- 30 Nisan 2010
- 1.093
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #16.501
slm kızlarr ben tartılmıomm ya benim reglim gene geçiktiii yaa her ay acaba demekden bunaldımmm...
kpss sonuçları açıklandı sanırımm bizden giren twilight dimi umarım sveindirici bu sonuç almıştır...
slm kızlarr ben tartılmıomm ya benim reglim gene geçiktiii yaa her ay acaba demekden bunaldımmm...
kpss sonuçları açıklandı sanırımm bizden giren twilight dimi umarım sveindirici bu sonuç almıştır...
rezene iyidir canım arada bende içerim yeşil çayla karıştırırımsüpermiş canım
adına çok sevindim
benimde elim ayağım çok şişiyo bu aralarda
bende mi içsem ki
iyi gelir mi acaba
çok iyisin canıum2 gündür yediklerime hiç dikkat etmiyorum.ama bugün ölçülerimi aldım
ilk aldıklarımla karşılaştırdım morelim düzeldi
kalçam 110 du şimdi 103
belimde 80 olmuş
yani incelmeye başlamışım
afiyetle yeyin canımkızlar bugün hiç fırsat bulamadım girmeye
bayram baklavamı yaptım bugün ancak işlerimi bitirdim
çok tebrik ederim canımdün rezene içtim meğerse ödem varmış vücudumdaaa.. hepsini attı vücudumdan ve bi tartıldım havalara uçtumm
tavsiye ediyorumm.fazla çıkıp duruyodum yaaa sinirlenmiştim iyice allahtan şişkinlikmiş
kiloo da vermişim biraz daha yuppiii:86:
iyi tatiller şekerim...Merhaba arkadaşlar,
Biz de yarın kısmetse sabah tatile çıkıyoruz.
Herkese şimdiden hayırlı bayramlar, iyi tatiller diliyorum.
Merhaba arkadaşlar...
benim sonuçlar pek parlak değil. 84.7...
ama uyandığımdan beri ciddi anlamda sancı çekiyorum, bugün regl olucam yani.
yine de kötü...
bu arada buraya bazen yazmıyorum ama gün aşırı 1 saat tempolu yürüyorum bantta. 5,5 ile 6 km arası değişiyor mesafe olarak
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Kendimi kınıyorum.
Bu arada umarım eğitim bilimleri sonuçları sevindirici olmuştur.
tamam canım bayram dönüşü daha istikrarlı devam edersinslm kızlarr ben tartılmıomm ya benim reglim gene geçiktiii yaa her ay acaba demekden bunaldımmm...
günaydin kizlar hafta ici pek ugriyamadim kusura bakmayin bu ara kahvaltida bugün beyaz peynir domates 2 dilim kepekli tost ve 1-2 siyah zeytin taabiikide olmazsa omaz sekersiz yesil cayimla kahvlatimi ettimm pazar günü katilmistim sanirim size dartilmamistim su an kilom 68.5insallah haftaya 67.5 olacak
tünaydın kızlar
geçen hafta:64.7
bu hafta:64.2
canım saat 2 de açıklanacak
tebrik ederim canım
azda olsa vermişsin
bende memurlar nete gremedim demekki yoğunluk varmış
inşallah hayırlı sonuç olur herkes için
teşekkürler canım bu hafta çok dikkat etmedim aşırıya kaçmadım ama sınırlama da getirmedim..
evet açıklancak bırazdan :95:
eveeeet gelelim bana
hafta içinde vermiş gibi gidiyordum ama bu sabah tartıldığımda verememişim kızlar
verdiğim kilonun hiç aslı yok
sadece 100 gr vermişim(
zamanı geçmeden aklıma bile gelmio cnm ama zamanı geçince stres oluom tabi eylül 2 ekim 9 kasımda ne zman belli dil normal mi sence cnm...
canım benim, belki de stres yapıyorsundur. biliyorsun o da geciktirir. Ama umarım herşey gönlünce olur.
puanın gayet iyi cnm inşllah güzel bi yere yerleşirsin...kızlar puanım 86 geldi diğerine göre 3 puan daha iyi ama sıralama aynı..hayırlısı bakalım..
bence aldırmaz... ama sen genede sodanın içine kendin limon sık daha rahat olursun...merabalaar
aklıma bişi takıldı da sormalıyım..
ben 4-5 günde bir meyveli soda içiyorum akşamları..
kilo aldırır mı ki ?