Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

iyi akşamlar kızlar
patiska tebrikler canım
2 gündür yatılı misafirlerim vardı giremedim
akşam üstü gittiler hemen nete oturdum

Diyette olduğum her an yaşam bana da boş geliyor :86: Kendimi yemeğe o kadar odaklamışım ki aç olduğumda hayat anlamsızlaşıyor . Ama ir taraftan da hayallerim var, onları gerçekleştirmek için zayıflamam lazım :78: Tabi senin tuzun kuru zaten 50'li kilolardasın ohh :81:

canım benim aç kalmadan hayatı kendimize çekilmicek bi hale getirmeden yapacağız
beslenmemizi
az az bence her istediğimizi yemeliyiz bakın ben öyle yaparak verdim
ve şu anda çok mutluyum
her şey bence beyinde bitiyormuş önceden yarım ekmek yiyen ben şimdi 2 dilim kepek ekmeği zor yiyorum.:KK20:

inanın artık hiç zorlanmıyorum.
önceden her şeyi alan midem artık almıyor
kızlar ben kaşık hesabı yiyorum çok faydasını gördüm sizede tavsiye ederim

canım benim aç kalmadan hayatı kendimize çekilmicek bi hale getirmeden yapacağız
beslenmemizi
ve şu anda çok mutluyum
her şey bence beyinde bitiyormuş önceden yarım ekmek yiyen ben şimdi 2 dilim kepek ekmeği zor yiyorum.:KK20:

Ben de bu konuda senin gibi düşünüyorum :)

Bir 79 kiloyu görsem telaş etmicem, senin yönteminle devam edicem :) Zaten çok az kaldı, 4,5-5 kilo sonra daha düzenli ve sağlıklı bir programa geçicem :87:

ben 2 kilo verdim bugün rejim arası verdim ama cnm yemek istemedi :S 55 buçuk civarıydım 2 kilo verdim 1 ay 1 hafta oldu..geriye 3,5 kilom kaldı ama bazen çok sıkılıyorum.diyetten hayattan :S her şey boş geliiyo bazen yaa ufff:26:

tatlım vermeyi kafana koydn mu 1 de aynı 5 te 10 da cnm.. verirsin kaç kilosn bilmiyorum ama. 3 kilo bile şuan bana ağır geliyo her zaman değil ama arada bi ağır geliyo.sıkılıyorum

tatlım geçmiş olsun..c vıtamıne dıkkat et.
2 gündür alışveriş yapıyoruz çeyizlik:78:daha ortada nişan söz ffalan yok ama yavaş yavaş alıyoruz işte..
dün bornoz takımı,el havlusu,1 tane nevresim
bide çay seti aldık kızlar..hisarın çay seti vardı tepsisi çok güzeldi deri kupluydu ama çok pahalıydı 500 tl ama aklım kaldı neyseee
bende nehir in çay setini aldım bide döküm tencere takımı aldım .
burayı çeyız topıgıne çevırdım neyse yaptıklarımı paylaşıyım dedım kızlar../I]

tatlım Allah huzur içinde , mutlulukla kullanmayı nasip etsn inşallah :)
iyi akşamlar kızlar
patiska tebrikler canım
2 gündür yatılı misafirlerim vardı giremedim
akşam üstü gittiler hemen nete oturdum
Teşekkür ederim Nesibecim. Öbür haftalarda sizleri tebrik ederiz inşallah :)

