Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Bonibon merek ettik seni.bilmiyorumkismile Umarım bir sağlık sorunun yoktur. Yazacağım dedin ama yazmasan da olur. Önce sağlık gelir tabii ki. Bir uğrasan iyi olur.
ay kıyamam ben sana binbirrenkli güzelimmmm :)) merak etmiş beni hihhh.
iyide neden yazmasanda olur dedin anlamadım. yazcam yazmaz olurmuyum hiç gururla hemide :)) yazmasanda olur demeni kısknaçlığına veriyom :))))))))) hıh çatla emi 76.5 canım

hihoyyytkaydirigubbakcemile5:teytey:

iyide neden yazmasanda olur dedin anlamadım. yazcam yazmaz olurmuyum hiç gururla hemide :)) yazmasanda olur demeni kısknaçlığına veriyom :))))))))) hıh çatla emi 76.5 canım

kız veremedi bu üzüntüden yazamadı dedik

ben 28 yaşında evli bi anneyim 4 çocugum var boym 1,73 kilom 85 piskolojim tamamen çökmüş bi vaziyetteyim ne yapabilirim fikirlerinizi önemle bekliyorum:teselli:senağlama

canyarim hoşgeldin canım, tam yerine geldin, bu bonibon adamı sinirden zayıflatır vala :roflol:

sen aramıza katılmaya karar ver, gerisini hallederiz hep beraber zaten :teselli:

zemuszemus alkisalkisalkis
kızlaarrrrrrrrr :))) 1.5 kilo vermişim sayenizde :))) cumaya kadar belki yarım kilocuk daha veririm :))) darısı başınıza :lepi: :içelim::teytey:

amaaan o kadarcık mı sengözlerimebaksanab
bende bişe sandım :dilcikar:

ben 28 yaşında evli bi anneyim 4 çocugum var boym 1,73 kilom 85 piskolojim tamamen çökmüş bi vaziyetteyim ne yapabilirim fikirlerinizi önemle bekliyorum:teselli:senağlama
28 yaşında genç bir annesin ne güzel. boyunda var maşallah. boy ve kilon arasında 12 kilo var daha ne istiyon. benim 16.5.
nemi yapıcan önce ağzını kapatıcan biraz. bikaç sayfa öncede yazmıştım sana yine yazayım canım. YEDİĞİNİN YARISI YAPTIĞININ İKİ KATI = ZAYIFLAMIŞ HALİN
bu konuda psikolojinin bozulması bence iyi. çünkü halinden memnun olsan zaten bu işe girmessin. umrunda olmaz. demekki bişeylerin değişmesi gerektiğini mantıken kavramışsın ama iş pratiğe gelmiş. yani yolun yarısını bilmeden almışsın bile. hadi bi gayret şu dediklerimide yap bakim sonucu bize yaz. elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
benim motivelerim iğneleyicidir baştan söylim :)) hadi kolay gelsin iyi haberlerini bekliyoruz.:lepi:alkisalkisalkis

amaaan o kadarcık mı sengözlerimebaksanab
bende bişe sandım :dilcikar:
sen ne desen ben motive oluyom canım :)))) evet o kadarcık sende verde görem :)))) sıkıyosa yapsanıza kilo cetveli he ))) yemedi dimiiiiii :)))) ısırırım seni allahıma lime lime ederim :))))

sositososito :dilcikar: :dilcikar:

kız veremedi bu üzüntüden yazamadı dedik
o kadar kendime güveniyodumki yüzüm kara çıkacağına hiç inanmadım zaten :)))))
ya şu topikte bi beni çekemiyonuz he :)) arkamı dönmeyeyim uçuyonuz :)))))
kıskananlaaarrrrrr çatlasınnnnn kıskananlar çatlasınnnnnnn :roflol:

Öncelikle tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5 Ben de çok sevindim.
Dün rahatsızım fln deyince acaba hasta filan mı diye merak ettim. Orada yazma derken uğra da iyi olduğunu yaz, istersen kilonu yazma anlamında dedim.
kelimeyi atlamışım. tabi yazmasan geldiğini nereden bileceğiz.:roflol:
Evet kıskandım deermişim. Ben ilk hafta 2kg. vermiştim ona bakarsan.:kahve:

