Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

teşekkür ederim

çok güzel spor yapmışsın kolay gelsin:dance:

ben hiç kullanmadım zaten eski usullere daha çok güvenirim sirke en iyisi bence yerimseniben

BENCE SEN BİLDİGİN GİBİ YAPP BENDE KULLANMADIM AMA DOGAL OLDUKLARINI PEK SANMAMlmaz:

Hatice ve zambak teşekkür ederim.a.s. Ben de öyle düşünüyorum aslında da acaba dedim.benneyaptımki
Dediğiniz gibi eski sistemler en iyisi.a.s

alkisalkisalkis ama sporunu aç veya tokken yapmak riskli. Ona dikkat etmek lazım.
Yemekten 2 saat sonra uygun bence ama orta tempoyla başlaman iyi olmuş.a.s

alkisalkisalkis ama sporunu aç veya tokken yapmak riskli. Ona dikkat etmek lazım.
Yemekten 2 saat sonra uygun bence ama orta tempoyla başlaman iyi olmuş.a.s

tamam canım...geçen hafta aç karna yaptım bayılıyorum sandım sempatiksalakcinni bu hafta çok erken kalktım kahvaltımı yapıp hemen çıktım, haftaya da daha geç yapayım o zaman yerimseniben

öğle:bir kase patates salatası

ara:10 tane çilek

akşam:nohutlu kereviz yemeği
6-7 tane lahana sarması
2 kaşık yoğurt

tebrik eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim birlikte nice kg vermelere opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN KIZLAR
nasılsınız
dün yazamadım çok ....ama kimsede ugramamış pek..
kahvaltımı yaptım
5zeytin
peynir
1domates
1dilim ekmek ve acılı ezmehihoyyythihoyyyt

Günaydın kızlar ben de iki haftadır bu sitede dolanıp duruyorum,ilk başta 90 üstü grubuna takıldım ama bana göre bişey bulamadım,daha sonra elma yiyerek zayıflayanlar grubuna takıldım 1,5 haftada 3 kilo verdim ama açıkcası biraz zorlandım,ama çok güzel bi ekipti destek müthiş,sonra dedim böyle tek besin ile olmuyor ve onlara veda ettim tabi yine bi arayış ,dedim bi monti ye bakım ama oda ilk günden pes ettirdi beni,ilk günden strese girdim ,sonra dedim kendi diyetimi yapım ama ekip olmadan zor oluyo ve sizi buldum tam benim istediğim gibi
Yaptıklarımı yada yapmak istediklerimi yazmak istiyorum size,
sabahları; 1 dilim kepek ekmek peynir zeytin domates salatalık kahvaltı
ara ;bir elma yada 3 kayısı
öğle ;çorba yoğurt salata yada yemek yoğurt salata(yoğurt ve salatayı işe götürecem)
ikindi ;yemekten önce meyve
akşam ;1 dilim kepek ekmeği cacık veya 1 d.k ekmek cacık,veya balık salata,veya sebze yemeği yoğurt
Günde büyük bir fincan yeşil çay içiyorum,malesef suyum 1,5 lt geçmiyo,haftada üç akşam 1 saat yürüyüşüm var haftada 1-2 plates

Son beş gündür böyle yapıyorum kızlar,herhalde dün yanlış tartıldım,cetveldeki dünkü kilom bugün tam 87.9 çıktım çok mutluyum yola devam 2 haftada 4 kilo gitti hemde ne kaçamaklarla,ama böyle çok rahatım,istediğim herşeyi yiyorum ama azıcıkk,özellikle akşamları hafif geçiriyorum ve yürüyorum,beni de ekleyin ne olur

günaydın arkadaşlar..bugün sabah baya kötü uyandım, grip olmuşum senağlama başım ağrıyo, burnum akıyor halsizlik çok kötü... tam olarak diyet yapamam ama yinede bırakmamaya çalışcam..
bugünkü menüm:
sabah:1 dilim kepek ekmeği
kk büyüklüğünde peynir
domates, bir tane haşlanmış yumurta..

canım aramıza hoşgeldin..

HOŞGELDİN ARAMIZAA a.s.
BURADA MOTİVE VE DESTEK GÜZELDİR AMA CEZALARDA VARDIR
DEMEDİ DEMEkaydirigubbakcemile3
günaydın canım..nasılsın hastalığın geçti mi biraz daha iyi misin ?

GRİP OLMUŞSUN SANADA GEÇMİŞ OLSUN CANIM
DÜNAKŞAMDAN BERİ BENDE SENİN GİBİYİMM
BU ŞİŞKO BÜNYEYİ GRİP NASILYIKIYOR ANLAMADIMkaydirigubbakcemile3
CANIM HALA HAP KULLANIYORUM ...

Günaydın arkadaşlar,
Hafta sonu biraz tenhalaşıyor buralar. herkes bir yerlerde sanırım. Ben de öğleden sonra çıkmayı düşünüyorum.hihoyyyt

Eylülcüm geçmiş olsun. Hazır evde iken bol istirahat et. ıhlamuruna limon dilimi, elma kabuğu, tarçın veya zencefil, karanfil kat çok iyi geliyor.

Zambakcım yazını şimdi okudum sana da geçmiş olsun. hava değişimleri insanı çok etkiliyor. Kendimize dikkat edelim.

Son düzenleme:

Merhaba, anlaşılan sen de bizim gibi yasaklı diyet yapamıyanlardansın. Evet yalnız yapmaktansa destekle daha iyi motive oluyor. ılk sayfayı okumanı öneririm. Kendine inanmaya, besin gruplarının dağılımına ve spora önem veriyoruz. Beslenme konusunu hatırlatma amaçlı yazmıştım ama mesaj çokluğundan arada kaynadı. Tekrar buraya alacağım.
Günlük menülerini ve sporunu yazarsın arkadaşlar birbirlerine yorum yapıyorlar. karşılıklı destekle olmayacak bir şey yok.
Hatice1 geldiğinde devam edeceksen seni de ekler listeye. Kolay gelsin.vereliniortak

Bu yazıyı tekrar aldım hatırlatma amaçlı. Sonradan bırakacağımız bir beslenme şeklinin bize bir yararı olmaz. Kiloları fazlası ile alırız. Onun için beslenme düzenimizi oturtalım ve ömrümüz diyet yapıp bırakmakla geçmesin.:gitme:

Bu hafta şehir dışında olacağım. Önümüzdeki hafta görüşürüz inşallah.
Herkese sağlıklı, mutlu bir hafta diliyorum.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…