- 11 Şubat 2010
- 3.391
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.681
yok canım kilom aynı hafta içi bigün tartıldıgımda 79.8dim ama şuan 80
aynı yanii..
zaten reglde başladı bugün itibarı ile
haftaya yazarım inşallah
inşallah canım gör bak telaşen olmasın ben sana güveniyorum ne ilaç kullanırsan kullan verirsin kaydirigubbakcemile5
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84...........................78..............................76...........................68 ......2 kilo vermiş
zambak3......................86.3.........................80.........................................................70 .......... yok
patiska.........................85............................82.8.....................................................70.............yok
hatic22.........................65.8.........................61.9.........................61.7......................57........200 gr vermiş
bonib10.........................81............................81........................................................64............yok
bendisay.......................69............................64.5.........................63.2.......................58.....1kilo 300 gr vermiş
eyllull..........................51.6........................50.5........................................................48......
cgdm85........................77............................73.5......................72.7............................60........800 gr vermiş
inci0781........................67...........................65.9.......................64.7...........................60........1.200 gr vermiş
brownsugar...................68.8........................68.8.........................68.2........................52........600 gr vermiş
oyelken.........................79.9.......................79.7.........................77.4..........................60.......2.300 gr vermiş
Şenizsagol canım benimmm :kedi:
vericem inşallahh hep beraber vericezzz...
oyelken boyun kaç merakettim
profiline resim koysana illa yüzünü koymana gerek yok
kilon bence çokkkçokkk degill.
vericez arkadaşımm
azcık sabırrhihoyyyt
eylülll de gelmişş
geldiimmm kızlar ayy ne çok yazmışsınız öyle oku oku bitmedi :bbo:
evettt bugün büyük gün kilomu bildiriyorum hihoyyyt geçen cuma 50.1 kg idim sabah tartıldığımda 49.5 kg geldim yani 600 gr vermişim :dance: iyi dimi o kadar da az değil gamyoncuiremsu
bu arada kupamı arkadaşlarıma devretmiş bulunuyorum, kupayı alan arkadaşlar tebrik ederim sizi çok güzel kilo vermişsiniz :hooray: :sm_cool: alkisalkisalkis
benim gülümsemeler çıkmıyor..
cnm tebrik inden önce kızgınlığımı dile getirmek istiyorum sanaa
50 kg damı diyet yapıyorsunklava: aşkolsun
artık 49 da olmuşsun yeter bence durakla artık :))))))))
darısı başıma inş....