- 12 Şubat 2010
- 74
- 0
- Konu Sahibi BinbirRenk
bonibon tebrik ederim. süper kilo vermişsin olumunekankayizsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilo çizelgesine gelince binbirrenkli güzel ; maalesef ki maalesef arkadaşların ne şu anki kilosunu nede erişmek istediği kiloyu biliyom. verin hazırlayayım sizden çokmu be binbirrenkli güzel. :1hug:
bonibonum ben veriyim bilgileri bana da bir çizelge hazırlayabilirsen sevinirim. ben denedim ama beceremedim.
14 ocakta başladım kilom 69,1 di.
şu anda kilom 63,5 amacım 58 kilo olmak.
Günaydın arkadaşlar,
Bugün bendisay'dan başka uğrayan olmamış. Bonibon gönüllü herkesin çizelgesini yaparım diyor, ortalıktan kayboluyorsunuz.sırnaşık şey Kendiniz mi yapacaksınız yoksa istemiyor musunuz? Böyle bir fırsat varken değerlendirin derim.kaydirigubbakcemile2
Hatic22, yarışa girdiniz demek çok güzel. O zaman şöyle yapalım. Bir gusselgun cumartesi bildirim yapıyor. Diğer arkadaşlar cumadan kilosunu bildirir.
Hatice haftanın 1.sine kk kupası versin cumartesi günleri.:hooray:
Kendisi kazanırsa onunkini de bir başka arkadaş versin.
Ne dersiniz?yerimseniben
Günaydın arkadaşlar,
Bugün bendisay'dan başka uğrayan olmamış. Bonibon gönüllü herkesin çizelgesini yaparım diyor, ortalıktan kayboluyorsunuz.sırnaşık şey Kendiniz mi yapacaksınız yoksa istemiyor musunuz? Böyle bir fırsat varken değerlendirin derim.kaydirigubbakcemile2
Hatic22, yarışa girdiniz demek çok güzel. O zaman şöyle yapalım. Bir gusselgun cumartesi bildirim yapıyor. Diğer arkadaşlar cumadan kilosunu bildirir.
Hatice haftanın 1.sine kk kupası versin cumartesi günleri.:hooray:
Kendisi kazanırsa onunkini de bir başka arkadaş versin.
Ne dersiniz?yerimseniben
daha nice 100 sayfalara inş. patisim. aklıma ne geldi biliyomusun acaba dedim 200. sayfaya gelince kaç kilo olucam. patisim kaç kiloyla başladın sen şu an kaç kilosun
Iyi aksamlar hanimlar..opuyorumnanaktan
Benim derdim coook büyük yaaaaa.....tam 5 kilo ile basim dertte...! Ben kactikca, onlar pesimi birakmiyor..!
Yas 26, Boyu 1,65 ve kilo suan 65.
Nisan´da evlendim ve 6 icinde 2 kilo aldim...cok önemsemedim...fakat Ekim´de ise (masa basi) basladim ve ayriyetten 3 kilo aldim...! Ne yapsam veremiyorum...mafoldumben
1 haftadir ayrica "Acai berry" kullanmaya basladim ve pek bir gelisme göremedim..! Cok fazla sagliksiz beslenmiyorum...hatta isyerinde artik disarida yemege bile gitmiyorum..evden götürüyorum...disarida yemekler daha yagli oluyor bazen..!
Ekstra spor yapmaya vaktim yok...genelde aksam 8-9 arasi dönüyorum eve..!
Ya kizlar, ne yapmaliyim...?????
hoşçakalcım hoşgeldin... hiç merak etme hep beraber kurtulacağız senin şu BÜYYÜÜÜK derdinden :1hug:
biz hemen hepimiz walt at home yapıyoruz, sende ona başlayabilirsin, hem evde yapacağın için zamana çok ihtiyacın da kalmıyor. bir de nasıl beslendiğini yazarsan diğer kızlar da fikir verir hallederiz şu hain kilocukları
canım ben yanlış yazmışım. walk at home demek istemiştim. arama çubuğuna leslie sansone yazarsan çıkacaktır. onun 1,2,3 ve sanırım 5 millik egzersizleri var. yani evde yürüyüş yerimseniben ben 1 millikten başlamıştım, şu an 2 millik yapıyorum, çok zamanını da almaz.yatmadan önce yaparsan hem metaboizman da hızlanır. aslında yemek düzenin gayet iyi ama akşam yemeği göremedim ben?Cok sagol canim..! Peki bu walt at home nedir ki??
Benim beslenme durumum söyle:
Ise baslama saatim haftalik degisebiliyor..genelde ama 10 gibi basliyorum..
Kahvalti 2-3 dilim esmer ekmek, bir kac zeytin ve "Beyaz" & 1 kupa sekerli siyah cay. Beyaz ekmek yemem.
2 saat aradan sonra bir kase yogurt veya bir kase sütlü nesquik.
Tekrar 2 saat sonra yemek molasi: Ev yemegi (bulgur pilavi & kurufasulye, taze fasulye & bulgur pilavi, posette sebzeli tavuk & makarna gibi cesitler..). Ekmek yemiyorum.
Ayrica 1.5 - 2 litre su icerim...Ayriyetten sigara & kahve aliskanligim yoktur.
Ardindan 2-3 saat daha calisip eve gidiyorum ve ister istemez yine 4 saat aradan sonra acikiyorum..Iste o zaman kötü oluyor, kendimi ne kadar cay vs. saglikli seylere versemde yinede aclik vuruyor...mafoldumben