- 25 Ocak 2010
- 3.019
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #16.821
tabiki kilo göreceli bişeydir
ben 65 kilodayken de zayıf hissederdim kendimi ve ailem kızardı diyet yapmak istediğimde zaten zatyıfsın diye
kişi kendini nasıl mutlu hissediyorsa ideali odur bence de
bende kendime göre şimdi idealim
38 giyiyorum
orantılı bi vucudum var
ama kilo biraz daha vermek istememin nedeni alıp vermeler olunca pazarlık payı gibi bişey:)
moralim bozulmasın hemen diye
sen daha vermek istemiyorsun sanırım
listeye bu yüzden eklemedim
vermek istiyorsan ekleyebilirim senide
kızlar ben de haftada 3 gün kardiyo yapmayı düşünüyorum. kilo verme hzızım baya düştü. diyete uyumum fena sayılmaz bu 1 ay ya kardiyo yapıcam kendi kendime ya da ayrobiğe falan gideyim diyorum ama egzersizi biraz arttırmam hatta abartmama gerekir diye düşünüyorum.
dur alma sakın:) güldüğüme bakma çok ciddiyim. ben de binbir hevesle aldım evde yatıyor.... bir çok kişi de böyle....ha arasıra kilo verme konusunda çok motive olduğumda kullanıyorum. haftada 3defa en fazla 2 hafta kullanabişliyorum en motive olduğum döçnemde bile. kusura bakma hemen atladım lafa...
alacaksan da sana bir tavsiyem eliptik bisikleti de araştır... yürüyüş benzeri hareket yaptırıyor fiyatı daha uygun kapladığı yer daha az. adı koşu bandı ama koşulmuyor zaten profesyonel olmayanlara koşu tavsiye edilmiyor, yürüyeceksen eliptik bisiklet de hemen hemen aynı işi yaptırıyor. istersen fizyoterapist, beden eğitimi öğr. tanıdıkların varsa onlara da danış...
tebrik ederim. ben de varsayalım ayrobiğe yazıldım diye başladım bu haftaya. haftada 3 gün 45-60 dakika yürüyeceğim bakalım. ayrobik olsa grup haline yapıldığı için daha zevkli olur ve problemli bölgelerim de incelir ama geç saatte bitecek çocuğumun bakıcısı ile görüşmem gerekir. şimdilik kendim halledeyim dedim. 1 ay verdim kendime.bugün kendimi çok sağlıklı hissettim
sabah 8:20 de kalktım 1 mandalin yedim ve spora gittim
işe yetişmem gerektiği için ancak 35 dk yürüyebildim
hiç yoktan iyidir ama dimi
duşumu aldım işe geldim
iş yerinde 1 simit beyaz peynir zeytin ve çayla kahvaltı ettim
şimdi de form çayımı içiyorum
cevap bana mıydı ,yürüyüş bantı almama?:26:
özellikle yaza kadar taksitle alacağım ki her taksit ödeyişimde kafama dan dan diye bak kullanmıosun gitti paralar die azim versin bu yaza bari sıkı girelim die
cevap bana mıydı ,yürüyüş bantı almama?:26:
özellikle yaza kadar taksitle alacağım ki her taksit ödeyişimde kafama dan dan diye bak kullanmıosun gitti paralar die azim versin bu yaza bari sıkı girelim die