Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bir kalıp yağı kastediyor sanırım,hani sana falan oluyo ya
bilmiyorum ben de,ama bunları görünce yiyesim kaçtı ben de severim yoksa:)

bence menün güzel.ögle brz fazla olsa da gun çinde dengelemişsin diye düşünyorum.

yicek başka hiçbişe yoktu,yoksa yicektim ben ama yoktu ühüüü
kendimi çok çok sınırlamak istemiyorum o zaman birden saldırıyorum çünkü

öyle zaten güzelim ölüm diyeti yapmıyoruz dengeli yani herseyden az yemeye calışıyoruz,zararlı seylerı olabıldıgınce azaltmya ve sporaa önem verıyoruz

yarın için içli köfte yapacaktımmm
bunu görünce daha az yerim artıkkk
1 yağ da 1 paket margarin değildir heralde çok fazla olur o zaman dimi

amanda aman cezasınıda yaparmış
benün de güzel ayrıca
herçeyden ölçülü yemiş sporunuda yapmışsın ohhh ne güzel

pilatesi kafama göre yapmaktan çekiniyorum açıkcası..sakatlanma fln olursa dıye aslında en iyisi o.

platesi tv karşısında yaparken sakatlanma olabiliyormuş hem tv ye hem kendine odaklanma da zorluk olup hareketler de dengesiz yapılınca sakatlanan oluyormuş
ebru şallı önce hareketi izleyip sonra kendinize odaklanın diyordu bu konuda

merhaba kızlar...
ben de menümü yazayım bugünkü.
sabah: 11 gibi: 1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı kadar bal
domates,biber...

ara(ve öğle yemeği gibi 13:45te):yarım paket eti form
çok az fındık,badem,k.çekirdeği... (5'er tane gibi)
1tane de fitil (cevizli sucuk gibi şeyler var ya,ona benziyor ancak parmak gibi düşünün, boyu da bi parmağın yarısı, ondan bi tane yedim,regl olucam,inanılmaz tatlı istiyo canım)

ara16:45 gibi) : 4 fincan demleme yeşil çay
1 yeşil elma

Akşam da: birazdan, taze fasulye ve bir parça cordonbleu yemeyi düşünüyorum ekmeksiz.

sonra da yarım kase kadar yoğurt ve bir meyve yer günü kapatırım :)

ne güzel yemişim bugün :)))

evet canım gayet dengeli yemişsin

yarın detoksa başlıyorum ikigün ..inşallah iyi birsonuç alırım dünden beri misafirliğe gidince biraz bozdum düzenimi ama yarın ki detoksla inşallah artık düzenli bir şekilde devam...

Günaydıın
yeşilçayımı içtim.
bir dilim kepek ekmeğimi
peynirimi
zeytinimi yedim

ara öğünümü 2 kuru kayısıyla yaptım

öğlene nestle nesfit yemek istiyorum bi kase,çünkü canım çok çekti.

ara öğün:kayısı yapıcam

akşam:sebze yemeği düşünüyorum

aralarda da yeşilçay tabi

günaydın arkadaşlar benim bu gün detoks günüm sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 zeytin yarım domates peyaz peynir ve haşlanmış bir yumurta ile kahvaltımı yaptım malesef bir saat gecikmeli kahvaltı ile başladım platesimide yaptım ilk çorbadan sonra yeşil çayımıda içeceğim bakallım baya umutluyum inşallah bu sefer işe yarayacak..u

Elifciğim başarılar diliyorum.bize yazmaya devam et.

selam kızlar.geçen hafta kilomu korudum. yılbaşı haftasonu kaçamakları abartmış olduğum için salı gününden itibaren yediklerimi baya bi azalttım, cuma gününe kilo almadan çıktım bu şekilde. ve bahsetmiştim sanırım defter tutmaya başladım, yediklerimi yazıyorum. bu şekilde daha az kaçamak yapıyorum. bir de son zamanlarda çok sık tartılıyordum bunu haftada 1e indirdim. cuma sabahları tartılıyorum ve heyecanla cuma sabahını bekliyorum.
bu hafta birinci ben olucam

Elifciğim başarılar diliyorum.bize yazmaya devam et.

teşekkür ederim canım kolaylık dileyin bana iki kase yedim 12.00 ,14.00 ,de şimdi canım neler istiyor ama bozmak yok tabiki tuz atmadığım için biraz tansiyonum düşüyor galiba .su içiyorum bolca bakalım sabah tartıldım yarında yapıp çarşamba sabahımı tartılmam gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…