Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kilo verenleri tebrik ederim :81::81:

Hem kilo veren hem de veremeyen arkadaşlara bol iradeli günler dilerim :92::82:

zambakcım çok geçmiş olsun
ne kusuru aşkolsun

evet ben 500 500 gidiyorum ya...sinir oldum
diyet tarihimde haftada 1 kilo verdiğimi hatırlamıyorum:)
bu arada toplu regl haftamız başlıyormu ne
tatlım aslında her gün tartılmak moralimi bozmazdı ama hani detokstan sonra 84,5 olmuştu, sonra yine 85.5 oldu ve orada takıldı ya, ben de ona takıldım :)

Zambaaak gel artık nerdesin, ben özledim seni :)
takılma canım çık ordan
artık vereceksin inşallah
73.5 cnm ama ben dün bildirim yapmıcamı sölemiştimmm...

ay benn unutmuşuuummmm
niye yapmadı acaba diyordummm

...............................başladığı kilo.............geçen haftaki ...............şimdiki kilo............hedef kilo............
Hatiç22...........................59.8.........................58.5..............................58.0..................55...........500 gr vermiş
zambak3.........................86.3.........................76.9..............................76.9..................70.............
Patiska...........................86............................85.5..............................84.4..................70..............1 100 kilo vermiş
nesibe 26........................75............................68.5..............................68.5..................65..............verememiş
elif86..............................74............................73.0...............................73.5..................67..............500 gr almış
tvilight11.........................67.8..........................63.7..............................64.7..................55..............1 kilo almış
sempatik........................78.5..........................77.3..............................77 3..................60...............
Nıghtvinglover..................92.............................86.2..............................85.6..................70...............600 gr vermiş
arzuub............................71.............................57.8..............................yok...................52............YOK
nuraksoy.........................72............................69.0..............................yok...................65..............YOK

Son düzenleme:
Tabi cezalısınıda unutmayalım
tivilight
1 kilo aldığı için cezalı o
ceza işine zambak bakıyordu ama
gelmezse bende verebilirim
yarın keseriz cezanı tivii....:)

bu arada bildirmekten gurur duyarım ki (zaten onun için girmiştim :))
az önce 1 saat yürüdüm tempolu. (5.7km):81:

kızlar sabah tartıldım kilo almamışım da vermemişim de
sevindim gerçekten
belki vermişimdir gerçi şişliğim inmedi daha

Günaydın ciciiileer
Eşim gececiydi sabah 7yi biraz geçe aradı biz kahvaltıya geliyoruz diye, iş yerinden bi arkadaşıyla... Neyse ki çok sevdiğimiz ve samimi bir arkadaşımız.
yoksa iki ayağım bi pabuca girerdi.
kahvaltımızı yaptıııık (biraz da kaçırdım)
kahvaltı yapmayı çok seviyorum ama napiiim
hepimizee çook mutlu, bol sporlu, az kalorili bir hafta sonu diliyorum :)

günaydınlaaaarrr herkeseee
bu günde kargalar botlarını gimeden uyandım
ben de şekerim ben de
kızlar sabah tartıldım kilo almamışım da vermemişim de
sevindim gerçekten
belki vermişimdir gerçi şişliğim inmedi daha
süpersin... verdiysen daha da süpersin kanımca :82:
tebrikler patiskacım...

saol şekerim

meraba arkadaşlar bende sürekli kilo alıp verenlerdenim ya da veremeyenlerdenim::18: en son 68 den 80e kadar çıktım ilaçlar yemek içmek ...zayıflamaya halamın kızı sayesinde karar verdim.benim metabolizmam çok yavaş olduğundan kilo veremiyordum.bu sefer protein ağırlıklı beslendim yumurta et süt yoğurt balık tavuk vs...ama ekmek pilav makarna yok tatlı yok...zaten benim yumurta balık...vs yiyince azda yeseniz midede tokluk hissi oluyo ve 4 5 saat acıkmıyosunuz bizi acıktıran hamur işleri. bu şekilde 1 ayda 5 kilo verdim şuan 75 im.acelem yok sonuçta bi günde almadım bu kiloları o yüzden bi gündede veremem dimi.kasım sonu gibi bi diyetisyene gidicem...zayıfladıkça yazıcam inş.hayırlı günler bu arada canınız sıkıldıkça göbek atın çok işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…