Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

berhaba hanımlar ben geldim
bugün biraz moralim düzeldi şişkinliğimi atıyorum bu tartıyada yansıdı
en azından eski kiloma ulaşmak üzereyim

kızlar bu koşu bandına neden alışamadınız ki anlamadım
bende olsa hergün üzerine çıkar koşardım
ben spor olarak koşmayı çok severim dışarda da koşamıyorum eşim izin vermez
sadece yer kaplıyor diye almıyorum
evdeki fırsatı değerlendirin bence...

bende ne zamandır yediklerimi yazmıyorum
artık yazmaya özen göstersem iyi olur:KK6:
sabak 1 dilim beyaz ekmek
1kk kadar peynir 5 6 tane yeşil zeytin
domates ve biraz da peynirli yumurta yedim
ara 1 mandalina
öğle niyetine (ikindin çayın yanında) 2 küçük tuzlu kurabiyeyedim
akşam da kızartma türlüsü yapıcam ama çorba ve salata yerim artık
aralarda da yeşil ...

Son düzenleme:
merhaba dilekcim nasılsın
nasıl gidiyo sağlıklı beslenme:KK68:

umarim iyi gidiyordur:KK17:
hala su zamanlamayi ayarlayamadim
yani yediklerimde bir sorun yok gibi salata haric pek cok seyi az yiyorum
ara ögunlerim genelde meyve ve ben meyveyi cok severim
ve bir ayva yedigim zaman doyuyorum aksam ögunumu yeni yeni oturtmaya caliscam bakalim
ayaklarim hala agridigi icin bu haftada da yuruyus yapamiycam öyle gözukuyor
bir de ben vucudum su tutmasin diye tuzu baya azaltmistim cok tuzlu yerdim önceden ama
surekli kullandigim ilac yuzunden tuz almam gerekliymis yani sodyum orani dusunce ilacin yan etkisi ortaya cikabiliyormus
o kadar cok arizam var ki ne yapsam elimde kaliyor ama ben yine de inatla saglikli beslenerek zayiflama konusunda kararliyim

yediklerimi yaziyim..yanlisim varsa duzeltin
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sut ve bir iki hurma(tatli bir seyler istegi ile uyaniyorum ne yapiyim..)

kahvaltim genelde bir ve ya iki dilim siyah tost ekmegi
bir tatli kasigi recel ve ya az beyaz peynir cok nadiren de olsa zeytin
haftasonlari yumurta az pismis ve ya az yag ile

ara ögunlerimde genelde meyve elma, ayva, kaki, kivi, nar , portakal, greyfurt hangisi varsa ondan bir tane

öglen ile aksami birlestirdigim ögunumde de 3-5 köfte koca bir tabak salata (en fazla 1 kasik zeytinyagi ile)
bazan tavuk ve ya balik az yagda , bazan sebze yemegi ama sebze yemeklerinde ekmek yiyesim geldigi icin cok abartmiyorum
haftada bir kez de fasulye, nohut turu bir seyler yemeye gayret ediyorum..
pilav makarna sevmiyorum makarna haftada bir kez belki haftasonu ve yogurtla yiyorum ama o gun ki ekmegimi azaltiyorum

severek ictigim siyah cayi sekersiz icemedigim icin sabahlari tatlandirici ile iciyorum
gunde en fazla bir fincan kahve
yesilcay a da alismaya calisiyorum hala kusburnu ve cubuk tarcinla karistirarak gunde en fazla bir bardak icebiliyorum

gece uyanicak olursam sut iciyorum
eskiden ice tea icerdim sekeri az olanindan ama artikim onu bile icmiyorum :KK58:

arada seker krizim tutarsa hurma yiyorum ama onu da fazla kacirdigimi farkettim songunlerde
bu hafta almadim bakalim ne olcak..
var mi bana da oklava :97:

zambak yine ortalardan kayboldun nerlerdesin yahu:21:

geldimm kuzumm
nasılsınız bakalımm
ohh ne güzell eşinle voleyboll oynamışsıınn
haticemmm ya bende de koşu bandı var ama inan üzerine çıkıp yürümek çok zr geliyorr
eşim salona tv karşısına getirmeme izin vermiyor malesefff
ama dışarda yürümek en güzeliiii

tebrik ederim. ben de varsayalım ayrobiğe yazıldım diye başladım bu haftaya. haftada 3 gün 45-60 dakika yürüyeceğim bakalım. ayrobik olsa grup haline yapıldığı için daha zevkli olur ve problemli bölgelerim de incelir ama geç saatte bitecek çocuğumun bakıcısı ile görüşmem gerekir. şimdilik kendim halledeyim dedim. 1 ay verdim kendime.

