Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

anlaştık yarın saat sonra 30 defa zıpla,5 dakikia kendi etrafında yürü yerindede yürüyebilirsin tam 5 dk 5 dk bitince 10 defa çömelip kalkıyorsun,sonra koca bir bardak suuumu içip dinlenebilirsin.

offf sınav stresi.sınav sonuç stresi felan derken kilo da alıp başını gitti tabii.. ama az yolum kaldı şuan görüntümden memnun değilim ama az kaldı umarım yakında biticek..:KK59::KK59:

çok güzel yapıyorum rejimimi ve sporumu kilo da verdim ama daha var..

36 beden olucamm:KK19::KK19:

bugün 40 dk kadar yürüdüm..

offf sınav stresi.sınav sonuç stresi felan derken kilo da alıp başını gitti tabii.. ama az yolum kaldı şuan görüntümden memnun değilim ama az kaldı umarım yakında biticek..:KK59::KK59:

ayni hedef bendede var 36 bende insallah senin boy kacve kilon su an kac merak ettimde ?

tsk tatlim o kiloda 36 giymiyormusun :KK53: o zaman benim arkadas yalan söliyor :KK60: kendisi 57 kilo civari 1.60 dan kesin biraz kücük ve 36 giyormus :KK53:

öyle bişey yok cnm..

bacaklarım normal vücudum orantılı ki gayet düzgün olduğunu düşünüyorum buna rağmen şimdi 36 giysem evet giyerim ama fermuarı patlar ve üzerimde berbat durur.anca çok likralı bişey olursa onu giyebilirim

ama şu kiloda kendimi rahat hissetmiyorum
..38 bana biraz bol geliyo ama 36 beden de değilim.49-50 de 36 oluyorum ben ve sıkıyım üstelik.. kemiğim de ince.bu durumda bile 36 değilim ki 57 kilo birinin olabilceğini hiç sanmıyorum..38 dar gelir 40 rahat olur o kiloda.:KK61::KK61:

ya da 38 in kalıbına göre rahat kalıplılarını giyer.sanmıyorum..

bu kiloda 36 beden olabilsem hiç uğraşmam zaten:KK53::KK53:

Son düzenleme:
kızlaaar ben de yazmaya başlıyorum artık 4 gün spora gidiyorum. ama söylemeden edemedim ben şu kilo-beden oranından hiç anlamıyorum ya. 15 kilo verdim ama 42 bedenden anca 38'e düştüm. kalıplar bol olursa 36'ya giriyorum o da çok nadirdir. ama dar kalıplarda bile 36'nın içine girmek için zayıflamaya devam :KK64:
neyse menümü yazıyım ben

sabah
nesfit, cherry domates, salatalık (okula gelince kahve)

öğlen
ezogelin çorba, haşlanmış tavuk, salata

ara
elma, yeşilçay

akşam
sebze çorbası
türlü

offff böyle yazınca çok yemişim gibi geldi ahahaha moralim bozuldu:KK35:

kızlaaar ben de yazmaya başlıyorum artık 4 gün spora gidiyorum. ama söylemeden edemedim ben şu kilo-beden oranından hiç anlamıyorum ya. 15 kilo verdim ama 42 bedenden anca 38'e düştüm. kalıplar bol olursa 36'ya giriyorum o da çok nadirdir. ama dar kalıplarda bile 36'nın içine girmek için zayıflamaya devam :KK64:
neyse menümü yazıyım ben

sabah

öğlen

ara
elma, yeşilçay

akşam
sebze çorbası
türlü

aramiza hosgeldin bence gayet güzel bende yarin insallah spora basliycam :KK66: insan 36 beden icin neler yapmiyor :KK60:

Haticecim 79 kiloyu görene ben izinli sayıyorum kendimi. Kilo bildiriminde bulunmicam ama diyet yapmaya devam edicem :):KK66:

aramiza hosgeldin bence gayet güzel bende yarin insallah spora basliycam :KK66: insan 36 beden icin neler yapmiyor :KK60:

hoşbulduuk :KK66:
sporsuz olmaz, hem daha rahat kilo veriliyo hem de kalıcı oluyo. gerçi alışkanlık yapıyo insan 2 gün gitmeyince duba oldum zannediyo :KK37:

hatic22 işte mezuniyet kupaaaan:KK19::KK19: Tebrik ediyorum :KK9::KK9:
Hayırlı uğurlu olsun.:nazar: Umarım ömür boyu hiçbirimizin kilo sorunu olmaz.
Korumada da başarılar diliyorum:nazar:

Kupa alan, kilo veren arkadaşları kutluyorum:KK71::nazar:

Tekrar herkese mutlu yıllar diliyorum:KK71::KK71::KK71::KK71::KK16:

Her şey gönlünüzce olsun.:13:

ayyyy çok sevindim ikinci mezuniyetim olunca kupa almak aklıma gelmemişti
teşekkür ederim canım:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
inşallah almadan koruyacağım kilomu:KK71:

Geldim geldim... Hiç verememişim yahu. İlk hafta baya vermiştim ama yok hala aynı şimdi 90 da devam.
daha yolun başındasın
şimdiden bozma moralini
devam et sağlıklı beslenme ve spora
mutlaka iyi sonucunu görürsün:KK8:
Günaydın kızlaar...
ben bugün çok kötü bişi yaptım :S kahvaltı yerine dayanamayıp 1 paket cips yedim, çok saçmaydı biliyorum ama tutamadım :KK43:
öğlen yemeğine kadar başka bişe yemeyeceğim.
aferin patis
sabah sabah nasıl canın çekti kız cipsi:KK1:
ceza nı yaptın mı peki:KK8:
1 litre su iç şimdi öğlen yemeğine kadar birde boş durma aç tv müzik kanalını en az 1 saat hareket yap ceza sana
işte böyle kaçamak olunca cezassı hemen kesilsin:KK47::KK47:

neyse menümü yazıyım ben

sabah

öğlen

ara
elma, yeşilçay

akşam
sebze çorbası
türlü

yok canım fazla değil gayet iyi yediklerin
sporunuda yapmışsın ohhhh...
hatta akşam ara öğün yememişsin
bu arada 1 saat yürüyüşümü yaptım.pazar günü tartılınca yazıcam inş..
canım bildirimi cuma günü yapıyoruz o zaman bildirirsen listeye yazarım
tsk tatlim o kiloda 36 giymiyormusun :KK53: o zaman benim arkadas yalan söliyor :KK60: kendisi 57 kilo civari 1.60 dan kesin biraz kücük ve 36 giyormus :KK53:
bende 57 kiloyum 162 boyundayım ve 38 beden giyiyorum
arkadaşın 36 giyiyorsa tebrik etmek lazım...:26:

hoşheldin aramıza:KK16:

X