merhaba kizlar bu cuma bende insallah kilomu buraya yazip araniza katilmak istiyorum :KK70: birde patiskacim harikasin nasil bu kadar güzel kilo verebiliyorsun? neler yapiyorsun cok merak ettim :KK64:
cansturcum seni aramızda yeniden görmek ne kadar güzel
tekrar hoşgeldin
cuma bildirimede bekleriz...:21:
geçmiş olsun canım
sağol canım benim :KK16:
Haticem, geçmiş olsun tatlım benim :KK48:
teşekkür ederim hayatım:KK16:
Kızlar hepinize iyi günlerr :KK3: İnternette olan bir sorun nedeniyle uzun süredir giremiyordum buraya .. umarım iyisinizdir.. ay bu yeni ifadeler felan çok hoşuma gitti ya.. :KK9:
Öncelikle hepinize mutlu,sağlıklı ve iradeli günler diliyorum,burda bizi mutlu edicek hedeflerimizle,sohbet edebilmek gerçekten çok güzel.. hepinizi çok seviyorum ve burada zaman geçirmek bana gerçekten iyi geliyor..
hastalığım hakkında bilgi vermek istiyorum,ara ara yine istifra nöbetlerim gelsede yavaş yavaş bu kilon takıntımdan kurtulmaya başladığımın farkına vardım :13: artık canımın istediği şeyi,canımın istediği zaman,canımın istediği kadar yiyorum ve kilomda gerçekten bir değişme yok :KK16: ara ara yediklerimi yazıp tabiiki yorumlar alacağım sizlerden,yoğğuunnn bilgilerimle sizin de mönülerinize, elimden geldiği kadar yardımcı olacağım yorum yapacağım daha çok..şaka bi yana bunların hepsi bahane sadece sizler muhabbet etmek maksadım :KK54:
Sabah ( sabah dediğime bakmayın saat 11 )
1 dilim kepek ekmeği
1 adet kuru kayısı
1 adet zeytin
domates
bir parça peynir ( light )
saat 12 :
90 adet tam mekik
yarım saat plates
saat 1 :
form karışık bitki çayı kayısılı ( 1 bardak )
saat 1 buçuk :
birkaç parça bitter çikolata
ilerleyen saatlerde form bisküvi,kuru kayısı,yoğurt,meyve,sebze yemeği&kepek ekmeği ikilisi :) bu şekilde devam edeceğim.. gözyaşı geceleri diye dini bir program var akşama ablamla oraya gideceğiz.. benden bu kadar muck muck
hoşgeldin canım
iyileşiyor olmana sevindim
zaten sporda yapıyorsun kilo alacağını sanmıyorum
beslenmemizi
ve şu anda çok mutluyum
haklısın canım
her istediğimizi ölçülü bi şekilde yeyince sporuda yapınca verilmiyecek kilo yok
tabi beyin gücüde lazım

tatlım geçmiş olsun..c vıtamıne dıkkat et.
2 gündür alışveriş yapıyoruz çeyizlik:78:daha ortada nişan söz ffalan yok ama yavaş yavaş alıyoruz işte..
dün bornoz takımı,el havlusu,1 tane nevresim
bide çay seti aldık kızlar..hisarın çay seti vardı tepsisi çok güzeldi deri kupluydu ama çok pahalıydı 500 tl ama aklım kaldı neyseee
bende nehir in çay setini aldım bide döküm tencere takımı aldım .
burayı çeyız topıgıne çevırdım neyse yaptıklarımı paylaşıyım dedım kızlar../I]

teşekkür ederim canım:KK16:sağol
dikkat ediyorum vitaminlerime zaten

iyi günlerde kullan hayatım aldıklarını
Allah hayırlı kişilerle karşılaştırsın
Ben de yemek yemeyi çok seviyorum ya
Bazen acaba mutlu,obur ve tombul olarak mı devam etsem diyorum ama sonra hemen cısss :KK20:
:KK20::KK20:sakın sakın
zayıf ve çekici olacağız:KK37::KK37:
Haticim çok çok geçmiş olsun canım :KK54: :94:
sağol bitanem
:KK16:
ben 2 kilo verdim bugün rejim arası verdim ama cnm yemek istemedi :S 55 buçuk civarıydım 2 kilo verdim 1 ay 1 hafta oldu..geriye 3,5 kilom kaldı ama bazen çok sıkılıyorum.diyetten hayattan :S her şey boş geliiyo bazen yaa ufff:26:
canım seninde verilecek kilon az olduğu için yavaş veriyorsundur
yarısı gitmiş nasılsa:KK8:
kolay gelsin :KK16:

