-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.621
:26::26:
1 yağ ne demek anlamadım ama 1 ekmek çok fena:26:
zayıflayan arakdslarım bulguru çok tercıh edıyorlardı.
sanırım bı yanılgıya düştüm.hıpoglısemım var, o anlamda da bulguru cok tavsıye edıyorlardı.
uyardgn için tesekkr ederim.
bu listede pizza hayllı moralımı bozdu, en çok sevdgm sey
bence menün güzel.ögle brz fazla olsa da gun çinde dengelemişsin diye düşünyorum.
öyle zaten güzelim ölüm diyeti yapmıyoruz dengeli yani herseyden az yemeye calışıyoruz,zararlı seylerı olabıldıgınce azaltmya ve sporaa önem verıyoruz
canım kısır demişsin ama ?
Kek (1 dilim) = 2 ekmek , 1 meyve , 1 yağ
Ayran (yaklaşık 2 su bardağı ) = 1 yağ , 2 süt
Kısır ( 2 yemek kaşığı ) = 1 ekmek, 1 yağİçli köfte = 1 et, 1 ekmek , 1 yağ
Kıymalı Pide ( 1 adet küçük ) = 2 et, 4 ekmek , 2 yağ
Hamburger ( büyük ) = 2 et, 2 ekmek
Poğaça= 2 ekmek, 1 yağ
Pizza(1 küçük boy) = 2 et, 6 ekmek, 5 yağ
Tost(kaşarkı orta boy ) = 2 ekmek, 2 et
malum dönemdeyim o yüzden tartılmadım
kahvaltı: 1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 küçük peynır
1 bardak sekersız cay
domates salatalık marul
1 adet yumurta ( çok pişmiş)
sabah erken kahvaltı etmiş olsam yumurtayı yemeyecktım ancak 12deki kahvaltı brz da ögle yemegı oluyor
aksam da listede 3 adet dolma ve 1 kasık yogurt var.
ara ögün olarak da yarım tabak kısır yemeyı planlıorum, diyetısyenler bulgurlu yıyeceklerı glisemik indeksi düşük oldugu , kan sekerını yavas yukselttgı için tavsiye edıyorlar.hem de tok tutuyor.
bugün 1 saat tempolu yürüyüş,50 mekik (cezam) , bir de uzman tv de lastıkle yapılan hareketler görmustum, tabıı onların lastıgı özel ama ben pzardan normal uzun bı lastık aldırdım anneme , vucudu calıştırmak ıcın güzel bir yöntem gibi görünüyor.
Kalça bölgesini sıkılaştırmak için lastik bant nasıl kullanılır? - UZMANTV
buradakı lastık banttan nasıl bulunur bılmıyorum
pilatesi kafama göre yapmaktan çekiniyorum açıkcası..sakatlanma fln olursa dıye aslında en iyisi o.
pilatesi kafama göre yapmaktan çekiniyorum açıkcası..sakatlanma fln olursa dıye aslında en iyisi o.
merhaba kızlar...
ben de menümü yazayım bugünkü.
sabah: 11 gibi: 1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı kadar bal
domates,biber...
ara(ve öğle yemeği gibi 13:45te):yarım paket eti form
çok az fındık,badem,k.çekirdeği... (5'er tane gibi)
1tane de fitil (cevizli sucuk gibi şeyler var ya,ona benziyor ancak parmak gibi düşünün, boyu da bi parmağın yarısı, ondan bi tane yedim,regl olucam,inanılmaz tatlı istiyo canım)
ara16:45 gibi) : 4 fincan demleme yeşil çay
1 yeşil elma
Akşam da: birazdan, taze fasulye ve bir parça cordonbleu yemeyi düşünüyorum ekmeksiz.
sonra da yarım kase kadar yoğurt ve bir meyve yer günü kapatırım :)
ne güzel yemişim bugün :)))
günaydın arkadaşlar benim bu gün detoks günüm sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 zeytin yarım domates peyaz peynir ve haşlanmış bir yumurta ile kahvaltımı yaptım malesef bir saat gecikmeli kahvaltı ile başladım platesimide yaptım ilk çorbadan sonra yeşil çayımıda içeceğim bakallım baya umutluyum inşallah bu sefer işe yarayacak..u
Elifciğim başarılar diliyorum.bize yazmaya devam et.