Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar yarın ben bir çikolata yicem. (vurun kahpeye :)))))) yada tatlı herhangi bişey söylim şimdiden. 10 günde bir ödüllendiricem kendimi.
patisim sakın bunu kaçamak olarak değerlendirme planlı bişey bu canım seninki gibi değil :roflol: :roflol: ( bayılıyom seni iğnelemeye napim :1hug: )

patisimmm canım benim datlum gıymatlum nasılki iğne vurulursun canın acır ama o acı veren şey senin şifan olur. bende seni iğneliyorumki inş. sana bu sözlerim şifa olur.
hiç kimsede alınmasın pofpoflamicam açığınızı yakalayınca :)))) ama sakın ha kırılmaca darılmaca yok hepinizi çok ama çok seviyom. iğneleyicide konuşsam yemin ederim art niyetim yok. :1hug:

biliyoruz bonibonum benim art niyetli olmadığını :1hug:
hatta sana koz vermek gibi olucak ama sen bu kadar laf sölemeseydin bana ben o çukuyu çoktaaaaaan şakkıdı

kızlar yarın ben bir çikolata yicem. (vurun kahpeye :)))))) yada tatlı herhangi bişey söylim şimdiden. 10 günde bir ödüllendiricem kendimi.
patisim sakın bunu kaçamak olarak değerlendirme planlı bişey bu canım seninki gibi değil :roflol: :roflol: ( bayılıyom seni iğnelemeye napim :1hug: )

tabiii tabiiii bonibonum kesin planlıdır yerimsenibenaklinialirimsmile

Iyi aksamlar hanimlar..opuyorumnanaktan

Benim derdim coook büyük yaaaaa.....tam 5 kilo ile basim dertte...! Ben kactikca, onlar pesimi birakmiyor..!

Yas 26, Boyu 1,65 ve kilo suan 65.

Nisan´da evlendim ve 6 icinde 2 kilo aldim...cok önemsemedim...fakat Ekim´de ise (masa basi) basladim ve ayriyetten 3 kilo aldim...! Ne yapsam veremiyorum...mafoldumben

1 haftadir ayrica "Acai berry" kullanmaya basladim ve pek bir gelisme göremedim..! Cok fazla sagliksiz beslenmiyorum...hatta isyerinde artik disarida yemege bile gitmiyorum..evden götürüyorum...disarida yemekler daha yagli oluyor bazen..!

Ekstra spor yapmaya vaktim yok...genelde aksam 8-9 arasi dönüyorum eve..!
Ya kizlar, ne yapmaliyim...?????

buyrunnnnnnnnn hoşgeldin a.s. biz kilolardan beraber kurtulmak için yola çıktık veriyoruz kilolarımızı yavaş yavaş :eek:

senin yeme alışkanlığının geneli iyi fakat akşam yemeğini kaldırdığın için başka şeylere yöneliyosun sanırım az ye ama mutlaka akşam yemeği ye

on gündür hiç yemediysen hakkındır tabiii zemuszemus
ama arada yediysen kaçamak sayacağız tabii patiska seni diline dolayacak :dance:

Günaydın arkadaşlar,
Bu hafta herkeste acaip gayret görüyorum. Hadi bakalım kolay gelsin. Sürekli katılımcılar aşağı yukarı belli sanırım.
bendisay, bonib10, gusselgun, hatice1, hatic22, patiska, zambak. thalix çok yoğunum dedi. ılerleyen zamanlarda belki katılabilir. Atladığım yoktur inşallah.fisfisfis

patiscim en fazla kilo veren kupayı alsın demiştik. Zaten sağlıklı beslenen bir insan haftada 1 en fazla 2kg. verebilir. Daha fazlasını vermesi için sağlıksız yöntemler uygulaması lazım. Bunu da istemiyoruz öyle değil mi?hihoyyyt

Günaydın arkadaşlar,

patiscim en fazla kilo veren kupayı alsın demiştik. Zaten sağlıklı beslenen bir insan haftada 1 en fazla 2kg. verebilir. Daha fazlasını vermesi için sağlıksız yöntemler uygulaması lazım. Bunu da istemiyoruz öyle değil mi?hihoyyyt

yok canım istemiyoruz tabii ki, zaten demiştik ya biz ööle 3 ayda şu kadar verelim, yaza bu kadar olalım derdinde değiliz, bizim amacımız ömür boyu sağlıklı ve fit olmak için yeme düzenimizi ve sporumuzu düzenlemek....
bonibon ben haftada bi kilodan fazla vermek istemiyorum ki nasıl olacak en fazla verene kupa falan dedi, ben de onun üstüne böyle yazdıma.s.

yok canım istemiyoruz tabii ki, zaten demiştik ya biz ööle 3 ayda şu kadar verelim, yaza bu kadar olalım derdinde değiliz, bizim amacımız ömür boyu sağlıklı ve fit olmak için yeme düzenimizi ve sporumuzu düzenlemek....
bonibon ben haftada bi kilodan fazla vermek istemiyorum ki nasıl olacak en fazla verene kupa falan dedi, ben de onun üstüne böyle yazdıma.s.

Anladım canım. Aynen dediğin gibi. Aralarda gr. farkı olur zaten. Tam tamına 1kg. diye ayarlanmaz.
Tatlı yemek isteyen kendine güveniyorsa yesin tabii ki. Ben de yapıyorum arada. Tatlısız çok fazla duramam. Diyelim canım 1 dilim tiramisu istedi. Sabah kahvaltıda yemeyi tercih ederim. Ama yemeden kendime sorarım bugün 1,5 saat spor yapacak gücüm var mı? varsa yerim yoksa vazgeçerim. Tabi çok seyrek olur bu durum. genelde kuru meyveler, tarçınlı elma ve sabah balla geçiştiririm.:kahve:

bonibon çok teşekkür ederim çizelge için bilmiyorum profilime yerleştirmeyi başarabildim mi şimd deniyoruuuuuuum denedim bakalım olmuş mu bilmiyorumkismile

bobibonum "Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir." şeklinde bir yazı çıkıyor halbu ki tam da dediğin gibi yaptığmı sanıyordum, neden oldu ki bu

ah patis ahhh :)) yedim canım üzeri çikolata kaplı kek yedim ohhhh :)) hiç vicdan azabıda duymuyom çünkü 10 gündür tatlı denecek bişey yemedim :)))
bendisaycım çizelgenin olmadığına üzüldüm senin çizelgeni kendime uygulicam bakalım nasıl olucak. denediğimde olmuştu ama ben yine bi deneyeyim canım.
hatice1 çizelgenin sonuna uyguladım canım o çıtır bayanı yani azim ve sabırla sonunda o bayana ulaşıcaktı bilerek yani. ortada da kaç kilo verdiğini belli eden kilosu yazılıydı :)))

:1hug::1hug::1hug:

X