Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

eveeettt :) normalde baskılı şeylerden hoşlanmam ama bu tam baskı gibi de değil.gri.üzerinde uzun saçlı bi kız var silik böyle tam şekli belli değil..gözünde de yıldız şekli verilmiş yıldız topluluğu var.öyle biraz uzun ve asimetrik.ne güzel anlattım:KK8:

güle güle giy hayatım
daha ben almadım ne alacağıma da karar vermedim
artık dışarı çıkınca neyi gözüme kestirirsem alıcam.

hatice ablacım ben yoktum kusura bakma cevap veremedim..58'dim 56 oldum..tamamdır yani..yanlışlık yok

ben de bayram cicilerimi aldıım En Büyük TÜRKİYE
koyu renk dar kot aldım..29/34 beden
bide üstüne süt kahve bi kazak aldım v yaka,üstüne de tatlı bi kahve tonunda deri mont aldım :KK1:

Merhaba Kızlar... nasılsınız bakalım ?

kızlarrrr bayram cicilerinizi aldınız mı:)
canım ben almadım hiçbişe, almayacağım da. Zaten töbe yarabbim ama hiç bayram gibi gelmiyor bana. Bi başımıza Türkiyenin bi ucunda...

canım doğal mineralli su diyor
ben severek içiyorum sanki gazoz felan içer gibi oluyor ben çok severim gazozu:)

o niyetle içiyorum akşamları

ben de seviyorum vala. en azından 2 şişe içiyorum günde. menapoz dönmeindeki kadınlar hariç, çok da faydalı...

Keyfim yok hiç, gideyim yatayım en iyisi...

günaydın kızlar
patiska çok haklısın canım tek başına olunca bayram olmuyo
bizde 3 sene kaldık doğuda çok zor bayramlarda bizde gelemezdik
orda alışmışım herhalde şimdide canım gitmek istemiyor
şimdi annemler uzaklığımız 1 saat canımız istediği zaman gidiyoruz
canım zamanı gelir sende kavuşursun annenlere
peki eşinle aynı memleketlimisiniz

dün yediklerimi sayayım ;

sabah bir kase nestle nesfit ( tadına bayılıyorum aşırı tok tutuyor)

öğlen;mercimek çorbası

akşam üstü; 3 yaprak sarması.biraza yoğurt,salata.

akşam;canım tatlı çektiği için yine nestle nesfit yedim =)

bugün
sabah;nesfte nesfit

öğlen;tavuk ızgara
cacık
elma kompostosu yicem =)

akşama ne yerim bilmiyorum :21:

akşam yemeğim
1 tabak karnıbahar yemeği
4 kaşık yoğurt
salata
2 dilim tam buğday ekmeği
akşam yemeğim biraz erken oldu ama acıkırsam meyvalarla idare ederim

kızlar malum bayram geldii .. her yerde tatlılar çikolatalar şekerlerr falan filan

bu arada nasıl bir yol izlemeyi tavsiye edersiniz.bu arada spor da yapamam

kilo da vermişken azcık bile oynasın istemiyorum yerinden. bugün ara verdim ne bulduysam yedim ama devam edicem tabii arada bir yemek güzel oluyo da bayram da nasıl tutucam kendimi ben yaa bide ısrar etmeler filan...:KK50:

aşırı güzel çikolataları yedi annem önümde :KK43:
birtane bile almadım :KK70:
ilk gün bitane alırım,tamam..

verdiklerimi almak istemiyorum

ah ben de öyle yapabilsem her zaman yapıyorum ama ..çok sıkıyorum bunun yüzünden kendimi..aman ben yemem hiç de cnm istemiyo zaten diyemiyorum :S ağzımın suyu akıyo resmen yaa

günaydın kızlar
patiska çok haklısın canım tek başına olunca bayram olmuyo
bizde 3 sene kaldık doğuda çok zor bayramlarda bizde gelemezdik
orda alışmışım herhalde şimdide canım gitmek istemiyor
şimdi annemler uzaklığımız 1 saat canımız istediği zaman gidiyoruz
canım zamanı gelir sende kavuşursun annenlere
peki eşinle aynı memleketlimisiniz

10 gün sonra annem gelecek,anneannemle :) tek avuntum bu...
yoksa bu ara iyice sıkıldım burda. EŞim de çok yoğun çalışıyor, o işe giderken sıkıntı oturuyor içime resmen...
aslında daha önce de bayramları pek sevmezdim açıkçası, kalabalık, curcuna, ama işte ne bileyim uzak olunca o bile özleniyormuş...
ayrı canım memleketlerimiz, ben izmirliyim, eşim adanalı....

Bi de o var tabii. Eşimin ailesine kırgınız, bi ay olacak belki, biz aramıyoruz, onlar da aramıyorlar. Bayramda aramak gerekir herhalde. o bile sıkıntı bana :KK59:

10 gün sonra annem gelecek,anneannemle :) tek avuntum bu...
yoksa bu ara iyice sıkıldım burda. EŞim de çok yoğun çalışıyor, o işe giderken sıkıntı oturuyor içime resmen...
aslında daha önce de bayramları pek sevmezdim açıkçası, kalabalık, curcuna, ama işte ne bileyim uzak olunca o bile özleniyormuş...
ayrı canım memleketlerimiz, ben izmirliyim, eşim adanalı....

Bi de o var tabii. Eşimin ailesine kırgınız, bi ay olacak belki, biz aramıyoruz, onlar da aramıyorlar. Bayramda aramak gerekir herhalde. o bile sıkıntı bana :KK59:

biz aynı şehirde oturduğumuz için sıkıntı olmuyor canım.:KK47: bende kaynanamlara kızgınım ama mecburen gideceğiz

Selam kızlar :)

Uzun zamandır bu başlığa gelmiyorum çünkü sağlıklı denebileek şeyler yapmıyorum bu aralar :78: Bir süredir et diyeti yapıyordum, şimdi de kilo vermenin rehaveti ile kaçamaklar yapıyorum. Her ikisi de sağlıksız işte. Yüzüm yok :kk77:

X