Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Herkese merhabalar zemuszemus Dün yoktum. gamyoncuiremsuŞehir dışındaydım ama yediklerimle pek sağlıklı menü olmasa da bozmamaya çalıştım. sempatiksalakcinni
Geçmiş yazıları okuyacağım şimdi. Umarım çok şey kaçırmamışımdır sengözlerimebaksanab
Gelelim bugüne
Sabah az yağlı ıspanaklı omlet, 3 zeytin, 1 kk peynir ve şekersiz çay içtim. İnanılmaz sırnaşık şey ama bir ara öğün yaptım yoğurt ve 1 çubuk grisini yedim. Öğlen ve akşama Allah kerim naniknanik

Çok geçmiş olsun. Halsizlik, grip insanın iştahını kapatıyor zaten diyeti düşünme sen bozabileceğini sanmıyorum yerimseniben İştahsızlık olacaktır. Biran önce toparlanman ümidiyle a.s.

Öncelikle hoşgeldin :1hug: Destek arıyorsan doğru adrese gelmişsin yerimseniben Bende yaklaşık 1 haftadır veya 1 haftayı geçmiş olabilir bu gruplayım. Beklediğimden daha fazla destekle karşılaştım. Sağolsunlar. a.s.
Menün ve spor aktivitelerini çok beğendim. Özellikle spora ayırmış olduğun vakit çok iyi. Tebrik ederim yerimseniben

ara:2 fincan limonlu yeşil çay ( içine 1 çay kaşığı bal koydum )

öğle:öğleyi atladım canım hiç yemek yemek istemedi..

akşam:kendimi yemek yemeye zorladım diyebilirim..
3 tane köfte, bir kase çorba içtim ..

Çok geçmiş olsun. Halsizlik, grip insanın iştahını kapatıyor zaten diyeti düşünme sen bozabileceğini sanmıyorum yerimseniben İştahsızlık olacaktır. Biran önce toparlanman ümidiyle a.s.

çok tşkr ederim canım..evet dediğin gibi iştahım kapandı...kendimi zorlayım daha çok yiyim biran önce iyileşeyim derken canım hiçbir şey istemez oldu, yemek görünce midem bulanıyor..

tşkr ederim binbirrenkcim...kahvaltıdan sonra limonlu ballı yeşil çay içtim..az sonra annem dediğin gb nane, limon, ıhlamur, elma ne varsa kaynatıp içiricekmiş...inşallah biran önce ayağa kalkarım..

canım olur mu hiç, hastalık sağlık vücud direnciyle ilgili...mesela erkek kardeşim çok zayıf ama hiç hasta olmaz, benim başımdan da hastalık gitmez sempatiksalakcinni geçmiş olsun canım, inşallah biran önce iyileşiriz..

Hoşbulduk kızlar,bugün kü menüm;
SABAH 10: 1 Dilim kepek ekmek,soğanlı yumurta,2zeytin biraz peynir,1 fincan çay
ARA 13 :1 elma
İKİNDİ 16:Fırında az kıymalı patates,salata,ayran
AKŞAMDA meyve yerim artık,hafta sonu olduğu için saatler biraz bozuk oldu,herhalde yine 1,5 litre su içebilirim,birde yeşil çay ve sirkeli sıcak suyumu içsem bu günü karlı sayacam,tabi yorumlarınızı bekliyorum kızlareyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Merhaba arkadaşlar bende az uğruyorum bu günlerde .Bu aralar takıya merak sardım da iş güç pek giremiyorum tasarım yapacam diye.
Eylül ve Zambakçım geçmiş olsun arkadaşlarım benim dikkat edin kendinize
iksir cim sende hoşgeldin aramıza burası gerçekten süper bi topik
Neyse ben kaçtım kızlar Hoşçakalın zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Merhaba canım Menün güzel bence ama akşam sadece meyve seni acıktırmaz mı yatana kadar sora kan şekerin düşmesin .dikkat et .opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba canım a.s. aramıza hoşgeldin
biz güzel bir ekip olduk her cuma tartılıyoruz en çok kilo verene kupa en az verene veremeyene ceza veriyoruz vede kaçamaklara tabi..:jeyyar:
menün güzel sporun kaydirigubbakcemile2 çok güzel bu gidişle güzel kilolar verirsin
sende aramıza katılmaya karar verdiysen tekrar hoşgeldin kaydirigubbakcemile5

çok geçmiş olsun düzelmeye başlamışsındır inş. allah şifa versin

canım hayırlı yolculuklar sanada :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…