- 25 Ocak 2010
- 3.019
- 0
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.701
hımmm bende kalorisi fazla sanıyordum tatlı olunca. sağol canım ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugünkü menüm:
sabah:kepekli ekmekten yapılmış tost, bir bardak şekersiz çay
ara acıkmadığım için yapmadım.
öğle:bir kase çorba, salata ...yalnız şöyle birşey yaptım kaç gündür canım dondurma istiyor ama diyetteyim diye yemiyordum baktım ki bugün kilo vermişim bir tane magnum bademli dondurma yedim :kedi:
akşam:öğlen dondurma yediğim için bir tane orta boy patatesten yapılmış, patates salatası yedim, içinde tuz ve yağ yok...ekmek ve başka bir şey yemedim...
ara: 10 tane çilek yedim..
canım arada olur böyle kaçamak yağsız ve tuzsuz yiyebiliyosan çok güzel
Ne güzel artık kupalar çifter çifter gidiyor.
Oyelken ve hatice1 tebrik ediyorum.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Başarılarızın devamını diliyorum.a.s.
Kaptana da kupa yakışırdı artık.a.s
teşekkür ederim canım
kaptan olarak hep veriyodum sonunda aldım devamıda gelecek inş.
desteklerin opuyorumnanaktan ve sitem için tekrar teşekkür ederim vereliniortak
slm ben yeni üyeyim ve çok mutsuzum kilodan dolayı 62 kilo 1.55 boyla tam 14 kilo fazlam var ve çakılıp kaldım eşimin ailesi sürekli bu klolarla alay edip moral bozuyolar uyardım ama bu kez bakışlarla devam düşünün sürekli göbeğinize ve basenlarinize bakan gözler, çökmek üzereyim morale ihtiyacım var eşimse bu konuda hiç destek olmuyo şu an yürüyüş yapıyorum haftada 3 -4 gün bir saat diğer günlerde kondüsyan bisikleti kullanıyorum 1saat ama yok yaklaşık 2 haftadır tık yok çok fazla yemiyorum ama olmuyo lütfen destek ve öneri bekliyorum mafoldumben
slm ben yeni üyeyim ve çok mutsuzum kilodan dolayı 62 kilo 1.55 boyla tam 14 kilo fazlam var ve çakılıp kaldım eşimin ailesi sürekli bu klolarla alay edip moral bozuyolar uyardım ama bu kez bakışlarla devam düşünün sürekli göbeğinize ve basenlarinize bakan gözler, çökmek üzereyim morale ihtiyacım var eşimse bu konuda hiç destek olmuyo şu an yürüyüş yapıyorum haftada 3 -4 gün bir saat diğer günlerde kondüsyan bisikleti kullanıyorum 1saat ama yok yaklaşık 2 haftadır tık yok çok fazla yemiyorum ama olmuyo lütfen destek ve öneri bekliyorum mafoldumben
herkese günaydın...
hatice1 ve oyelken tebrik ediyorum sizleri :lepi: