Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

2 kilodan birazcık fazla verdim.vermem gereken kilo çok olmadığından vücut ağırlığımın yüzde 10 u kadar gidiyo haftada normal olarak :S

keşke daha hızlı olsa.kalan 3-4 kiloyu 2 ayda anca veririmm :S

kilo bildirimi varmışş..2 kilo verdim bu hafta ben
süper cnm...
2 kilodan birazcık fazla verdim.vermem gereken kilo çok olmadığından vücut ağırlığımın yüzde 10 u kadar gidiyo haftada normal olarak :S

keşke daha hızlı olsa.kalan 3-4 kiloyu 2 ayda anca veririmm :S

aa yapmay cnm lütfen 2 kilo azmı ya mükemmel benceee...

Son düzenleme:
kızlar puanım 86 geldi diğerine göre 3 puan daha iyi ama sıralama aynı..hayırlısı bakalım..

hatıcım sen zaten gayet iyisin kılo almamaya bak tatlım

bu sene çok kötüymüş galiba sınav sonuçları
annem dinlemiş haberlerde diğer sınavda şüpheli görülenler hep incelenecekmiş
senin puanın iyiymiş canım tebrik ederim

..............................başladığı kilo.............geçen haftaki ...............şimdiki kilo............hedef kilo............
Hatiç22...........................59.8.........................58.5..............................57.9..................55...........100 gr vermiş
zambak3.........................86.3.........................76.9..............................yok...................70.............yok
Patiska...........................86............................85.5..............................84.7..................70..............300 gr almiş
nesibe 26........................75............................68.5..............................68.5..................65..............
elif86..............................74............................73.0...............................73.5..................67..............
tvilight11.........................67.8..........................63.7..............................64.2..................55..............500 gr vermiş
sempatik........................78.5..........................77.3..............................77 1..................60...............2oo gr vermiş
Nıghtvinglover..................92.............................86.2..............................yok..................70...............yok
Canstur...........................68.5.........................68.5..............................68.5................. 55................yeni
dolunay...........................63............................56.................................56....................50................2 kilo vermiş

Son düzenleme:
bu hafta böyle geçsin ama bayramdan sonra toparlıyalım bu böyle gitmez kızlar
evet canım bayramdan sonra iyi bi dönüş yapalım en azından kilolarımızı korumuş olalım malum bayram kilo aldırır ikramlara hayır demeyi bilelim yada tadımlık bakalım
merabalaar
Aklıma bişi takıldı da sormalıyım..
Ben 4-5 günde bir meyveli soda içiyorum akşamları..
Kilo aldırır mı ki ?

sodayı sade olarak bende çok içerim
şu sıralar hergün içiyorum zararı olacağını sanmıyorum
soda ile maden suyu aynımı bende onu merak ediyorum

[ı]kızlar puanım 86 geldi diğerine göre 3 puan daha iyi ama sıralama aynı..hayırlısı bakalım..

Hatıcım sen zaten gayet iyisin kılo almamaya bak tatlım[/ı]

tebrik ederim canım inşallah 6 aralıkta sonuda iyi olur
sıra geldi taban puanları beklemeye:18:
hedef kilomu yazmayi unutmusum canim boyum 1.61 bu ara hedefim 55 iyi olur diye düsünüyorum insallah olacak önümde daha cok kilo var Ama olsun sonunda hepsi gidecek su anda tv önünde oturuyorum cips yerine havuc yiyorum

ben havuçtaki şeker oranının fazla olduğunu duydum onuda abartmadan ye canım

Haftaya bildirim bayramın 4 gönü olacak
katılım olmazsa listeyi yapmayabilirim kızlar
herkes biyerlerde olacak çünkü belki bende giremem nete
hemde regl olucam haftaya
bildirimleri bayram sonuna bırakalım mı ne dersiniz?
Hem herkes motive olmuş olur sonuçlar daha iyi olur

Amaaan boş boş kasık ağrısı çekiyorum iki gündür. Evlenince geçer diyenleri bi yakalarsam
sonuçlar da fena
neyse bayramdan sonra full motivasyonla devam edicez inşallah
Dolunay seni tebrik ediyorum canım, valla şu işin sırrını bize de öğret, verilecek bu kadar az kilon varken, nasıl 2 kilo verebiliyorsun hala?

bence de bu haftayı es geçmek daha mantıklı
çoğu kişi evinde olmayacak zaten,öbür haftaya bildirim yapalım

yok kuzum yok evlenince de geçmez bu ağrılar...

evet kızlar size katılıyorum bayramda bildirim yapmayalım gerçi ben
ogün evde olacağım ama yinede bayramdan sonra yapalım bildirimleri

kızlar meyvalı sodalarda şeker olduğu için kilo yapabilir
sade sodaları tercih edin

haklısın canım, yapay şeker ve tadlandırıcılar var. Zaten tadı da güzel değil :))))
sade maden suyu çok açıdan faydalı...
bu arada Hatice'm sen yazmıştın galiba, kasteddiin bu mu bilmiyorum ama maden suyu ve mineralli su olarak farklı satılıyor. Aldığınız maden sularına dikkat edin.
kiminde doğal maden suyu yazıyor, ki daha sağlıklı olan bu...
diğerleri de minerallerle zenginleştirilmiş sular aslında. kötü mü, bildiğim kadaıyla hayır...

canım doğal mineralli su diyor
ben severek içiyorum sanki gazoz felan içer gibi oluyor ben çok severim gazozu:)

o niyetle içiyorum akşamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…