- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.501
patiska şaka yapmadım bilesin gerçek yani suyunuda ılık iç bol bol kıvır saat şimdi 11:15 saat 11:45 E kadar hadi bakim.
tamam :) böyle ceza olsun... yarım saat kıvırıcam şimdi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
patiska şaka yapmadım bilesin gerçek yani suyunuda ılık iç bol bol kıvır saat şimdi 11:15 saat 11:45 E kadar hadi bakim.
offf sınav stresi.sınav sonuç stresi felan derken kilo da alıp başını gitti tabii.. ama az yolum kaldı şuan görüntümden memnun değilim ama az kaldı umarım yakında biticek..
çok güzel yapıyorum rejimimi ve sporumu kilo da verdim ama daha var..
36 beden olucamm
bugün 40 dk kadar yürüdüm..
boyum 1.60 kilom 53,5 civarı cnmm.yani daha yolum var
tsk tatlim o kiloda 36 giymiyormusun o zaman benim arkadas yalan söliyor kendisi 57 kilo civari 1.60 dan kesin biraz kücük ve 36 giyormus
kızlaaar ben de yazmaya başlıyorum artık 4 gün spora gidiyorum. ama söylemeden edemedim ben şu kilo-beden oranından hiç anlamıyorum ya. 15 kilo verdim ama 42 bedenden anca 38'e düştüm. kalıplar bol olursa 36'ya giriyorum o da çok nadirdir. ama dar kalıplarda bile 36'nın içine girmek için zayıflamaya devam
neyse menümü yazıyım ben
sabah
nesfit, cherry domates, salatalık (okula gelince kahve)
öğlen
ezogelin çorba, haşlanmış tavuk, salata
ara
elma, yeşilçay
akşam
sebze çorbası
türlü
offff böyle yazınca çok yemişim gibi geldi ahahaha moralim bozuldu
aramiza hosgeldin bence gayet güzel bende yarin insallah spora basliycam insan 36 beden icin neler yapmiyor
hatic22 işte mezuniyet kupaaaan Tebrik ediyorum
Hayırlı uğurlu olsun. Umarım ömür boyu hiçbirimizin kilo sorunu olmaz.
Korumada da başarılar diliyorum
Kupa alan, kilo veren arkadaşları kutluyorum
Tekrar herkese mutlu yıllar diliyorum
Her şey gönlünüzce olsun.:13:
daha yolun başındasınGeldim geldim... Hiç verememişim yahu. İlk hafta baya vermiştim ama yok hala aynı şimdi 90 da devam.
aferin patisGünaydın kızlaar...
ben bugün çok kötü bişi yaptım :S kahvaltı yerine dayanamayıp 1 paket cips yedim, çok saçmaydı biliyorum ama tutamadım
öğlen yemeğine kadar başka bişe yemeyeceğim.
işte böyle kaçamak olunca cezassı hemen kesilsin1 litre su iç şimdi öğlen yemeğine kadar birde boş durma aç tv müzik kanalını en az 1 saat hareket yap ceza sana
yok canım fazla değil gayet iyi yediklerinkızlaaar ben de yazmaya başlıyorum artık 4 gün spora gidiyorum. ama söylemeden edemedim ben şu kilo-beden oranından hiç anlamıyorum ya. 15 kilo verdim ama 42 bedenden anca 38'e düştüm. kalıplar bol olursa 36'ya giriyorum o da çok nadirdir. ama dar kalıplarda bile 36'nın içine girmek için zayıflamaya devam
neyse menümü yazıyım ben
sabah
nesfit, cherry domates, salatalık (okula gelince kahve)
öğlen
ezogelin çorba, haşlanmış tavuk, salata
ara
elma, yeşilçay
akşam
sebze çorbası
türlü
offff böyle yazınca çok yemişim gibi geldi ahahaha moralim bozuldu
canım bildirimi cuma günü yapıyoruz o zaman bildirirsen listeye yazarımbu arada 1 saat yürüyüşümü yaptım.pazar günü tartılınca yazıcam inş..
bende 57 kiloyum 162 boyundayım ve 38 beden giyiyorumtsk tatlim o kiloda 36 giymiyormusun o zaman benim arkadas yalan söliyor kendisi 57 kilo civari 1.60 dan kesin biraz kücük ve 36 giyormus
offf sınav stresi.sınav sonuç stresi felan derken kilo da alıp başını gitti tabii.. ama az yolum kaldı şuan görüntümden memnun değilim ama az kaldı umarım yakında biticek..
çok güzel yapıyorum rejimimi ve sporumu kilo da verdim ama daha var..
36 beden olucamm
bugün 40 dk kadar yürüdüm..
Haticecim 79 kiloyu görene ben izinli sayıyorum kendimi. Kilo bildiriminde bulunmicam ama diyet yapmaya devam edicem :)