- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.521
tamam o zaman cuma günü tartılayım :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam o zaman cuma günü tartılayım :)))
merhaba canımslm arkadaşlar konuya şöyle bir giriş yapayım lütfennnnn beni de aranıza alın..bu kilolar yüzünden kaç haftadır bunalımdayım..desteğe okadar ihtiyacım varki sizler kadar şanslıda değilim yaşadığım yer ve konumdan dolayı çaresizce şişip oturuyorum evde
aslen kayseri liyim eşim asker olduğu için adıyaman ın bir küçük beldesinde yaşıyorum malesef neden malesef çünkü hiç bir sosyal alan yürüyüş yapacak yer ne gezip görecek bir çarşı pazar var..okadar şartlarım kötü binamızdada 5 kişi var görüştüğüm en genç ve en yeni evlisi onlara göre benim ama en kiloluda benim
benden 10yaş büyük kadınlar 50 li kilolarda ben 70 dayandım sanki 6 aylık gibi koca bir göbeğim var pilates yapmaya karar verdim yaklaşık 3 hafta düzenli yaptım ebru şallı ile 4.hafta tekrar bıraktım eşimde rahatsız istemiyor kilo almamı ne yapacağım bilmiyorum buralarda diyetisyende yok olsa hemen başvuracağım 10 kilo versem benim için bayram ama çok zorr
pilatese tekrar başladım bu gün lütfen sizden ricam banada destek olun bu arada yaşım 28 ,boyum 162 ,kilom 69 ,5 yıllık evliyim ve 18 aylık bir bebeğim var ...
elifcim spora gidemiyorsan veya dışarda alan yoksa ede de yaapabilirsin
evde internet olduğuna göre plates fıtnıs veya bisürü video var nette
kk nın spor bölümüne de bi göz at orda da bikaç video var
evinde yaparsın rahat rahat
tabi diyete destek üründe lazım ben elma sirleli su ile güne başlıyordum gerçekten faydasını gördüm
şişkinlik ve ödemi atıyor
birde yeşil çay içiyorum günde 2 bardak
diyet yaparken halsiz düşmüyorsun zindelik veriyor
istersen sende dene
bütün denemelere açığım hemen yarın başlıyorum sirkeli su ve yeşil çaya okadar mutlu oldumki şuan hep yalnızım bu konuda hiç bir fikir verenim olmadı kendim çabaladım hep fiyaskoyla bitti çok teşekkür ederim..
elma sirkesi şişlik yapıyor bende bende 3 haftadır limonlu ılık su içiyorum hiç bi halta yaramadı ama belki uzun sürel içimden sonra yarar
elma sirkesi şişlik yapıyor bende bende 3 haftadır limonlu ılık su içiyorum hiç bi halta yaramadı ama belki uzun sürel içimden sonra yarar
57:300 ile başladım
56.500 de kaldım cnm
3 hafta oldu hani
ama bende sindirim problemide vardı
tarihini versene bi deniyim çok önceden denemiştim ben
rütbeli canım yaa assubay oyüzden köyde yaşıyoruz zaten