Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hedefim 3 kilo fln vermek, ama asıl sıkılaşmk, yağ oranım fazla bnm:KK43::KK59:

pilates yada david kirsch tavsiye ederim onun hareketleriyle SIKILASIRsin sanirim birde shape diye bir dergi var bunun amerikan bir sitesi var videolar filan var SIKIlasmak icin googledan bulursun heralde umarim yardimci olabilmisimdir :KK70:

birde yag oranim fazla diyorsan kesinlikle yürüyüs kosu merdiven inip cikma veya ip atlama gibi spor yapman gerekir tatlim

Son düzenleme:
pilates yada david kirsch tavsiye ederim onun hareketleriyle SIKILASIRsin sanirim birde shape diye bir dergi var bunun amerikan bir sitesi var videolar filan var SIKIlasmak icin googledan bulursun heralde umarim yardimci olabilmisimdir :KK70:

çok teşekkür ederim cnm ilgin için:):KK70:
araştıracağım, plates yalnız yapılınca tehlikeli diye duymuştum sakatlanma açısından öyle midir sence?

çok teşekkür ederim cnm ilgin için:):KK70:
araştıracağım, plates yalnız yapılınca tehlikeli diye duymuştum sakatlanma açısından öyle midir sence?

evet bende öyle duydum onun icin cekiniyorum türkiyede shape dergisi satiliyormu bilmiyorum ama burda satiliyor david kirschin hareketlerin bir kismini kartlarla derginin yaninda satmislarda bende onlari yapiyorum bazen yada david kirsch videosunu kütüphaneden vesaire bulabilirsin belki david kirsch heidi klum gibi mankenleriyle calistigi icin kesin ise yarar diye düsünüyorumda düzenli yapmak gerek :kk77: ha birde sey aklima geldi cok kalori yakan ayrica cildide SIKIlastiran yüzme sporunuda yapabilirsin cellülilit varsa oda kaybolur gider :KK64:

akşama da ıspanak kavurma yedim.bol yoğurtlu..
pazı diyodum ama ıspanakmış meğersem :KK15:

akşam spor yapmaya çalışıcam,bakıcaz artık

evet bende öyle duydum onun icin cekiniyorum türkiyede shape dergisi satiliyormu bilmiyorum ama burda satiliyor david kirschin hareketlerin bir kismini kartlarla derginin yaninda satmislarda bende onlari yapiyorum bazen yada david kirsch videosunu kütüphaneden vesaire bulabilirsin belki david kirsch heidi klum gibi mankenleriyle calistigi icin kesin ise yarar diye düsünüyorumda düzenli yapmak gerek :kk77: ha birde sey aklima geldi cok kalori yakan ayrica cildide SIKIlastiran yüzme sporunuda yapabilirsin cellülilit varsa oda kaybolur gider :KK64:

evet yüzme çok iyi bi spor, burda öle bi imkan yok. davıd kırschin nette vıdeoları var, bi de bulabılırsem nıvae bodynın cdsı varmış anlata anlata bitirememişler burda.

düzenli yapsak herşeyi kesin istediğimiz hale geliriz bence:KK54:

su niveanin cdsini bende merak ettim simdi :KK68: derslerimi bitirtikten sonra bende sporumu yapcam en az 20 dakkika sevgili merdivenimle :KK60: ardindan bir kac hareket mekik vesaire kirsch kartlarimla

evde yesil cay kalmamis benimde canim tatli birseyler cekiyor aksam aksam -.-.- bende 1 kac kirik parca tarcini 1 bardak kaynar suyun icine attim 5 dakkika kaynattim ve simdi icecegim tarcinin zaten faydali oldugunu biliyordum birde netten arastirdim övülüyor mesela bunu buldum ALINTIDIR :

Zayıflama
Bir bardak su içerisine eşit miktarda bal ve tarçın konup kaynatılır. Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir. Düzenli uygulanırsa kilo verilir. Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde, yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur. (Kanada"da yapılan bir araştırmadan yararlanılmıştır)

Son düzenleme:
su niveanin cdsini bende merak ettim simdi :KK68: derslerimi bitirtikten sonra bende sporumu yapcam en az 20 dakkika sevgili merdivenimle :KK60: ardindan bir kac hareket mekik vesaire kirsch kartlarimla

evde yesil cay kalmamis benimde canim tatli birseyler cekiyor aksam aksam -.-.- bende 1 kac kirik parca tarcini 1 bardak kaynar suyun icine attim 5 dakkika kaynattim ve simdi icecegim tarcinin zaten faydali oldugunu biliyordum birde netten arastirdim övülüyor mesela bunu buldum ALINTIDIR :

Zayıflama
Bir bardak su içerisine eşit miktarda bal ve tarçın konup kaynatılır. Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir. Düzenli uygulanırsa kilo verilir. Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde, yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur. (Kanada"da yapılan bir araştırmadan yararlanılmıştır)

hmm ilginç:KK61: tarçının böyle bi etkisi var evet bal olayını anlayamadım :KK50: denenebilir bence.

15-20 dakika yapabildim..
bide yokuş çıkıyorum hergün 15 dakika

bilmiyorum nolcak ama kısa sürede etki göstereceğini sanmıyorum

kesinlikleeee:KK1:
senin yaşın daha genç galiba, spora şimdiden önem vermen güzel, daha çok işe yarar , hadi bakalım görüşürüzzz:KK64:

bence spor zayiflamak icin cok önemli bir unsur birde iste seker hastaligindan korunmak bilhassa tansiyon hastaligindan korunmak icin önemli cünkü benim baba tarafi hepsi tansiyon hastasi benim babam haric canim cigerim benim :KK70: yinede ailede olunca risk var allah korusun düsmanima bile dilemem annemde seker cikti 3-4 yil önce bende iste cok asiri degil ama fazla kilo var ondan dolayi sporla zayiflamam beslenmeme dikkat etmek gerekir en önemlisi ama zayifladiktan sonra zayiflamak icin yaptiklarimizi birakmamak cünkü beyaz seker beyaz un fazla tuz vücüdümuza zararli maddeler herseyin fazlasi zarar hepsinden azar azar aaaa taabide sadece saglikli olmak icin degil güzel görünmek icinde sporu yapip zayiflamaya calisiyorum :KK60:

ha bu ara sporumu yaptim 25 dakka merdiven yukari inip ciktim domates gibi oldum ama -.-.-.-

Son düzenleme:
15-20 dakika..
mekik çektim..
pilates topuna bacaklarımı koyup belimi kaldırıp sıkılaştırdım.bu şekilde 10 saniye bekledim..bıraktım.
bunu 15 kere falan yaptm
bikaçtane daha yaptım da aklımda değil..

bacağımda sorun var pek bişi yapamıyorum

Son düzenleme:
X