- 11 Şubat 2010
- 3.391
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
zemuszemus alkisalkisalkis
kızlaarrrrrrrrr :))) 1.5 kilo vermişim sayenizde :))) cumaya kadar belki yarım kilocuk daha veririm :))) darısı başınıza :lepi: :içelim::teytey:
ilk tebriği senden aldım hatice teşekkür ederim :)) :1hug:
ay kıyamam ben sana binbirrenkli güzelimmmm :)) merak etmiş beni hihhh.Bonibon merek ettik seni.bilmiyorumkismile Umarım bir sağlık sorunun yoktur. Yazacağım dedin ama yazmasan da olur. Önce sağlık gelir tabii ki. Bir uğrasan iyi olur.
ay kıyamam ben sana binbirrenkli güzelimmmm :)) merak etmiş beni hihhh.
iyide neden yazmasanda olur dedin anlamadım. yazcam yazmaz olurmuyum hiç gururla hemide :)) yazmasanda olur demeni kısknaçlığına veriyom :))))))))) hıh çatla emi 76.5 canım
hihoyyytkaydirigubbakcemile5:teytey:
ben 28 yaşında evli bi anneyim 4 çocugum var boym 1,73 kilom 85 piskolojim tamamen çökmüş bi vaziyetteyim ne yapabilirim fikirlerinizi önemle bekliyorum:teselli:senağlama
zemuszemus alkisalkisalkis
kızlaarrrrrrrrr :))) 1.5 kilo vermişim sayenizde :))) cumaya kadar belki yarım kilocuk daha veririm :))) darısı başınıza :lepi: :içelim::teytey:
28 yaşında genç bir annesin ne güzel. boyunda var maşallah. boy ve kilon arasında 12 kilo var daha ne istiyon. benim 16.5.ben 28 yaşında evli bi anneyim 4 çocugum var boym 1,73 kilom 85 piskolojim tamamen çökmüş bi vaziyetteyim ne yapabilirim fikirlerinizi önemle bekliyorum:teselli:senağlama
sen ne desen ben motive oluyom canım :)))) evet o kadarcık sende verde görem :)))) sıkıyosa yapsanıza kilo cetveli he ))) yemedi dimiiiiii :)))) ısırırım seni allahıma lime lime ederim :))))amaaan o kadarcık mı sengözlerimebaksanab
bende bişe sandım :dilcikar:
o kadar kendime güveniyodumki yüzüm kara çıkacağına hiç inanmadım zaten :)))))kız veremedi bu üzüntüden yazamadı dedik
dersimi alayım gideyim ezbere hocam anlat dinliyom :)))))ders başladı kaçma bi yere alsanaalsanasmile
ay kıyamam ben sana binbirrenkli güzelimmmm :)) merak etmiş beni hihhh.
iyide neden yazmasanda olur dedin anlamadım. yazcam yazmaz olurmuyum hiç gururla hemide :)) yazmasanda olur demeni kısknaçlığına veriyom :))))))))) hıh çatla emi 76.5 canım
hihoyyytkaydirigubbakcemile5:teytey:
evet dün sabah gerçekten kötüydüm ama önceki gibi günlerce sürmüyo baya yenmeye başladım bu illleti.Öncelikle tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5 Ben de çok sevindim.
Dün rahatsızım fln deyince acaba hasta filan mı diye merak ettim. Orada yazma derken uğra da iyi olduğunu yaz, istersen kilonu yazma anlamında dedim.
kelimeyi atlamışım. tabi yazmasan geldiğini nereden bileceğiz.:roflol:
Evet kıskandım deermişim. Ben ilk hafta 2kg. vermiştim ona bakarsan.
evet sizin sayenizde oldu yalan değil. desteğinizi çok gördüm allah razı olsun hepinizden. ammaaaaaa !!!! kilo veremem yapamam diye :))) ben verincede veremeyenler kıskanıyo tabi haklı olarak :)))))))))) :roflol::roflol::roflol: şaka bi yana gerçekten burdaki yazışmalar insan üzerinde etki yapıyo. sorumlu hissediyom kendimi.Haklısın bonibonum bu büyük başarı. Arkadaşların sayesinde oldu diyorsun hem de beni herkes kıskanıyor diyorsun. İşte turşu lahana meselesi.
Madem arkadaşların sayesinde oldu sen de onlara çizelge yapıp teşekkür etmelisin.kaydirigubbakcemile2
evet sizin sayenizde oldu yalan değil. desteğinizi çok gördüm allah razı olsun hepinizden. ammaaaaaa !!!! kilo veremem yapamam diye :))) ben verincede veremeyenler kıskanıyo tabi haklı olarak :)))))))))) :roflol::roflol::roflol: şaka bi yana gerçekten burdaki yazışmalar insan üzerinde etki yapıyo. sorumlu hissediyom kendimi.
kilo çizelgesine gelince binbirrenkli güzel ; maalesef ki maalesef arkadaşların ne şu anki kilosunu nede erişmek istediği kiloyu biliyom. verin hazırlayayım sizden çokmu be binbirrenkli güzel. :1hug:
İşte budur bonibonumkaydirigubbakcemile5 Hah şöyle. Yağmasan da gürle demişler.
İsteyen kilosunu ve hedefini yazsın.
Siz vermeye çalışıyorsunuz, ben de almamaya çalışıyorum. Şu andaki kilom 58.
Benim kilo verirken de hiç çizelgem olmadı bari sizlerin olsun:hulya:
Az sonra yürüyüşe çıkacağım.
Hepinize iyi akşamlar, iyi paylaşımlar diliyorum.:teytey: