Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Spor kesinlikle önemli ama tüm enerjini buna harcayacaksan inceliğin ne önemi kalır? Destekleyici kesinlikle kullan, belli ki bir problem var ve spor yapamıyorsun. içinde yapay bişey olmasın diyorsan stimolü tavsiye ederim.
Dediğimi dinle sen.

selam iyiyi sağol.ben şuan 70 kiloyum.daha önce 74 kilodan 57 kiloya düştüm.ama şuan yeni doğum yaptım.emziriyorum ve eski kilolarıma tekrar dönmek istiyorum.ama diyet yapmadan nasıl zayıflayabilirim bilmiyorum.acaba birşeyler öğrenebilirmiyim diye girdim.

iyi yapmissin tatlim bence bizim yaptigimiz tamda diyet saiylmaz cünkü yasak yok buna bayiliyorummm herseyden yiyebiliriz cikolata bile ama mümkünse tok karnina ve aksam degil burasi insani cok gaza getiriyor kücük bir yaris gibi oluyor ve cok eglenceli hosuma gidiyor sen emzirdigin icin zaten hamileler ve yeni dogum yapan insanlar saglikli vesaire beslenmeli sanirim abur cubur yemesende olur 3 ana ögün 2 ara ögün ana ögünlerde tika basa doyana kadar yemezsen yavas yersen iyice cigneyerek haftada 3-4 kere tempolu yürüyüs (dr.gürkan kubilay dakkada 90-120 adim tavsiye ediyor) yaparsan bencede sende gayet saglikli bir sekilde zayiflarsin eger dengeli beslenirsen bu ara allah cocugunu annali babali büyütsün kiz erkek ? kac aylik ???

bebeğim 4 aylık erkek.ikiz kızlarım var 6 yaşında.

allah bagislasin ne güzel ikizlerinde var erkek cocugunda oldu tam oldu yasin kac sorabilirmiyim sanirim 81 lisin ???

birsey degil ikiz ablacim tanistigima memnun oldum insallah sende aramiza katilmaya karar versin simdiden hosgeldinnn artik gec oldu ben kactim yarin tüm gün ders calismaliyim haftaya sinavlar basliyor iyi geceler haa bu ara insallah bizimde ilerrrrrdeeee hayirli saglikli evlatlarimiz olur

aslında çokda değil kilon
hedefin 13 kilo
bildiğim kadarıyla da emzirme döneminde rahat kilo veriliyor

ilk ayfalarda daha açıklayıcı yazılar var
okumanı tavsiye ederim
tabi bian önce vermem gerek diye de stres yapma kendine
stres olursa kilo verilemiyor bunları hep deneyip gördük
öncede yapmışsın şimdide yaparsın
tabi katı diyet değil bebeğin olduğu için
bizde zaten dengeli beslenmeye çalışıyoruz ama sen in bebeğin olduğu için biraz daha dikkatli olmalısın
hoşgeldin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…