ben grupla spor yaptığım zaman çok keyif almıyorum yaşlısı genci karışık oluyo o yüzden kimisi hemen yapıyo kimisi geç kalıyo
en güzeli yürümek
başka bişey yapmana gerek yok bence
evde de esneme hareketleri mekik falan yapsan yeter

evet canım sana yazmıştım ama alıntı yapmayı beceremedim. tabi sen bilirsin alacak olan sensin. benim evimde var. hatta uzun süreden sonra az önce kullandım da geldim. ne zaman ki ayrobik açılmış ayyyyy ben de gideyim diye düşünüyorum ya da senin gibi birileri koşu bandı almak istiyo o zaman kullanmak istiyorum:KK8:ama yok öyle hayal edildiği gibi de olmuyor. ben de 5 taksitle almıştım. 2-3 ay sonra koşu bandından hevesimi almış ama hala taksitlerini ödüyor durumdaydım:KK52: alalı 4 yıl oldu. bu 4 yıl içinde toplasan 40 saat kullanmamışımdır. karar senin, kullanacaksan çok iyi tabi, herkes aynı olmaz, sen kullananlardan olursun umarım:KK8:[/QUOTE]

bgn konuştum özellikle uzun taksit yaptırdım umarım cnm kullananlardan olurum:KK66: yoksa 1.5 milyar çöpe gitmiş olur:KK43:

Arkadasa hak veriyorum.. Bende öyle binbir hevesle almistim Diyordum TV karsisinda kös kös yatacagim saatlerde kalkar 1-2 saat uzerinde yururum diye ama öyle olmuyormus Disarda yurumeye useniyordum o zamanlar ama simdi anliyorum ki hata etmisim Birincisi cok yer kapliyor Ikincisi ben en fazla 40 dk uzerinde kalabiliyorum o da her zaman degil Normalde 20-25 dk suruyor Daha önce de yazmistim eklem ve kas agrilari yuzunden hic istikrarli kullanamadim
Almadan önce iyi dusunun derim..

evet cnm ben de kendimi yokluyorum acaba kullanmam mı die,
ama küçük bi ilçedeyim yapacak hiçbşym yok, sporu şimdi yapamzsam hiç yapamam sanırım:KK43:
akşamları karanlık olduğu için yalnız yürümeye korkuyorum o yüzden almak istedim. bakalım 1 hafta sonra gelecek bant, gelişmeleri yazarım:44:

bende bugün aslinda saglikli beslenmistimde bir kacamak yapmis oldum :KK50: sabah 5-6 kasik müsli ve süt ara ögün bir kac badem kücük domateslerden yaklasik 2-3 saat sonra muz yemistim aksam yemegimde arkadaslarnan ekmek arasi döner oldu ama cok tokum heralde daha baska birsey yemem :KK68: babam gececi gittikten sonra birde merdevenimde yine sporumu yaparim bugünlük tamamdir :KK60:

aman olsun :KK9:
bikereden bişi olmaaz.
şey ya ben pek spor yapamıyorum bacağımda sorun var
yokuş çıkıyorum işte
bide bikaç hareket
faydası olur mu sence

aman olsun :KK9:
bikereden bişi olmaaz.
şey ya ben pek spor yapamıyorum bacağımda sorun var
yokuş çıkıyorum işte
bide bikaç hareket
faydası olur mu sence

evet birkere nede olsa her hafta sadece bir ögün canim ne istegdigini yiyebilirim diye düsündüm yani bu cumaya kadar baska yok :KK60: yokus cikmak iyi bence ama merdiveni tavsiye ederim gerci yaklasik ayni etki olur sanirim merdiveni gercekten tavsiye ederim ben sadece inip cikiyorum normal tempoda cok hizli degil ama insan durmadan inip cikarsa 20-30 dakka ter icinde kaliyor :KK68:

akşam yediklerimi yazayım
bir iki çatal kabak kızartması 1 kase şehriye çorbası
salatave 2 kaşık yoğurt
yemekten önce de 3 kaşık irmik helvası yedim
bu kadar kızlar

akşam yediklerim: kurufasulye 1 tabak(öğlende de yedim ama nede olsa proteın dedim:KK61: )
salata
çok az ekmek.

ne biliim ıkı gundur akşam aburcuburunu kestim, tatlı unlu hiçbşy yemedim, ama sanki göbeğim daha çok çıktı, çok mu yiyorum yine de die düşünmeye başladım:KK50:
kilo veremeyecek miyim die olumsuzluk basmaya başladı:KK43:

X