Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Çok geçmiş olsun zambakcım. Acil şifalar diliyorum.

evet ben 500 500 gidiyorum ya...sinir oldum
diyet tarihimde haftada 1 kilo verdiğimi hatırlamıyorum:)
bu arada toplu regl haftamız başlıyormu ne

Yarım yarım vermek de çok iyi haticim. sağlam adımlarla gidiyorsun
Ancak bir yandan da düşünce gücüne de bir örneksin.
Ben yarım yarım giderim diye kendini programlamışsın.
Sal kendini gitsin bakalım bırak kendi yakanı
1kg. da gidecektir.

tebrikler ferdici. Çok güzel kilo vermişsin.
Diyet listelerini uygulayabiliyorsan en iyisi diyetisyene gitmek tabii ki.
Kolaylıklar diliyorum.

Patisim tebrik ediyorum Kupan hayırlı olsun.
Topiğin ilk kupasını da sen almıştın hatırlarsan.
Bundan sonra da bol kupalı haftalar diliyorum.:13:

Öncelikle hepimizin yapması gereken birçok seçeneğimiz varken yemekle mutlu olma düşüncesini kafamızdan atalım.

Yemek için yaşayanlardan değil, yaşamak için yiyenler grubundan olalım yeter.

Kilo veren, almayan bütün arkadaşları tebrik ediyorum.

1 ayda 5 kilo çok güzell...devam gelir inşllah...

merhaba kizlar bu cuma bende insallah kilomu buraya yazip araniza katilmak istiyorum birde patiskacim harikasin nasil bu kadar güzel kilo verebiliyorsun? neler yapiyorsun cok merak ettim

Günaydın şekerleeer
dün nerdeyse tüm gün kışlıkları çıkarıp,yazlıkları kaldırmakla uğraştık,tam işimizi bitirmiştik ki arkadaşlarımız aradı dışarı çıkalım diye. sonra hemen hazırlanıp yemeğe gittik, dolayısıyla tü gün yazamadım size.
ama özlediim

süpersin canım, bi ayda 5 kilo gayet şahane...
Patisim tebrik ediyorum Kupan hayırlı olsun.
Topiğin ilk kupasını da sen almıştın hatırlarsan.
Bundan sonra da bol kupalı haftalar diliyorum.:13:
ayy hatırlıyorum canım :)) çok mutlu oldum ben de.
bundan sonrası da iyi olur inşallah...

merhaba kizlar bu cuma bende insallah kilomu buraya yazip araniza katilmak istiyorum birde patiskacim harikasin nasil bu kadar güzel kilo verebiliyorsun? neler yapiyorsun cok merak ettim
Aramıza hoşgeldin canım şimdiden....
Cansucum bu bi iki haftalık durgunluktan sonra oldu. hepimizin bildiğinden farklı bişe yapmıyorum, ama hemen her gün koşu bandında yürüyorum tempolu bi şekilde...
bu kadar :)))

slmkızlar özzledim sizi temizlikti alışverişti derken çok giremedim..
patisim tatlım tebrık ederım canım şeytanın bacağını kırdın
yumurtamı koydum kahvaltımı yapacağım birazdan dün çok bişey yiyemedim alışverişte
sabah:1 dılım ekmek
peynır zeytın
salata 1 bardak çay
ara:5 bir yerde çay
öğlen:1kase çorba
akşam:1 muz
ara:2 salatalık

saol tatlım inşallah bundan sonrası da böyle gelir...
dün çok az yemişsin bu arada

tebrik ederim canım 1 ayda 5 kilo çok iyi bir sonuç
bende protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum
eğer canım çok pilav ekmek vs istiyorsa öğlen yemeyi tercih ediyorum
akşamları pilav vs yediğim zaman midem kesinlikle bunları öğütmüyor
rahatsız oluyorum
herkes kendi vücudunun ne istediğini biliyor zaten ona göre azar azar sık sık yemek en normali
bu şekilde çok rahat kilo veriliyor zaten

