- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #16.401
Slm kızlar nasılsınızz
kaç gündür giremedimm
babam rahatsız hastanede yatıyor
onun için pc yi açmak aklıma bile gelmiyorr
kusuruma bakmayın lütfenn
kilo bildirimi yapamıyorum
çünkü regl oldum
kızlar kilo verenleri tebrikk ediyorumm
patisss afferin kız:13:
1.100gr süper
haticem 500gr 500gr ilerliyosunn
evet ben 500 500 gidiyorum ya...sinir oldum
diyet tarihimde haftada 1 kilo verdiğimi hatırlamıyorum:)
bu arada toplu regl haftamız başlıyormu ne
meraba arkadaşlar bende sürekli kilo alıp verenlerdenim ya da veremeyenlerdenim::18: en son 68 den 80e kadar çıktım ilaçlar yemek içmek ...zayıflamaya halamın kızı sayesinde karar verdim.benim metabolizmam çok yavaş olduğundan kilo veremiyordum.bu sefer protein ağırlıklı beslendim yumurta et süt yoğurt balık tavuk vs...ama ekmek pilav makarna yok tatlı yok...zaten benim yumurta balık...vs yiyince azda yeseniz midede tokluk hissi oluyo ve 4 5 saat acıkmıyosunuz bizi acıktıran hamur işleri. bu şekilde 1 ayda 5 kilo verdim şuan 75 im.acelem yok sonuçta bi günde almadım bu kiloları o yüzden bi gündede veremem dimi.kasım sonu gibi bi diyetisyene gidicem...zayıfladıkça yazıcam inş.hayırlı günlerbu arada canınız sıkıldıkça göbek atın çok işe yarıyo
meraba arkadaşlar bende sürekli kilo alıp verenlerdenim ya da veremeyenlerdenim::18: en son 68 den 80e kadar çıktım ilaçlar yemek içmek ...zayıflamaya halamın kızı sayesinde karar verdim.benim metabolizmam çok yavaş olduğundan kilo veremiyordum.bu sefer protein ağırlıklı beslendim yumurta et süt yoğurt balık tavuk vs...ama ekmek pilav makarna yok tatlı yok...zaten benim yumurta balık...vs yiyince azda yeseniz midede tokluk hissi oluyo ve 4 5 saat acıkmıyosunuz bizi acıktıran hamur işleri. bu şekilde 1 ayda 5 kilo verdim şuan 75 im.acelem yok sonuçta bi günde almadım bu kiloları o yüzden bi gündede veremem dimi.kasım sonu gibi bi diyetisyene gidicem...zayıfladıkça yazıcam inş.hayırlı günlerbu arada canınız sıkıldıkça göbek atın çok işe yarıyo
süpersin canım, bi ayda 5 kilo gayet şahane...meraba arkadaşlar bende sürekli kilo alıp verenlerdenim ya da veremeyenlerdenim::18: en son 68 den 80e kadar çıktım ilaçlar yemek içmek ...zayıflamaya halamın kızı sayesinde karar verdim.benim metabolizmam çok yavaş olduğundan kilo veremiyordum.bu sefer protein ağırlıklı beslendim yumurta et süt yoğurt balık tavuk vs...ama ekmek pilav makarna yok tatlı yok...zaten benim yumurta balık...vs yiyince azda yeseniz midede tokluk hissi oluyo ve 4 5 saat acıkmıyosunuz bizi acıktıran hamur işleri. bu şekilde 1 ayda 5 kilo verdim şuan 75 im.acelem yok sonuçta bi günde almadım bu kiloları o yüzden bi gündede veremem dimi.kasım sonu gibi bi diyetisyene gidicem...zayıfladıkça yazıcam inş.hayırlı günlerbu arada canınız sıkıldıkça göbek atın çok işe yarıyo
ayy hatırlıyorum canım :)) çok mutlu oldum ben de.Patisim tebrik ediyorumKupan hayırlı olsun.
Topiğin ilk kupasını da sen almıştın hatırlarsan.
Bundan sonra da bol kupalı haftalar diliyorum.:13:
Aramıza hoşgeldin canım şimdiden....merhaba kizlar bu cuma bende insallah kilomu buraya yazip araniza katilmak istiyorumbirde patiskacim harikasin nasil bu kadar güzel kilo verebiliyorsun? neler yapiyorsun cok merak ettim
slmkızlar özzledim sizi temizlikti alışverişti derken çok giremedim..
patisim tatlım tebrık ederım canım şeytanın bacağını kırdın
yumurtamı koydum kahvaltımı yapacağım birazdan dün çok bişey yiyemedim alışverişte
sabah:1 dılım ekmek
peynır zeytın
salata 1 bardak çay
ara:5 bir yerde çay
öğlen:1kase çorba
akşam:1 muz
ara:2 salatalık
iyi geceler kuzular
ben şifayı kapmışım
giremedim nete mayışmaktan
ben 2 kilo verdim bugün rejim arası verdim ama cnm yemek istemedi :S 55 buçuk civarıydım 2 kilo verdim 1 ay 1 hafta oldu..geriye 3,5 kilom kaldı ama bazen çok sıkılıyorum.diyetten hayattan :S her şey boş geliiyo bazen yaa ufff:26:
evet tatlım az oldu malsesef..saol tatlım inşallah bundan sonrası da böyle gelir...
dün çok az yemişsin bu arada
iyi geceler kuzular
ben şifayı kapmışım
giremedim nete mayışmaktan