- 5 Ocak 2009
- 421
- 2
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.001
canım ben yanlış yazmışım. walk at home demek istemiştim. arama çubuğuna leslie sansone yazarsan çıkacaktır. onun 1,2,3 ve sanırım 5 millik egzersizleri var. yani evde yürüyüş yerimseniben ben 1 millikten başlamıştım, şu an 2 millik yapıyorum, çok zamanını da almaz.yatmadan önce yaparsan hem metaboizman da hızlanır. aslında yemek düzenin gayet iyi ama akşam yemeği göremedim ben?
Bir de çayını şekersiz içmeye alışamaz mısın? ben liseden beri şekersiz içiyorum, annem şeker hastası o öyle içiyordu ve şimdi bana şekerli olanın tadı tuhaf geliyor... hem şekersiz içersen fazladan şeker de almamış olursun.
bir de "beyaz" derken neyi kastettiğini anlamadım...
bu arada ahkam kesmiş gibi olmadım değil mi? çok üzülürüm öyle hissettirirsem:1hug:
patisimmmm sporumu yaptım duşumu aldım 1 tanede salata yedim geldim. patis bu gün termal sauna şortumu giyeyim dedim zor oldu daha 4-5 kg vermem lazımki içinde daha rahat hareket edeyim. accık moralim bozulmadı değil ama olsun yaa sabır.. :dance: :dance: :dance::dance:
Sagol canim, bakacagim! "Beyaz" dedigim varya krem peynir..Ben zaten sadece bir kupa cay icerim günde...sekersiz´de icemem acikcasi..! Aksam yemeklerini mümkün oldukca iptal etmeye calisiyorum ama sonunda abur cubura takiliyorum..!
Aksamlari ne yiyorsunuz kizlar??
patis 2 günden beri su içemiyom yine yaa midem almıyo. zar zor 4-5 bardak içiyom. nasıl su içcem ben yaa :1no2:orta doğu ve balkanların en sportif insanı :1hug: aferin sana... moral bozmak yok o hain şortta görecek kim kimin patronu
ben de kilo vericez diye herkesi ve herşeyi hain ilan ettim :roflol:
patis 2 günden beri su içemiyom yine yaa midem almıyo. zar zor 4-5 bardak içiyom. nasıl su içcem ben yaa :1no2:
patis 2 günden beri su içemiyom yine yaa midem almıyo. zar zor 4-5 bardak içiyom. nasıl su içcem ben yaa :1no2:
binbirrenkli güzel hg.Damla sakızı seviyorsan bir avuç şişene at. Çok güzel su içiriyor. Ama su şişen cam olacak. Suyun bittikçe üzerine doldur.
damla sakızının kilo vermede de katkısı var. Aktarlarda satılan irilerinden. Paketli değil.
Patiscim 100 sayfamız hayırlı olsun demişsin ya. Bugün baktım 1000 mesaja bir kaç tane kalmıştı. Şimdi baktım sen yazmışsın o mesajı.:lepi: hayırlı olsun. Sana uğur getirsin canım.
binbirrenkli güzel hg.
damla sakızının kokusumu oluyo suda ? susatıyomu? kaç tane atmam lazım?
aktarlarda satılan dediğin hani karton üzerinde yapışık halde yanındabişeyle satılan o mu?
heyooooo :lepi: hepimize uğur getirsin ,inşallaaaaaaaaaaaah :Saruboceq:
patiss hiç sulanma bu hafta kupa benim :hooray:
tartılıcam patisim. hep beraber olalım. birimiz cuma birimiz salı olmayalım. beraber götürelim bu işi kafa karışıklığı olmasın.