Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

slm kızlarr ben tartılmıomm ya benim reglim gene geçiktiii yaa her ay acaba demekden bunaldımmm...:KK14:
kpss sonuçları açıklandı sanırımm bizden giren twilight dimi umarım sveindirici bu sonuç almıştır...

Merhaba arkadaşlar...
benim sonuçlar pek parlak değil. 84.7...
ama uyandığımdan beri ciddi anlamda sancı çekiyorum, bugün regl olucam yani.
yine de kötü...
bu arada buraya bazen yazmıyorum ama gün aşırı 1 saat tempolu yürüyorum bantta. 5,5 ile 6 km arası değişiyor mesafe olarak

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Kendimi kınıyorum.

Bu arada umarım eğitim bilimleri sonuçları sevindirici olmuştur.

slm kızlarr ben tartılmıomm ya benim reglim gene geçiktiii yaa her ay acaba demekden bunaldımmm...:KK14:
kpss sonuçları açıklandı sanırımm bizden giren twilight dimi umarım sveindirici bu sonuç almıştır...

canım benim, belki de stres yapıyorsundur. biliyorsun o da geciktirir. Ama umarım herşey gönlünce olur. :KK70:

tünaydın kızlar
geçen hafta:64.7
bu hafta:64.2

canım saat 2 de açıklanacak :KK16:

süpermiş canım
adına çok sevindim
benimde elim ayağım çok şişiyo bu aralarda
bende mi içsem ki
iyi gelir mi acaba
rezene iyidir canım arada bende içerim yeşil çayla karıştırırım
ödemi atıyor, adet sancılarını bile hafifletiyor:nazar:
2 gündür yediklerime hiç dikkat etmiyorum.ama bugün ölçülerimi aldım
ilk aldıklarımla karşılaştırdım morelim düzeldi
kalçam 110 du şimdi 103
belimde 80 olmuş
yani incelmeye başlamışım
çok iyisin canıum
inşallah istediğin ölçülere gelirsin :21:

kızlar bugün hiç fırsat bulamadım girmeye
bayram baklavamı yaptım bugün ancak işlerimi bitirdim
afiyetle yeyin canım
bizde dün yaptık üzerine dökülen yağı görünce bu bayram baklava yemeyeceğim inşallah:KK53::96:
dün rezene içtim meğerse ödem varmış vücudumdaaa.. hepsini attı vücudumdan ve bi tartıldım havalara uçtumm:KK62:

tavsiye ediyorumm.fazla çıkıp duruyodum yaaa sinirlenmiştim iyice allahtan şişkinlikmiş

kiloo da vermişim biraz daha yuppiii:86::nazar:
çok tebrik ederim canım
moralinin düzelmesine sevindim:KK71:
Merhaba arkadaşlar,:KK3:
Biz de yarın kısmetse sabah tatile çıkıyoruz.
Herkese şimdiden hayırlı bayramlar, iyi tatiller diliyorum.:KK16:
iyi tatiller şekerim...:KK16:
Merhaba arkadaşlar...
benim sonuçlar pek parlak değil. 84.7...
ama uyandığımdan beri ciddi anlamda sancı çekiyorum, bugün regl olucam yani.
yine de kötü...
bu arada buraya bazen yazmıyorum ama gün aşırı 1 saat tempolu yürüyorum bantta. 5,5 ile 6 km arası değişiyor mesafe olarak

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Kendimi kınıyorum.

Bu arada umarım eğitim bilimleri sonuçları sevindirici olmuştur.

canım regl döneminde bildirim yapmak istemezsen yapmazsın
şişkinlik çoktur mutlaka
bu şekilde lsteye eklersem kilo almış görünürsün moralin bozulur istersen hiç yazmayayım
tamam canım bayram dönüşü daha istikrarlı devam edersin
bozma moralini
günaydin kizlar hafta ici pek ugriyamadim kusura bakmayin bu ara kahvaltida bugün beyaz peynir domates 2 dilim kepekli tost ve 1-2 siyah zeytin taabiikide olmazsa omaz sekersiz yesil cayimla kahvlatimi ettimm pazar günü katilmistim sanirim size dartilmamistim su an kilom 68.5 :KK59: insallah haftaya 67.5 olacak :KK64:

listeyeekleyeceğim canım
hedefinide yazarsan ona göre ekleyeyim:KK71:

tebrik ederim canım
azda olsa vermişsin
bende memurlar nete gremedim demekki yoğunluk varmış
inşallah hayırlı sonuç olur herkes için

teşekkürler canım bu hafta çok dikkat etmedim aşırıya kaçmadım ama sınırlama da getirmedim..

evet açıklancak bırazdan :95:

eveeeet gelelim bana
hafta içinde vermiş gibi gidiyordum ama bu sabah tartıldığımda verememişim kızlar
verdiğim kilonun hiç aslı yok
sadece 100 gr vermişim:KK43:(

teşekkürler canım bu hafta çok dikkat etmedim aşırıya kaçmadım ama sınırlama da getirmedim..

evet açıklancak bırazdan :95:

bende telaştan pek dikkat edemedim aslında çok yoruldum şu günlerde düzensiz yedim ama yinede kilo veriyorum diye seviniyordum bu gün istediğim sonuıcu göremedim

bildirim yapmayan arkadaşlarda bildirirse akşama listeyi hazırlarım kızlar
nuraksoy ve arzuub bu günde bildirmezlerse listeye yazmayacağım
2 haftadır yoklar...

kızlar puanım 86 geldi diğerine göre 3 puan daha iyi ama sıralama aynı..hayırlısı bakalım..

hatıcım sen zaten gayet iyisin kılo almamaya bak tatlım

hedef kilomu yazmayi unutmusum canim boyum 1.61 bu ara hedefim 55 iyi olur diye düsünüyorum insallah olacak önümde daha cok kilo var :KK59: ama olsun sonunda hepsi gidecek su anda tv önünde oturuyorum cips yerine havuc yiyorum :KK60:

merabalaar:KK55:
aklıma bişi takıldı da sormalıyım..
ben 4-5 günde bir meyveli soda içiyorum akşamları..
kilo aldırır mı ki ?

canım benim, belki de stres yapıyorsundur. biliyorsun o da geciktirir. Ama umarım herşey gönlünce olur. :KK70:
zamanı geçmeden aklıma bile gelmio cnm ama zamanı geçince stres oluom tabi eylül 2 ekim 9 kasımda ne zman belli dil normal mi sence cnm...

kızlar puanım 86 geldi diğerine göre 3 puan daha iyi ama sıralama aynı..hayırlısı bakalım..
puanın gayet iyi cnm inşllah güzel bi yere yerleşirsin...

merabalaar:KK55:
aklıma bişi takıldı da sormalıyım..
ben 4-5 günde bir meyveli soda içiyorum akşamları..
kilo aldırır mı ki ?
bence aldırmaz... ama sen genede sodanın içine kendin limon sık daha rahat olursun...

X