- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.641
Merhaba kızlar...
Elif canım defter tutmaya ben de başladım, bi haftadır birşeyden bir lokma bile tatsam hemen yazıyorum :) bana da çok faydası oldu.
hadi bakalım bu hafta birincilik çekişmeli olacak desenize :)
yaşasııın, alkış patiskayaa :)))evet canım gayet dengeli yemişsin
canım kolay gelsin. ben de yapmıştım, ayran içine bulgur mercimek vs. ile yapılan di mi? şu an reglim, bittikten sonra belki ben de yaparım :)günaydın arkadaşlar benim bu gün detoks günüm sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 zeytin yarım domates peyaz peynir ve haşlanmış bir yumurta ile kahvaltımı yaptım malesef bir saat gecikmeli kahvaltı ile başladım platesimide yaptım ilk çorbadan sonra yeşil çayımıda içeceğim bakallım baya umutluyum inşallah bu sefer işe yarayacak..u
selam kızlar.geçen hafta kilomu korudum. yılbaşı haftasonu kaçamakları abartmış olduğum için salı gününden itibaren yediklerimi baya bi azalttım, cuma gününe kilo almadan çıktım bu şekilde. ve bahsetmiştim sanırım defter tutmaya başladım, yediklerimi yazıyorum. bu şekilde daha az kaçamak yapıyorum. bir de son zamanlarda çok sık tartılıyordum bunu haftada 1e indirdim. cuma sabahları tartılıyorum ve heyecanla cuma sabahını bekliyorum.
bu hafta birinci ben olucam
Elif canım defter tutmaya ben de başladım, bi haftadır birşeyden bir lokma bile tatsam hemen yazıyorum :) bana da çok faydası oldu.
hadi bakalım bu hafta birincilik çekişmeli olacak desenize :)