Önemli olan hızlı da olsa,yavaş da.. kalıcı olarak kilo verebilmek, verdiğimizin kilomu su mu olduğunu zaman gösterir bize.. bir gün yemek yemezsin ve vücut kendini yenileme aşamasına girdiğinden dolayı kendinden verir ve bu kilo vermiş hissine kaptırılır,sana önerim 2-3 saatte bir az da olsa ağzına bişeyler at,bir parça peynir,bir dilim ekmek,3-4 kuru kayısı,br avuç leblebi vs. gibi aperatifler işte :) 1ay 1hafta gibi bir zaman dilimi içersinde 2 kilo vermen gayettt sağlıklı olmuş,herkesin metabolizması ayrıdır tabi.. yaptığın şeye 'diyet' adını takarsan sıkıcı olur,her yasak sana tatlı gelir ve aklında kalır.. 'sağlıklı yaşamk ve beslenmek' diyelim buna .. sağlıklı beslenirsek vücut kendine fazla geleni atıyor zaten dimi uflama sakın

Ben de yemek yemeyi çok seviyorum ya
Bazen acaba mutlu,obur ve tombul olarak mı devam etsem diyorum ama sonra hemen cısss :KK20:

yemek yemeyi kim sevmez ya,ama önemli olan onu tadında yemek..
mesela,akşamları televizyon karşısında çikolata yemeyi çok seviyorsun,bir baton çikolata yaklaşık 250 kalori civarında, iyi tamam güzel hoş.. o zaman gündüz kalorilerini ona göre ayarlıycaksın.. akşam televizyonun karşısına geçtiğinde bu çikolata benim hakkımdı diyceksin ve onu öyle tadını ala ala yiyceksin ki ,bu sana ödül gi igelecek ..
cıs cıss felan diye kendini cezalandırmanınn hiiiç alemi yokk:) önemli olan sağlıklı olarak herşeyden tüketmek,vücut o sevdiğin besini özlemesin. arada azcık tatsın ki sonradan gördüğünde saldırmasın :KK66:
mutlu , obur , tombul = ı ıh üçü bir arada olmaz.. obur&tombul birleşir, mutluluk ortadan kalkar :KK70: şöyle yapalım , sağlıklı,mutlu,çıtırrrr ve herşeyden de yiyen kendini mahrum bırakmayan..daha hoş geldi dimiiii :)

