Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bende yazıyım
sabah yazmıstım zaten,
arada 1 kase kflakes ve süt ama büyük kase dolusu

ögle yemegi yok

arada biraz yogurt

aksam bi tabak salçalı makarna yogurt
arada altın çilek çayı
ikinci ara da meyve salatası

nasıl olmus

canım öğlen öğününü atladığında akşam yemeğine daha çok yüklenme olur
onun için kahvaltı ve öğlen yemeklerini fırsat bulduğunca bırakma derim:KK34:

yok canim 2 dilim hic fazla degil hatta bana ilk gittigmde 4 dilim verdi 2 dilim sabah 2 dilim öglen,simdi sabah 2 dilim öglende pilav ya da papates ya da makarna ya da ekmek verdi hatta, benim öglen 3 parca cikolata hakkim istersen 1 puding hakkim var yani merak etme,yalniz ben yurt disindayim ya verdigi listede sadece 3 ögün var ara ögün yok anlamdim ben o vermesede ara ögün yapiyorum ama mesela 3 ögün yap diyor 4-5 aralarda sadece su ve cay icebilirsin dedi anlamadim bu durumu ayrica aksam kesinlikle elma yeme dedi,aksam elma tatliyla es deger dedi bilemiyorum ,öglen 1 tane muz verdi anlamdim..ben yine kendimce ara ögün yapiyorum yinede ,birde yumurta cok var kahvaltida haslanmis yumurta öglende istersen omlet seklinde sanirim yumurtada kaslara iyi geliyormus o yüzden heralde ama ben arada kahvaltida yiyorum..bilemiyorum artik nasil iyi mi kötü mü:) cünkü hep ara ögünün önemi vurgulanirken neden böyle veriyor anlamdim..benim yengem baska yere gidiyor onlarda ara ögün var ama bunda yok yoksa bu kadin isini bilmiyor mu:))hayirlisi bakalim kendime göre ayarliyorum..

her doktorun tarzı değişik ama sen kendine göre ayarlamana devam et derim
ara öğünlerini yap ama söylediği ufak önerilere dikkat et faydasını görürsün herhalde
kolay gelsin canım :KK71:

evet biliyorum öglen yemek yemem lazım ama pek ımkanım olmuyo 1 yasında kızım var gündüz h,ç durmuyo degil yemek yapmak yedirmiyo bile, bide geç kalkıyoruz kahvaltımı en erken 11de yapıyorum, 3 saat sonra filan da ögle yemegi yerıne kflakes yıyorum o ögle yemegi yerıne gecmezmiki? sonra haftada 4 gun aksam 6 gibi spora gidiyorum dönüste 8 gibi de aksam yemegi sonra 10 gibi meyva yatısım da zaten en erken 1 oluyo, bu sıstemle kilo vermem zormu sizce

elma lif bakımından zengin,muz şeker içerir.
muzun kalorisi daha yüksek,neden böyle birşey yaptı ki
hem puding ve benzeri şeyler haftada bir ya da iki kez olmalı bence.
ara öğün de kesin yap bence yoksa acıkıyor insan
bence sen kendine göre ayarla ondan az kilo vermiş olabilirsin
araları meyve ye fazla değil ama.
ekmeği az ye
7den sonra yeme
yeşilçay falan iç,bişiycik olmaz bu arada ilgilendiğin için sağol canım
yok zaten ben bildigimi yapiyorum yani muz banada garip geldi mesela ablamin diyetsinden aldigi liste vardi kesinlikle yenilmeyecek seylerin icindeydi muz.
aslinda pek ara ögün yapamiyorum okulda oldugumda öglen bile zor yiyorum..birde yesil cayin asil faydasi ne ben cayi hic sevmiyorum ve yesil hic aklima gelmiyor evde duruyor ama su isitip yapmak bile zor geliyor

evet biliyorum öglen yemek yemem lazım ama pek ımkanım olmuyo 1 yasında kızım var gündüz h,ç durmuyo degil yemek yapmak yedirmiyo bile, bide geç kalkıyoruz kahvaltımı en erken 11de yapıyorum, 3 saat sonra filan da ögle yemegi yerıne kflakes yıyorum o ögle yemegi yerıne gecmezmiki? sonra haftada 4 gun aksam 6 gibi spora gidiyorum dönüste 8 gibi de aksam yemegi sonra 10 gibi meyva yatısım da zaten en erken 1 oluyo, bu sıstemle kilo vermem zormu sizce

