Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bugünkü menüm:
sabah:kepekli ekmekten yapılmış tost, bir bardak şekersiz çay

ara acıkmadığım için yapmadım.

öğle:bir kase çorba, salata ...yalnız şöyle birşey yaptım kaç gündür canım dondurma istiyor ama diyetteyim diye yemiyordum baktım ki bugün kilo vermişim bir tane magnum bademli dondurma yedim :kedi:

akşam:öğlen dondurma yediğim için bir tane orta boy patatesten yapılmış, patates salatası yedim, içinde tuz ve yağ yok...ekmek ve başka bir şey yemedim...

ara: 10 tane çilek yedim..

yaş hurma (buralarda yok) çok kalorili 1 tanesi bile 200 kaloriden fazla
şimdi internetten baktım 15 kaloriymiş gönül rahatlığıyla yenebilirmiş canım

bugünkü menüm:
sabah:kepekli ekmekten yapılmış tost, bir bardak şekersiz çay

ara acıkmadığım için yapmadım.

öğle:bir kase çorba, salata ...yalnız şöyle birşey yaptım kaç gündür canım dondurma istiyor ama diyetteyim diye yemiyordum baktım ki bugün kilo vermişim bir tane magnum bademli dondurma yedim :kedi:

akşam:öğlen dondurma yediğim için bir tane orta boy patatesten yapılmış, patates salatası yedim, içinde tuz ve yağ yok...ekmek ve başka bir şey yemedim...

ara: 10 tane çilek yedim..

canım arada olur böyle kaçamak yağsız ve tuzsuz yiyebiliyosan çok güzel

Ne güzel artık kupalar çifter çifter gidiyor.

Oyelken ve hatice1 tebrik ediyorum.alkisalkisalkisalkisalkisalkis:nazar::nazar:
Başarılarızın devamını diliyorum.a.s.

Kaptana da kupa yakışırdı artık.a.s

Ne güzel artık kupalar çifter çifter gidiyor.

Oyelken ve hatice1 tebrik ediyorum.alkisalkisalkisalkisalkisalkis:nazar::nazar:
Başarılarızın devamını diliyorum.a.s.

Kaptana da kupa yakışırdı artık.a.s

teşekkür ederim canım
kaptan olarak hep veriyodum sonunda aldım devamıda gelecek inş.
desteklerin opuyorumnanaktan ve sitem için tekrar teşekkür ederim vereliniortak

teşekkür ederim canım
kaptan olarak hep veriyodum sonunda aldım devamıda gelecek inş.
desteklerin opuyorumnanaktan ve sitem için tekrar teşekkür ederim vereliniortak

Rica ederim canımopuyorumnanaktan. Bazen kızarak alsanaalsanasmilebazen alkışlayarakalkisalkisalkis Sonuçta hepimizin amacı destek.

Hep birlikte nice kupalara :teytey:

slm ben yeni üyeyim ve çok mutsuzum kilodan dolayı 62 kilo 1.55 boyla tam 14 kilo fazlam var ve çakılıp kaldım eşimin ailesi sürekli bu klolarla alay edip moral bozuyolar uyardım ama bu kez bakışlarla devam düşünün sürekli göbeğinize ve basenlarinize bakan gözler, çökmek üzereyim morale ihtiyacım var eşimse bu konuda hiç destek olmuyo şu an yürüyüş yapıyorum haftada 3 -4 gün bir saat diğer günlerde kondüsyan bisikleti kullanıyorum 1saat ama yok yaklaşık 2 haftadır tık yok çok fazla yemiyorum ama olmuyo lütfen destek ve öneri bekliyorum mafoldumben

slm ben yeni üyeyim ve çok mutsuzum kilodan dolayı 62 kilo 1.55 boyla tam 14 kilo fazlam var ve çakılıp kaldım eşimin ailesi sürekli bu klolarla alay edip moral bozuyolar uyardım ama bu kez bakışlarla devam düşünün sürekli göbeğinize ve basenlarinize bakan gözler, çökmek üzereyim morale ihtiyacım var eşimse bu konuda hiç destek olmuyo şu an yürüyüş yapıyorum haftada 3 -4 gün bir saat diğer günlerde kondüsyan bisikleti kullanıyorum 1saat ama yok yaklaşık 2 haftadır tık yok çok fazla yemiyorum ama olmuyo lütfen destek ve öneri bekliyorum mafoldumben

ÖNCELİKLE HOŞGELDİNa.s.
lütfen etrafındaki insanları takma sen kendin için çabala
onlar istedigi için degil..
spor yapıyormuşsunn ne güzelll
ama fazla yemiyorum yazmışsınn galiba buradan kaybediyorsun
bizler burada ara ögünlerle ekleyerek kilo veriyoruz.
ve tabiki miktarrr önemli.
katıl aramızahihoyyyt

günaydn kızLaRR kaçamaksz biR haftasonu diLiyoRum...a.s.2 gün ben ayran detoksu yapıcam..bugün başLadm..sonuçlar ne oLucak bakaLm :jeyyar:

canım zambakın da dediği gibi bence sen az yediğin için guclubacismile metobalizmanı yavaşlatmışsın
bence erken saatte güzel bir kahvaltı 10-11 gibi :kahve: ara ve 12.30--13 gibi öglen yemeği gibi saatli şekilde kendine bir düzen kur
moralini bozma başkası için kaydirigubbakcemile5 değil kendin kilondan rahatsız olduğun için vermek iste kendini buna adapte et
zaten çok güzel spor kaydirigubbakcemile2 yapıyormuşsun buna devam et yediklerinede dikkat edersen eminim bu iş çok kolay olacak vereliniortak

aramıza hoşgeldin a.s.

Günaydın arkadaşlar,
Sabah sabah ne alaka diyeceksiniz ama dün salataları konuşurken soracaktım konu değişti.
Ben sebzeleri temizlerken hala eski usul sirkeli tuzlu suda bekletip ondan sonra yıkıyorum.
Şu marketlerde satılan sıvı sebze temizleyicileri kullanan var mı?
Ben pek güvenemedim acaba kimyasal mı doğal mı diye.
Kullanıp memnun kalan var mı?

günaydın kızlar...oyelkan ve hatice1 tebrik ederim sizi arkadaşlar :lepi:
bugünkü menümü yazayım hemen.
sabah:bir dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir
1 tane domates ve salatalık
3 zeytin, bir tane haşlanmış yumurta yedim..

kahvaltıdan sonra arkadaşım geldi, kordonda 1 saat orta tempoda yürüdük sonra yarım saat kadar koştuk..yani bir buçuk saat sporumu da yaptım geldim hihoyyyt

X