraliçesiiiŞeniz
nasılsınn bugünn bakalımmm
kızımm ne işşş topigi ikiye bölüyosunn patiskacılarr ve digerlerii diyeeekaydirigubbakcemile3
ayyy herkes seni destekliyorr bakalımm görücezzz:roflol::roflol:

bugün yemişsinn bişeylerrr afiyet bal şeker olsunn
Şeniz

Evet arkadaşlar patisin dediği gibi burada birlikten kuvvet doğuyor.
Asla kendi başına olmuyor. Çevre destek olmuyor. Bilmeden köstek bile oluyorlar.:1no2:

merhaba, yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.
Konunun açılışı eski ama şu andaki grup yeni sayılır. Sizin gibi yeni başlayan arkadaşlar da var.
Ben yılbaşında bitirdim ama yeniden kilo almamak için gelip hem sohbet ediyoruz hem de arkadaşlardan güç alıyorumolumunekankayizsmile. Hala buralardayım yani.
Oyelken sporsuz olmaz. Mutlaka yarım saatle başlayıp haftadan haftaya 10ar dk. arttırıp 1 saatte sabitlemelisin.Tabi eksra bir şeyler yemezsen.yerimseniben
Gece yatmadan bile yapabilirsin.
Kolaylıklar diliyorum.

Hoşbulduk :1hug: Benim diyet bıkkınlığım olduğundan artık koyvermiştim ve baya kilo aldım. senağlama Şimdi ise bugün burada başlamış olan azmim sayesinde yavaş yavaş bir şeylere başladım bakalım. Mesela buzdolabında pasta var ve ben yemiyorum
Elveda pasta ve türevleri :a015:

hoşbulduk :)
ne güzel istediğin kilodasın demekki binbirrenk darısı başımıza :))
bir şey sormak istiyorum simit kg aldırıyormu aldırmıyor mu
bide şu inceltici jellerden deneyen var mı ?

Merhabalar ...yerimseniben
Ben de benzer dertten müzdaribim. Önceleri milyon kez annem ablam ve ben hep birlikte diyete başıyorduk ama birimiz bozunca sil baştan oluyordu :çok üzgünüm: Bu sefer onların ayrıca haberi yok ve ben tek başıma bu yola baş koydum ve tabiki sizlerle a.s
Öğlen yemeğim "karbonhidrat diyetine" uygun bir şekildeydi. Yani 2 çorba kaşığı makarna,birer çorba kaşığı marul salatası ve patlıcan salatası, 2 ortaboy haşlanmış karnabahar. Şimdi ikisi de alışverişe çıktılar ve ben T.Özayla fitness yapıcam kaydirigubbakcemile3

ögle yemegin gayet iyii bence marul salatasını sınırsız yiyebilirsinn
yogurdunu unutma
sebze yemeklerini7_8kaşıga kadar çıkarabilirsin

t.özayla fıtnessı bende biara yaptım zevkli ama zooor bencee

hoşbulduk :)
ne güzel istediğin kilodasın demekki binbirrenk darısı başımıza :))
bir şey sormak istiyorum simit kg aldırıyormu aldırmıyor mu
bide şu inceltici jellerden deneyen var mı ?

simit tabiki aldırır kilo
yarısını 1dilim ekmek yerine yiyebilirsinn

aynen bende öyle bir kaç zaman yapıyorum ve sıkılıp bırakıyordum
ama bu sefer kendimi kararlı gördüm :))

X