meraba arkadaşlar bende sürekli kilo alıp verenlerdenim ya da veremeyenlerdenim::18: en son 68 den 80e kadar çıktım ilaçlar yemek içmek ...zayıflamaya halamın kızı sayesinde karar verdim.benim metabolizmam çok yavaş olduğundan kilo veremiyordum.bu sefer protein ağırlıklı beslendim yumurta et süt yoğurt balık tavuk vs...ama ekmek pilav makarna yok tatlı yok...zaten benim yumurta balık...vs yiyince azda yeseniz midede tokluk hissi oluyo ve 4 5 saat acıkmıyosunuz bizi acıktıran hamur işleri. bu şekilde 1 ayda 5 kilo verdim şuan 75 im.acelem yok sonuçta bi günde almadım bu kiloları o yüzden bi gündede veremem dimi.kasım sonu gibi bi diyetisyene gidicem...zayıfladıkça yazıcam inş.hayırlı günler:KK66::KK62::KK64: bu arada canınız sıkıldıkça göbek atın:KK70: çok işe yarıyo
canım merhaba :98:
öncelikle şunu belirtmek istiyorum, metabolizması yavaş olan insanlar 35 yaşını geçmiş olanlar,herhangi bir rahatsızlığı olanlar,fiziksel aktivitesi az olanlar,az su içenler ve sürekli kilo değişimi yaşayanlar oluyor ne yazıkki önce bu üzücü bilgiyi veriyim sana ...
' veremeyenlerdenim ' kategorisine kendini sokmuyorsun önce,herkes veriyor..sen niye veremiycekmişsin? ne eksiğin var senin,fazlan bile var hatta dimi dimi :97:
bana göre tek bir besinle beslenmek çok sağlıksız .. sabah , öğlen ve akşam olmak üzere 3 ana öğün ve sabah-öğlen arası,öğlen-akşam arası,akşam-gece arası olmak üzere 3 ara öğün tüketmelisin ki vücut zaten ara ara sürekli besin aldığı için metabolizma dinç kalsın ve bunlarda mutlaka protein karbonhidrat tüketmen lazım.. Örneğin sabah ekmek ve peynir bulundur kahvaltında,öğlen yemeğinde yoğurt bulundur , gece yatmadan da süt içmeyi alışkanlık haline getir, yanında da bir meyve tüketebilirsin mesela.. bu sağlıklı bir ara öğün olur senin için, proteinlerin zayıflamaya etkisi çok büyük ama sadece proteinle verilen kilolar,karbonhidratlar beslenmene girdiğinde seni üzebilir :94:
makarna pilav tatlıyı da hayatından çıkarma çünkü sonsuza kadar onlar olmadan yaşayamazsın,haftada bir gün sütlü tatlı ( ara öğün yerine ) tüketebilirsin. pilav yada makarnanın 2 kaşığı, bir dilim ekmeğe eşittir.. ekmek yerine bunları kullanabilirsin .. mesela akşam sebze yemeğinin ardından 2 kaşık pilav olabilir ekmek de yemezsin olur biter.. yada öğlen 5-6 kaşık makarna 2 kaşık yoğurt eşliğinde öğlen yemeği olarak tüketebilirsin.. öğlen yediğin için yatana kadar bünye onu çoktan sindirir.. bu arada bol boll çiğneyerek ,yavaşş yavaş yiyoruz tabiiisii:93:
tabi canım evde egzersizler yap göbek at durduğun yerde durma güzel bir yöntem bulmuşsun .. sağlıcakla kal

tünaydın hanımlar nerelerdesiniz..
buğün çok geççç kalktım yaaa kahvaltıyı atladım direk ögle yemeği
öğlen: 1 tabak patlıcan tava
2 dılım çavdar ekmeği
1 kucuk kase yoğurt yedım
ama acayip şiştim ekmek fazla oldu sanırım:kk77:

Merhaba hanımlar...
Dün arkadaşlarımız bizdeydi, geç gittiler yazamadım o yüzden...
hepiniz keyiflisinizdir umuyorum

selam kızlar
sabah iş yerine bi hemşire geldi
laf lafı açınca dedim benim de şekerim falan var diye
bi tarif verdi
hem dinçlik veriyormuş kansızlığı olanlar için hemde şekeri düşürüyormuş

maydanoz sapı kereviz sapı ve dere otu
bunları kaynatıp sabah aç karnına içine bol limon sıkarak iç dedi
zayıflamaya da yardımcı oluyormuş

merhaba kızlar ancak girebildim
bugün çok geç kalktık
kahvaltıyı ancak 12.30 yaptık
1 dilim kepek ekmek
peynir
3 tane zeytin
yarım bağ maydonoz
1 yumurta
1 ç.k pekmez
2 bardak şekersiz çay

selam kızlar
sabah iş yerine bi hemşire geldi
laf lafı açınca dedim benim de şekerim falan var diye
bi tarif verdi
hem dinçlik veriyormuş kansızlığı olanlar için hemde şekeri düşürüyormuş

maydanoz sapı kereviz sapı ve dere otu
bunları kaynatıp sabah aç karnına içine bol limon sıkarak iç dedi
zayıflamaya da yardımcı oluyormuş

aslında böyle doğal şeyler iyide benim midem kaldırmıyor
yeşil çaya bile zor alıştım

aslında böyle doğal şeyler iyide benim midem kaldırmıyor
yeşil çaya bile zor alıştım

mide problemin varsa zorlama hiç canım
ben de bazı şeyleri yiyip içemiyorum
hiç de zorlamam
kimisi sabah aç karnına sirkeli su falan içer ben onu içsem direk hastanelik olurum valla

X