Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

saol cnm inşllah devam ederim eşşimle beraber yapıyoruz onun için daha hevesli oluyorum evdede ayrı yemek derdi olmayınca daha rahat yapılıyor rejim ...
hayırlı bi şekilde gçer inşllah hamileliğin cnm benim...

bencede hiç canını sıkma gayet güzel sıkılaşmışsın tartıda 2 kilo verdiğin gözüksede eminim daha çok vermiş gibi görünüyorsundur sıkılaşmak çok önemli bence...

elifcim tebrik ederim eşini nasıl ikna ettin
onlar takmaz kilolarını
en çok sıkıntı çekilen konudur diyetteyken bu durum
ben çok zorlanırdım evde tatlı yapmazdım o bana inat getirirdi:)
sen şanslısın bu konuda

ben diyetteyken bu duruma çok dikkat etmedim
ayrı ayrı her öğüne yemek pişirmiyordum bende
öğlen akşam aynı yediğim oldu
ama akşama çorba felan yapardım salata çorba yerdim öğlen yediğim menüden az yerdim tadımlık
sende kendine göre bişeyler ayarlayabilirsin canım.

kızlarr benide aranıza alırmısınız bende 3 hafta önce spora basladım ve dıkkatli beslenmeye çalısıyorum ama kaçırıyorum arada bi dsetege ihtıyacım var burda herkes yediklerini paylasıyomu günlük

aynen ben de spor yapiyorum ve incelsemde tartida farki cok fazla goremedigim icin oyle oldugunu dusunuyorum artik...

tabi katılabilirsin canım
yediklerini yaptıklarını yaz
bildiğiimiz kadarıyla yardımcı olabiliriz

hoşgeldin =)
tabi yani bi ben paylaşsam da olsun

sabah
sirkeli ılık su
yeşilçay

2 dilim uno light ekmek
beyaz peynir
yumurta yedim.

2 dilim fazla mı ki

hoşgeldin =)
tabi yani bi ben paylaşsam da olsun

sabah
sirkeli ılık su
yeşilçay

2 dilim uno light ekmek
beyaz peynir
yumurta yedim.

2 dilim fazla mı ki

yok canim 2 dilim hic fazla degil hatta bana ilk gittigmde 4 dilim verdi 2 dilim sabah 2 dilim öglen,simdi sabah 2 dilim öglende pilav ya da papates ya da makarna ya da ekmek verdi hatta, benim öglen 3 parca cikolata hakkim istersen 1 puding hakkim var yani merak etme,yalniz ben yurt disindayim ya verdigi listede sadece 3 ögün var ara ögün yok anlamdim ben o vermesede ara ögün yapiyorum ama mesela 3 ögün yap diyor 4-5 aralarda sadece su ve cay icebilirsin dedi anlamadim bu durumu ayrica aksam kesinlikle elma yeme dedi,aksam elma tatliyla es deger dedi bilemiyorum ,öglen 1 tane muz verdi anlamdim..ben yine kendimce ara ögün yapiyorum yinede ,birde yumurta cok var kahvaltida haslanmis yumurta öglende istersen omlet seklinde sanirim yumurtada kaslara iyi geliyormus o yüzden heralde ama ben arada kahvaltida yiyorum..bilemiyorum artik nasil iyi mi kötü mü:) cünkü hep ara ögünün önemi vurgulanirken neden böyle veriyor anlamdim..benim yengem baska yere gidiyor onlarda ara ögün var ama bunda yok yoksa bu kadin isini bilmiyor mu:))hayirlisi bakalim kendime göre ayarliyorum..

Son düzenleme:
ben 3 hafta önce spora basladım bfite tartıldım tok karnıma ve kıyafetlerimle 75 kilo çoktım bide yarım lıtre de su içmiştim ama tartılmadan önce, yag oranım çok yuksek çıktı boyum da 169 aslında çok sisman görünmüyorum ama yag oranıma göre obezmişim 1 sene önce dogum yaptım dogum kilolarımı vermek istiyorum 3 haftadır sporla birlikte düzenli beslenıyım dıyorum ama bilmiyorum oluyomu mesela bu sabah
2 dilim çavdar ekmegi 1 yumurta peynir az tereyagı az incir reçeli salatalık dom. yedim, daha bakalım neler yicem aksam bidaha yazarım

elma lif bakımından zengin,muz şeker içerir.
muzun kalorisi daha yüksek,neden böyle birşey yaptı ki
hem puding ve benzeri şeyler haftada bir ya da iki kez olmalı bence.
ara öğün de kesin yap bence yoksa acıkıyor insan
bence sen kendine göre ayarla ondan az kilo vermiş olabilirsin
araları meyve ye fazla değil ama.
ekmeği az ye
7den sonra yeme
yeşilçay falan iç,bişiycik olmaz bu arada ilgilendiğin için sağol canım

fazla yememişsin yereyağı kullanma mesela peyniri ekmeğine sürmeyi dene ben öyle yapıyorum
kilon fazla yokmuş aynı boydayız

saool canım evet evde hiç bir şey olmaması lazım yoksa insan kendini çok zor tutuyo abur cubur eve almayınca canında çok çekmio...
ama aasıl irade sende canım tüm taruzlara rağmen kilo vermeyi başardın

sabah:
ılık sirkeli su
yeşilçay

2 dilim uno light ekmek
peynir
yumurta

öğlen
tavuk ciğeri sote
yağsız yoğurt
salata

ara:1 çay bardağı yağsız süt
yarım kepekli galeta

akşam
yeşilçay
salata
tavuk ciğeri sote
yağsız yoğurt

20 dakikalık sporumu yaptım bir de

Son düzenleme:
bende yazıyım
sabah yazmıstım zaten,
arada 1 kase kflakes ve süt ama büyük kase dolusu

ögle yemegi yok

arada biraz yogurt

aksam bi tabak salçalı makarna yogurt
arada altın çilek çayı
ikinci ara da meyve salatası

nasıl olmus

bence öğlen yemeği kesinlikle ye.
makarnayı da öğlen yemeye özen göster akşam sebze yemeği,tavuk falan ye.
ara'ları öğlenle akşam arası yap bence

hoşgeldin canım :80:

hiç spor yapmadıysan daha önce yağ oranın yüksek çıkmış olabilir
biraz devam edince hemen etkisini görürsün
kolaylıklar dilerim tatlım :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…