Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

iyi geceler kızlar
maşallah sporunuzu yapmışsınız
dolunaycım hemen pes etmek yok uzunvadede faydasını göreceksindir mutlaka...

yeşiçayımı içtim.
yarım dilim kepek ekmeği,biraz peynirle kahvaltımı da ettim
ha bi de 2 yeşil zeytin

günaydınlar

Şu ara vermek istemiyorum aslında, iyi gidiyorum, korkuyorum da dengemi bozmaktan, spr ve dengeli beslenmeyle devam :) Ama burdan günbegün takip ediyorum, ipin ucunu kaçırmamk için

dur alma sakın:) güldüğüme bakma çok ciddiyim. ben de binbir hevesle aldım evde yatıyor.... bir çok kişi de böyle....ha arasıra kilo verme konusunda çok motive olduğumda kullanıyorum. haftada 3defa en fazla 2 hafta kullanabişliyorum en motive olduğum döçnemde bile. kusura bakma hemen atladım lafa...
alacaksan da sana bir tavsiyem eliptik bisikleti de araştır... yürüyüş benzeri hareket yaptırıyor fiyatı daha uygun kapladığı yer daha az. adı koşu bandı ama koşulmuyor zaten profesyonel olmayanlara koşu tavsiye edilmiyor, yürüyeceksen eliptik bisiklet de hemen hemen aynı işi yaptırıyor. istersen fizyoterapist, beden eğitimi öğr. tanıdıkların varsa onlara da danış...

kızlar ben de haftada 3 gün kardiyo yapmayı düşünüyorum. kilo verme hzızım baya düştü. diyete uyumum fena sayılmaz bu 1 ay ya kardiyo yapıcam kendi kendime ya da ayrobiğe falan gideyim diyorum ama egzersizi biraz arttırmam hatta abartmama gerekir diye düşünüyorum.

bugün kendimi çok sağlıklı hissettim
sabah 8:20 de kalktım 1 mandalin yedim ve spora gittim
işe yetişmem gerektiği için ancak 35 dk yürüyebildim
hiç yoktan iyidir ama dimi
duşumu aldım işe geldim
iş yerinde 1 simit beyaz peynir zeytin ve çayla kahvaltı ettim
şimdi de form çayımı içiyorum

Son düzenleme:

canım kilo vermen durduysa ben gibi kardiyo çok etkili oluyor
bende bu sabahtan itibaren yapmaya başladım salona gidiyorum
üyeliğimiz de var o bari boşa gitmesin diye hafta 3 gün gitmeyi düşünüyorum
önceden düzenli gittiğimde çok etkisi olmuştu
ama ilkten kilo alıyorum diye üzülme çünkü kasların sıkılaşıyo ve artıyo o yüzden tartı da fazla çıkabilrisin ama telaş etme
ben 1 2 kilo kadar fazla çıkmıştım sende de öyle olabilir

cevap bana mıydı ,yürüyüş bantı almama?:26:
özellikle yaza kadar taksitle alacağım ki her taksit ödeyişimde kafama dan dan diye bak kullanmıosun gitti paralar die azim versin bu yaza bari sıkı girelim die

sabah: light süt+ k flakes (işe yetişmk için)
öğle: 2dilim kepek ekmeği+büyük bi yeşil salata+1 tabak kuru fasulye.

hiç tatlı yemiyorum ama işkence gibi
dün kalfam pasta yapıp getirmiş nöbete, bi ben yemedim herkes yedi gözümün önünde dayandım:18:

tebrik ederim. ben de varsayalım ayrobiğe yazıldım diye başladım bu haftaya. haftada 3 gün 45-60 dakika yürüyeceğim bakalım. ayrobik olsa grup haline yapıldığı için daha zevkli olur ve problemli bölgelerim de incelir ama geç saatte bitecek çocuğumun bakıcısı ile görüşmem gerekir. şimdilik kendim halledeyim dedim. 1 ay verdim kendime.
aşağıda da bahsettiğim ,evde yatan koşu bandını uyandırma vakti geldi. sabahtan dolmuştan erken inip 15-20 dakika, öğle arasında çarşıda 60 dakika, akşam eve giderken veya gidince koşu bandında 45 dakika yürüyebilirim( çocuğu alana kadar). bu ay haftanın 3 günü bu 3 fırsatı da değerlendireyim diyorum. bi 5 kg versem 57 olsam süper ya....
özellikle yaza kadar taksitle alacağım ki her taksit ödeyişimde kafama dan dan diye bak kullanmıosun gitti paralar die azim versin bu yaza bari sıkı girelim die

evet canım sana yazmıştım ama alıntı yapmayı beceremedim. tabi sen bilirsin alacak olan sensin. benim evimde var. hatta uzun süreden sonra az önce kullandım da geldim. ne zaman ki ayrobik açılmış ayyyyy ben de gideyim diye düşünüyorum ya da senin gibi birileri koşu bandı almak istiyo o zaman kullanmak istiyorumama yok öyle hayal edildiği gibi de olmuyor. ben de 5 taksitle almıştım. 2-3 ay sonra koşu bandından hevesimi almış ama hala taksitlerini ödüyor durumdaydım alalı 4 yıl oldu. bu 4 yıl içinde toplasan 40 saat kullanmamışımdır. karar senin, kullanacaksan çok iyi tabi, herkes aynı olmaz, sen kullananlardan olursun umarım

sabah 2 kuru kayısı, 1 yeşil çay kabuk tarçın ilaveli
saat 9 : 2-2,5 dilim peynir
3 dilim ekmek gramajında susamsız simit

öğlen:10 dakika tempolu yürüyüş
180 defa zıpladım
25 dk. koşu bandında 4,8 hız ile yürüdüm

öğle yemeğini çok geciktirdim ama yaf:26:...

Arkadasa hak veriyorum.. Bende öyle binbir hevesle almistim Diyordum TV karsisinda kös kös yatacagim saatlerde kalkar 1-2 saat uzerinde yururum diye ama öyle olmuyormus Disarda yurumeye useniyordum o zamanlar ama simdi anliyorum ki hata etmisim Birincisi cok yer kapliyor Ikincisi ben en fazla 40 dk uzerinde kalabiliyorum o da her zaman degil Normalde 20-25 dk suruyor Daha önce de yazmistim eklem ve kas agrilari yuzunden hic istikrarli kullanamadim
Almadan önce iyi dusunun derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…