klakes öğlen yemeği yerine geçer bence canım
akşam yemeğin biraz geç gibi alabiliyorsan biraz onu erkene alabilirsin
ama yatış saatin geç olduğu için zararı olmaz umarım
kilo vermek konusunda kendini sıkma düzen oturdukça ve spora devam ettikçe yavaş yavaş kilolar gider :KK8:

eve tartı aldırıyorum babama cuma alcakmış,gidip tartılmaya eczanede utanıyorum da:KK14:
1 ay olucak tartılmadım merak içerisindeyim yine 60'larda çıkıcam diye korkuyorum ya

ben 3 hafta önce spora basladım bfite tartıldım tok karnıma ve kıyafetlerimle 75 kilo çoktım bide yarım lıtre de su içmiştim ama tartılmadan önce, yag oranım çok yuksek çıktı boyum da 169 aslında çok sisman görünmüyorum ama yag oranıma göre obezmişim:KK43: 1 sene önce dogum yaptım dogum kilolarımı vermek istiyorum 3 haftadır sporla birlikte düzenli beslenıyım dıyorum ama bilmiyorum oluyomu mesela bu sabah
2 dilim çavdar ekmegi 1 yumurta peynir az tereyagı az incir reçeli salatalık dom. yedim, daha bakalım neler yicem aksam bidaha yazarım
sporu düzenli yaparsan yağdan vereceksindir mutlaka
boy kilo endeksin normal bence
kahvaltıda herzaman olmasın o teryağı arada azcık ye tabi
yasak koyarsan daha da çok ister canın
bende yazıyım
sabah yazmıstım zaten,
arada 1 kase kflakes ve süt ama büyük kase dolusu

ögle yemegi yok

arada biraz yogurt

aksam bi tabak salçalı makarna yogurt
arada altın çilek çayı
ikinci ara da meyve salatası

nasıl olmus
öğleni unutmuşsun dicektim ama geç kalkıyormuşsun
öğlen olmaya bilir
karbonhidratı a kşaa fazla kaçırma makarnayı öğlene yemelisin bence
kız yoksa :KK49:güzel haberlerinmi olacak :KK23::KK30:
ilk başta bende öle sanmıştım ama devamı gelmedi:)
bi kaçgün yattım üşüttüm heralde ondan oldu
hamile olsam bulantı 3 günde geçmez heralde:KK1:
bu sistemle kilo verirsin mutlaka ama zor olur
sabahları erken kalkmak ve öğün atlamamak çok önemli diyette
benimde düzenim senin gibiydi11 de kalkar öğlenle sabahı birleştirirdim
en son gece 10 da meyvemi yerdim geç yattığım içinsabah kalkamazdım
ama erken kalkmayınca metabolizma çalışmıyor bunu biliyorum
kilo verdim tabiki ama çok yavaş oldu
olsun zaten önemli olan yavaş ve kalıcı olması
eve tartı aldırıyorum babama cuma alcakmış,gidip tartılmaya eczanede utanıyorum da:KK14:
1 ay olucak tartılmadım merak içerisindeyim yine 60'larda çıkıcam diye korkuyorum ya

hayırlı olsun tatlım çok çıkıp moralini bozma ama

aslında ben çok isterim erken kalkmak ama bebegim gece geç yatıyo 12 en erken sabah ta geç kalkıyo haliylen, aylardır bunu düzeltmeye çalısıyorum ama olmuyo öyle bi egilimi var çocugun napiim, ben zaten yavas yavas kilo verip kalıcı olmasını istiyorum 6 aylık üye oldum spor salonuna, bu cumt ılk ayım bitiyo tartılıcam çok merak ediyorum ne oldu ne bitti kilodan çok yag oranımın düşmesini istiyorum ama 2 kilodan fazla veremediysem de üzülürüm tabii
burdaki arkadaslar sporla kaç kilo verdıklerını yazabilirmi acaba merak ediyorum

tatlım insan hemen olsun istiyor
ama Allah hayırlı zamanda ve hayırlı evlat versin en önemlisi bu
rabbim gönlüne göre versin canım :KK70::KK70::KK70:

aslında ben çok isterim erken kalkmak ama bebegim gece geç yatıyo 12 en erken sabah ta geç kalkıyo haliylen, aylardır bunu düzeltmeye çalısıyorum ama olmuyo öyle bi egilimi var çocugun napiim, ben zaten yavas yavas kilo verip kalıcı olmasını istiyorum 6 aylık üye oldum spor salonuna, bu cumt ılk ayım bitiyo tartılıcam çok merak ediyorum ne oldu ne bitti kilodan çok yag oranımın düşmesini istiyorum ama 2 kilodan fazla veremediysem de üzülürüm tabii
burdaki arkadaslar sporla kaç kilo verdıklerını yazabilirmi acaba merak ediyorum

ben geçen sene 3 ayda 10 kilo vermiştim canım :KK53::KK53:

sporu düzenli yaparsan yağdan vereceksindir mutlaka
boy kilo endeksin normal bence
kahvaltıda herzaman olmasın o teryağı arada azcık ye tabi
yasak koyarsan daha da çok ister canın