Öncelikle tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5 Ben de çok sevindim.
Dün rahatsızım fln deyince acaba hasta filan mı diye merak ettim. Orada yazma derken uğra da iyi olduğunu yaz, istersen kilonu yazma anlamında dedim.
kelimeyi atlamışım. tabi yazmasan geldiğini nereden bileceğiz.:roflol:
Evet kıskandım deermişim. Ben ilk hafta 2kg. vermiştim ona bakarsan.:kahve:
evet dün sabah gerçekten kötüydüm ama önceki gibi günlerce sürmüyo baya yenmeye başladım bu illleti.
ilk hafta 2 kilo vermişmiş hıhhh :)) bende troid var bebiş bu kadar vermem bile havalar uçmama sebep naaaabeeeeerr :)))

lülülülülülü

Haklısın bonibonum bu büyük başarı. Arkadaşların sayesinde oldu diyorsun hem de beni herkes kıskanıyor diyorsun. İşte turşu lahana meselesi.
Madem arkadaşların sayesinde oldu sen de onlara çizelge yapıp teşekkür etmelisin.kaydirigubbakcemile2

Haklısın bonibonum bu büyük başarı. Arkadaşların sayesinde oldu diyorsun hem de beni herkes kıskanıyor diyorsun. İşte turşu lahana meselesi.
Madem arkadaşların sayesinde oldu sen de onlara çizelge yapıp teşekkür etmelisin.kaydirigubbakcemile2
evet sizin sayenizde oldu yalan değil. desteğinizi çok gördüm allah razı olsun hepinizden. ammaaaaaa !!!! kilo veremem yapamam diye :))) ben verincede veremeyenler kıskanıyo tabi haklı olarak :)))))))))) :roflol::roflol::roflol: şaka bi yana gerçekten burdaki yazışmalar insan üzerinde etki yapıyo. sorumlu hissediyom kendimi.
kilo çizelgesine gelince binbirrenkli güzel ; maalesef ki maalesef arkadaşların ne şu anki kilosunu nede erişmek istediği kiloyu biliyom. verin hazırlayayım sizden çokmu be binbirrenkli güzel. :1hug:

evet sizin sayenizde oldu yalan değil. desteğinizi çok gördüm allah razı olsun hepinizden. ammaaaaaa !!!! kilo veremem yapamam diye :))) ben verincede veremeyenler kıskanıyo tabi haklı olarak :)))))))))) :roflol::roflol::roflol: şaka bi yana gerçekten burdaki yazışmalar insan üzerinde etki yapıyo. sorumlu hissediyom kendimi.
kilo çizelgesine gelince binbirrenkli güzel ; maalesef ki maalesef arkadaşların ne şu anki kilosunu nede erişmek istediği kiloyu biliyom. verin hazırlayayım sizden çokmu be binbirrenkli güzel. :1hug:

İşte budur bonibonumkaydirigubbakcemile5 Hah şöyle. Yağmasan da gürle demişler.
İsteyen kilosunu ve hedefini yazsın.
Siz vermeye çalışıyorsunuz, ben de almamaya çalışıyorum. Şu andaki kilom 58.
Benim kilo verirken de hiç çizelgem olmadı bari sizlerin olsun:hulya:
Az sonra yürüyüşe çıkacağım.
Hepinize iyi akşamlar, iyi paylaşımlar diliyorum.:teytey:

eveeet geldim. bana bak renkli şeker beni öle tehditlerle falan yıldıramazsın sengözlerimebaksanab
aferin iyi verişsin bravo... tiroid miroid, benim de sürekli beni sabote etmeye çalışan kocam var ona bakarsan :dilcikar:

ayrıcaa cuma görüşürüz :dilcikar:

İşte budur bonibonumkaydirigubbakcemile5 Hah şöyle. Yağmasan da gürle demişler.
İsteyen kilosunu ve hedefini yazsın.
Siz vermeye çalışıyorsunuz, ben de almamaya çalışıyorum. Şu andaki kilom 58.
Benim kilo verirken de hiç çizelgem olmadı bari sizlerin olsun:hulya:
Az sonra yürüyüşe çıkacağım.
Hepinize iyi akşamlar, iyi paylaşımlar diliyorum.:teytey:

sana iyi yürüyüşler Binbirrenk. ben de az sonra walk at home yaparım inşallahkaydirigubbakcemile2

alkisalkisalkisAferin Bonibon şekeri.Tebrik ederim seni arkadaşım sen bu sevinçle tam gaz gidersin artık. Darısı başımıza kızlar...Ben çok kıskandım seni gideyimde biraz spor yapayım bari sebinkadar olmasada bu hafta 1 kilo felan vermiş olayım bariii kaydirigubbakcemile5

X