Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

eve gidince 1 armut.
üstüne 17 dk koşu bandı (dün toplamda 40 dk yürüdüm)

akşam yemeği: 2 tanak yumurtalı ıspanak (içinde az pırasa ve 2 tatlı kaşığı sıvıyağ,1 yumurta)
1,5 kase yoğurt
3 form bisküvi

çayın yanında 2 kibrit kutusu kadar kıymalı poğaça
parmak büyüklüğünde dilimlenmiş kabak tatlısından 4 adet ( meyve öğünümü yemedim artık)

dün su tüketimim fena değildi, 2 litreyi geçtim bu sefer. yeşil çayı 2-3 gündür ihmal ediyorum.akşam siyah çayı çok kaçırmışım.gece yarısı uykum kaçtı denedim ama 2 saat uyuyamadım. gece yarısı korka korka kanıt'ı seyrettim sonra bi de midem kazınıyodu, bari dedim bişiler yiyip 1 borç oruç daha tutayım.

sahurum: 1,5 dilim çavdar ekmeği, yarım dilim kaşar peyniri ve 3 dilim sucuk ile yağsız tost

haftalık toplam yürüyüşüm: 120+40=160 dk.

meraba kimseler takılmıyor bu ara ben de anlatacağım ama zayıflama adına hiç bişey yapamadım malesef sadece eskisi gibi abur cubur gereksiz atıştırmaları çıkarttım hayatımdan..bu da bişeydir benim için.

ben burdayımmmm beni kimseden saymıyormusunuzzzz ....:26::26::26::26::26::26:
bugun detoksumun 2. günü hiç bozmadım sadece iki kepekli etimek yedim dayanamadım.
ama resmen işkenceye döndü yarın sabaha kadar zor dayanıcam sabrediyorum

sbh:1dilim kepek ekmeği üzerinde krem peynır çok ince+ yeşilçay
ögle:2 yumurta ile yagsız menemen+1dilim kepek ekmeği
aksam: haslama 150 gr tavuk+1dilim kepek ekmeği.

artık cnm yemek yemek bıle ıstemıo sanırım, yagsız menemen ve yagsız salatalar beni hayattan soğuttu:KK52::KK52::KK52:

artık cnm yemek yemek bıle ıstemıo sanırım, yagsız menemen ve yagsız salatalar beni hayattan soğuttu:KK52::KK52::KK52:
tubicim bu kadar katı olmana gerek yok ki az zeytinyagı ve bol limonla gayet neşeli salatalar yenebiliyo. ben salatayı çoook özledim

bir de senin kilon benim ideal kilom boyun kaç ki senin ?

merhaba kızlar :)
koşu bandında yürüyüşümü yaptım geldim :)
dün yazamadım çünkü pek iyi bi gün değildi sağlıklı beslenmek adına. ama yine de eskiye göre gayet iyiydi... bugün de ertesi gün diyeti uyguladım, hani protein ve suyu arttırma hadisesi...
bu hafta regl olduğum için hiç tartılmadım, merakla cumayı bekliyorum, sanırım o zamana kadar geçer...

siz nasılsınız?
merhaba patis iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor
cumaya şişliğin iner inşallah

meraba kimseler takılmıyor bu ara ben de anlatacağım ama zayıflama adına hiç bişey yapamadım malesef sadece eskisi gibi abur cubur gereksiz atıştırmaları çıkarttım hayatımdan..bu da bişeydir benim için.
abur cuburu çıkartmakta bişeydiir canım
zamanla alışırsın
sporunu da ihmal etme bu arada

yemeklerde zeytin yağını kullanabilişrsşn az miktarda
tamamen hayatından çıkarttma bağırsakların kurur bak:)
vücudun yağa da ihtiyacı var
saklatana 1 kaşık zetyin yağı ,sirke, limon ve seversen sarımsak da koy
çok güzel oluyor hem fadalı

abur cuburu çıkartmakta bişeydiir canım
zamanla alışırsın
sporunu da ihmal etme bu arada

yemeklerde zeytin yağını kullanabilişrsşn az miktarda
tamamen hayatından çıkarttma bağırsakların kurur bak:)
vücudun yağa da ihtiyacı var
saklatana 1 kaşık zetyin yağı ,sirke, limon ve seversen sarımsak da koy
çok güzel oluyor hem fadalı

son günlerde motivasyonum düştü sanırım bnm.veremıyorum gibi geliyor.:KK59:

meraba canım benim oğlan kalavyeyi ne yaptıysa bozmuş yazamıyorum entera basınca kapanıyor pc
.yapabildiklerimi şöyle anlatayım kısaca.. eskiye nazaran çok azalttım yemeğimi . gereksiz kalori alacağım hiç bişey yemiyorum artık yeşil çayımı içiyorum gittiğim yerlerde gelen tabağa hayır diyebiliyorum sizler için hiç önemli olmayan şeyler bunlar çünkü okuduğum kadarıyla baya düzenli besleniyorsunuz ama benim için baya bir ilerleme : zamanla sizin gibi düzenli ve istikrarlı olabilirm inşallah..

Son düzenleme:
ben burdayımmmm beni kimseden saymıyormusunuzzzz ....:26::26::26::26::26::26:
bugun detoksumun 2. günü hiç bozmadım sadece iki kepekli etimek yedim dayanamadım.
ama resmen işkenceye döndü yarın sabaha kadar zor dayanıcam sabrediyorum
estağfurullah, dün sabah bi mesaj yazdım mesai bitimine kadar kimsecikler uğramadı da buraya o bakımdan:KK43: ben nohut detoksunu yaparken çorbanın yanına salata ve sebze yemeklerini çorbanın içine de tuz eklemiştim:KK53: hem de ana öğünlerde 2 kaseiçmiştim (aralarda 1 kase)...yoksa çekilecek gibi değildi:KK50:

0 yağ içeren diyetler de sağlıksız yaf:26:..benim diyetimde 3 tatlı kaşığı kadar yağ var. yemekleri yağsız yiyip salatayı yağlı yapmayı tercih ederim:KK1:.

kilo bildirimimi de yapayım gelmişken. bugün kahvaltıdan önce bakamdım. dün bakmıştım veee 60,9 kiloyum.400 gram gitti bu hafta:KK66:

1.65 boyum.ama bnm yağ dokum çok fazla ,zayıf görünmüyorum:KK43:

diyet yapıorum onda öyle yazıyor dıye uyuyorum ama :/ o kadar da ck kılo vermıyorum dogrusu.:KK59::KK59:
bende 1,67 ama çok iyi senin kilon
sanırım bayağı zayıf olmak mesela 36 beden giymek istiyorsun:KK52::KK52::KK52::KK52:
anlaşılır bişiy:KK71::KK71::KK71::KK71:

Günaydın kızlaar...
yine geldik bir cuma gününe :KK17:
benim için çok verimli bir hafta değildi... yalnızca 300 gram gitmiş :KK14:
halbuki dün bile 83,6ydı. bugün 83.8 hiç anlamadım :KK43:
sizde durumlar nasıl ??

canım inmiştir sanıyorum , hatta işte dediğim gibi dün şu andan 200 gram daha vermiş görünüyordum...
son günlerde motivasyonum düştü sanırım bnm.veremıyorum gibi geliyor.:KK59:
tubyy canım hepimize oluyor öle zaman zaman. bu hafta biraz daha rahat bırak kendini istersen... ya da sana iyi gelen bişiler yapmaya çalış. ben mesela sex and the city filmini izliyorum. 40 yaşımda onlar gibi mükemmel görünmek istediğimi tekrarlayıp, motive ediyorum kendimi :) 40 a 15 sene kaldı, şimdiden önlemimizi almak lazım di mi :)))
meraba canım benim oğlan kalavyeyi ne yaptıysa bozmuş yazamıyorum entera basınca kapanıyor pc
.yapabildiklerimi şöyle anlatayım kısaca.. eskiye nazaran çok azalttım yemeğimi . gereksiz kalori alacağım hiç bişey yemiyorum artık yeşil çayımı içiyorum gittiğim yerlerde gelen tabağa hayır diyebiliyorum sizler için hiç önemli olmayan şeyler bunlar çünkü okuduğum kadarıyla baya düzenli besleniyorsunuz ama benim için baya bir ilerleme : zamanla sizin gibi düzenli ve istikrarlı olabilirm inşallah..
süpersin o zaman :):KK16:
kilo bildirimimi de yapayım gelmişken. bugün kahvaltıdan önce bakamdım. dün bakmıştım veee 60,9 kiloyum.400 gram gitti bu hafta:KK66:

tebrikleeer :))) kilo azaldıkça verilen de azalıyor buna rağmen bence gayet iyi bi sonuç harikasın... :KK64:

kızlaaar iş geldim burdayımmmmm....:21::21::21::21:
kilo içtimasınaaaa...:KK76::KK76::KK76:
geçen hafta 71.3 kilo idim bu sabah tartıldım 70.8 kiloya düşmüşüm yani tam 1,5 kg vermişim oleyy:KK64::KK64::KK64:
öpüyorum hepiniziii mucks

bende 1,67 ama çok iyi senin kilon
sanırım bayağı zayıf olmak mesela 36 beden giymek istiyorsun:KK52::KK52::KK52::KK52:
anlaşılır bişiy:KK71::KK71::KK71::KK71:

aslında bedenle ilgili hiç isteğim olmadı,hep 38 gıydım sanki ömrüm boyunca:KK61:

bnm vücudumda yağ oranı çok fazla,hatta bi fitness centerda ölçtürmüştüm. bacaklarımda fln hiç sıkılık yok.vücudumdaki yağ fazlalığını atmak istiyorum.ve sıkılaşmak.

o fitness centerda ölçüm yaptığımda 53 kiloydum,sonra 59a kadar çıktım.hem de hiç anlamadan.53ken de normalsin diyordu görenler,59ken de normalsin dediler.arada 6 kilo var.

hıpoglisemim var o nedenle çok fazla karbonhıdrata yöneliyorum içgüdüsel olarak,geceleri kalkıp pasta,biskuvi,çıkolata yediğiimi biliyorum.hem de sanki eroinman gibi.gece şekerim düşüo çünkü.bu nedenlerle ve vücut yapım nedenıyle kılo almaya çok müsaitim.

52-53 kılo bnm ideal kılom ona inip sporla sıkılaşmak istiyorum.. evlenmeden anne olmadan bu hedefime ulaşayım, inşş gelinlik giydiğimde yakışsın istiyorum:KK69:

X