Kızlar hepinize iyi günlerr İnternette olan bir sorun nedeniyle uzun süredir giremiyordum buraya .. umarım iyisinizdir.. ay bu yeni ifadeler felan çok hoşuma gitti ya..
Öncelikle hepinize mutlu,sağlıklı ve iradeli günler diliyorum,burda bizi mutlu edicek hedeflerimizle,sohbet edebilmek gerçekten çok güzel.. hepinizi çok seviyorum ve burada zaman geçirmek bana gerçekten iyi geliyor..
hastalığım hakkında bilgi vermek istiyorum,ara ara yine istifra nöbetlerim gelsede yavaş yavaş bu kilon takıntımdan kurtulmaya başladığımın farkına vardım :13: artık canımın istediği şeyi,canımın istediği zaman,canımın istediği kadar yiyorum ve kilomda gerçekten bir değişme yok ara ara yediklerimi yazıp tabiiki yorumlar alacağım sizlerden,yoğğuunnn bilgilerimle sizin de mönülerinize, elimden geldiği kadar yardımcı olacağım yorum yapacağım daha çok..şaka bi yana bunların hepsi bahane sadece sizler muhabbet etmek maksadım
Sabah ( sabah dediğime bakmayın saat 11 )
1 dilim kepek ekmeği
1 adet kuru kayısı
1 adet zeytin
domates
bir parça peynir ( light )
saat 12 :
90 adet tam mekik
yarım saat plates
saat 1 :
form karışık bitki çayı kayısılı ( 1 bardak )
saat 1 buçuk :
birkaç parça bitter çikolata
ilerleyen saatlerde form bisküvi,kuru kayısı,yoğurt,meyve,sebze yemeği&kepek ekmeği ikilisi :) bu şekilde devam edeceğim.. gözyaşı geceleri diye dini bir program var akşama ablamla oraya gideceğiz.. benden bu kadar muck muck

ben 2 kilo verdim bugün rejim arası verdim ama cnm yemek istemedi :S 55 buçuk civarıydım 2 kilo verdim 1 ay 1 hafta oldu..geriye 3,5 kilom kaldı ama bazen çok sıkılıyorum.diyetten hayattan :S her şey boş geliiyo bazen yaa ufff:26:

Diyette olduğum her an yaşam bana da boş geliyor :86: Kendimi yemeğe o kadar odaklamışım ki aç olduğumda hayat anlamsızlaşıyor . Ama ir taraftan da hayallerim var, onları gerçekleştirmek için zayıflamam lazım :78: Tabi senin tuzun kuru zaten 50'li kilolardasın ohh :81:

Ben de yemek yemeyi çok seviyorum ya
Bazen acaba mutlu,obur ve tombul olarak mı devam etsem diyorum ama sonra hemen cısss

saol tatlım inşallah bundan sonrası da böyle gelir...
dün çok az yemişsin bu arada
evet tatlım az oldu malsesef..
bugun
sabah:1 dılım ekmek
1 yumurta
8 tane falan zeytın yedım
1 bardak çay
öğlen:tavuklu salata yedım
bıde burger den chıcken frıes mı ne ondanyedım 1 kac tane
akşam:1 portakal
1 bardak sut

iyi geceler kuzular
ben şifayı kapmışım
giremedim nete mayışmaktan

tatlım geçmiş olsun..c vıtamıne dıkkat et.
2 gündür alışveriş yapıyoruz çeyizlik:78:daha ortada nişan söz ffalan yok ama yavaş yavaş alıyoruz işte..
dün bornoz takımı,el havlusu,1 tane nevresim
bide çay seti aldık kızlar..hisarın çay seti vardı tepsisi çok güzeldi deri kupluydu ama çok pahalıydı 500 tl ama aklım kaldı neyseee
bende nehir in çay setini aldım bide döküm tencere takımı aldım .
burayı çeyız topıgıne çevırdım neyse yaptıklarımı paylaşıyım dedım kızlar../I]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…