öğleni unutmuşsun dicektim ama geç kalkıyormuşsun
öğlen olmaya bilir
karbonhidratı a kşaa fazla kaçırma makarnayı öğlene yemelisin bence

bu sistemle kilo verirsin mutlaka ama zor olur
sabahları erken kalkmak ve öğün atlamamak çok önemli diyette
benimde düzenim senin gibiydi11 de kalkar öğlenle sabahı birleştirirdim
en son gece 10 da meyvemi yerdim geç yattığım içinsabah kalkamazdım
ama erken kalkmayınca metabolizma çalışmıyor bunu biliyorum
kilo verdim tabiki ama çok yavaş oldu
olsun zaten önemli olan yavaş ve kalıcı olması

hayırlı olsun tatlım çok çıkıp moralini bozma ama

çalışırım abla sağol:KK17:

canım hayırlı olsun:KK8: çıkmazsın inş. kötü düşünmee:KK20:

inş ya :KK8:

akşam fazla kaçırdım galiba:KK6:

sabah
ılık sirkeli su
yeşilçay

bir kase nestle nesfit

öğlen:
patlıcan yemeği
salata
yağsız yoğurt

ara:
Yarım su bardağı süt

ikindi:2 kuru kayısı

akşam
yeşilçay
patlıcan yemeği
yarım kase nohut yemeği
salata
yoğurt:KK30:

arkadaşlar en ge. 7 gibi akşam yemeklerimizi yemiş olmalıyız 9 dan sonrada meyve dahil vücutta erimiyor çürüyor meyve faslımızın da 9 dan önce bitmesi gerekiyormuş arkadaşlar vucüdun saatlerini okudum öle yazıyordu ben uygulamaya çalıştım işe yarıyor...kahvaltıda 8 tabi :)

akşam fazla kaçırdım galiba:KK6:

sabah
ılık sirkeli su
yeşilçay

bir kase nestle nesfit

öğlen:
patlıcan yemeği
salata
yağsız yoğurt

ara:
Yarım su bardağı süt

ikindi:2 kuru kayısı

akşam
yeşilçay
patlıcan yemeği
yarım kase nohut yemeği
salata
yoğurt:KK30:

canım ölçüleri fazla değilse fazla gözükmüyor ama ekmek göremedim gene yemiyormusun yoksa yazmıyormusun :KK53:

arkadaşlar en ge. 7 gibi akşam yemeklerimizi yemiş olmalıyız 9 dan sonrada meyve dahil vücutta erimiyor çürüyor meyve faslımızın da 9 dan önce bitmesi gerekiyormuş arkadaşlar vucüdun saatlerini okudum öle yazıyordu ben uygulamaya çalıştım işe yarıyor...kahvaltıda 8 tabi :)

bilgiler için teşekkürler canım :KK71:

canım ölçüleri fazla değilse fazla gözükmüyor ama ekmek göremedim gene yemiyormusun yoksa yazmıyormusun :KK53:

valla nohut barbunya oldu mu yemiyorum genelde :KK17:

bugün aşırı rahatsızlandım
sabah duş alırken kombi bozuldu,buzz gibi suda duş alınca
okulda baş ağrısı ve mide bulantısı oldu eve gönderdiler:KK50:
baş ağrısından baygınlık geçirdim o derece..
diyet miyet kalmadı ama yine de yazacağım

sabah
yeşilçay
2 kuru kayısı
bir kase nestle nesfit

öğlen
haşlanmış tavuk.

ara:2 kuru kayısı
bir paket tuzlu çubuk kraker ( midem geçsin diye )

ikindi:yine tuzlu çubuk kraker :KK17:
napiyim çok midem bulanıyoduu..

akşam:2 dilim ekmek
barbunya yemeği
salata:78:

midem bulanmasa bu kadar yemezdim,ama bastırsın diye ne bulursam yedim..

X