Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

patisimmmm sporumu yaptım duşumu aldım 1 tanede salata yedim geldim. patis bu gün termal sauna şortumu giyeyim dedim zor oldu daha 4-5 kg vermem lazımki içinde daha rahat hareket edeyim. accık moralim bozulmadı değil ama olsun yaa sabır.. :dance: :dance: :dance::dance:

Sagol canim, bakacagim! "Beyaz" dedigim varya krem peynir..Ben zaten sadece bir kupa cay icerim günde...sekersiz´de icemem acikcasi..! Aksam yemeklerini mümkün oldukca iptal etmeye calisiyorum ama sonunda abur cubura takiliyorum..!

Aksamlari ne yiyorsunuz kizlar??

orta doğu ve balkanların en sportif insanı :1hug: aferin sana... moral bozmak yok o hain şortta görecek kim kimin patronu
ben de kilo vericez diye herkesi ve herşeyi hain ilan ettim :roflol:

hmm anladım yahu, pınar beyaz "ben buldum" :dance:
canım bi kupaysa tüm gün içtiğin keyfinden vazgeçme, genelde masa başı çalışanlar çok çay içer ya ondan dedim...
diğer arkadaşlar da bana hak verecektir sanıyorum bu konuda öğün atlamamaıyız. akşam yemeği de ye sadece yatış saatine gör yatmadan belli bi süre önce bırakmış ol yemeği.
valla açıkçası benim kendi adıma akşamları için özel bi öğünüm yok, sadece gündüzden biraz daha az yemeye çalışıyorum o kadar.
bir de ilk sayfa da Binbirrenk kısaca özetlemişti ne yapmalıyız ona da bi bak istersen

orta doğu ve balkanların en sportif insanı :1hug: aferin sana... moral bozmak yok o hain şortta görecek kim kimin patronu
ben de kilo vericez diye herkesi ve herşeyi hain ilan ettim :roflol:
patis 2 günden beri su içemiyom yine yaa midem almıyo. zar zor 4-5 bardak içiyom. nasıl su içcem ben yaa :1no2:

patis 2 günden beri su içemiyom yine yaa midem almıyo. zar zor 4-5 bardak içiyom. nasıl su içcem ben yaa :1no2:

yudum yudum kuşum. al eline bi şişe su, aklına geldikçe bi yudum iç. içmek zorundasın, biliyosun sadece zayıflamak için değil, benim anneannem de aynen böyle su içemiyorum derdi, Allah korusun, böbreklerinden birini kaybediyordu

Patiscim 100 sayfamız hayırlı olsun demişsin ya. Bugün baktım 1000 mesaja bir kaç tane kalmıştı. Şimdi baktım sen yazmışsın o mesajı.:lepi: hayırlı olsun. Sana uğur getirsin canım.

Damla sakızı seviyorsan bir avuç şişene at. Çok güzel su içiriyor. Ama su şişen cam olacak. Suyun bittikçe üzerine doldur.
damla sakızının kilo vermede de katkısı var. Aktarlarda satılan irilerinden. Paketli değil.

binbirrenkli güzel hg.
damla sakızının kokusumu oluyo suda ? susatıyomu? kaç tane atmam lazım?
aktarlarda satılan dediğin hani karton üzerinde yapışık halde yanındabişeyle satılan o mu?

Patiscim 100 sayfamız hayırlı olsun demişsin ya. Bugün baktım 1000 mesaja bir kaç tane kalmıştı. Şimdi baktım sen yazmışsın o mesajı.:lepi: hayırlı olsun. Sana uğur getirsin canım.

heyooooo :lepi: hepimize uğur getirsin ,inşallaaaaaaaaaaaah :Saruboceq:

binbirrenkli güzel hg.
damla sakızının kokusumu oluyo suda ? susatıyomu? kaç tane atmam lazım?
aktarlarda satılan dediğin hani karton üzerinde yapışık halde yanındabişeyle satılan o mu?

hayır canım kartonlu değil. İri tuz gibi açık satılanlardan. Bir miktar yani bir avuç kadar katsan birkaç ay gidiyor. Çalkalayıp içiyorsun. Evet zerrecikleri suya karıştığından tadı geliyor. Çok zor eriyor. a.s

tartılıcam patisim. hep beraber olalım. birimiz cuma birimiz salı olmayalım. beraber götürelim bu işi kafa karışıklığı olmasın.

ya kızlar tekrar okudum şu kupa işinide. en çok kilo verenmi kupa alıcak yoksa sadece kilo verebilmiş olanmı? herkes kilo verdiyse yine en çok veren alıcak sanırım. ama ben haftada 1 kilodan fazla vermek istemiyom.

tartılıcam patisim. hep beraber olalım. birimiz cuma birimiz salı olmayalım. beraber götürelim bu işi kafa karışıklığı olmasın.

bence de hep beraber olalım şekerimmm opuyorumnanaktan
canım kupayı en çok kilo veren alacak ama zaten doğrusu haftada bi kilo, daha fazla verebilir miyiz bilmiyorum... amaan ne farkeder ben hepinize veririm birer kupa sonra

:hooray: ben sana şimdiden verdim bilem.( haftanın çuku çuku kaçamağı yapan patisine). lülülülülülünaniknaniksırnaşık şey:dance:

patisimmm canım benim datlum gıymatlum nasılki iğne vurulursun canın acır ama o acı veren şey senin şifan olur. bende seni iğneliyorumki inş. sana bu sözlerim şifa olur.
hiç kimsede alınmasın pofpoflamicam açığınızı yakalayınca :)))) ama sakın ha kırılmaca darılmaca yok hepinizi çok ama çok seviyom. iğneleyicide konuşsam yemin ederim art niyetim yok. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…