Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bugün kü menüm
sabah
sandaloz elmasirkeli su + büyük bardak su
1 kk peynir
4 zeytin
salatalık domates
1 haşl.yumurta
1 dilim kepek ekmek
ara
1 kuru incir
öğlen
z.yağlı pırasa 1 dilim kepek ekmek
ara canım isterse 1 elma
akşam
5 - 6 yaprak sarma yoğurt ekmek yok
elma
bol su ve 5i bi yerde çay
6km yürüyüş hızlı tempo

Ooohh ohhhh kızlaaaaar ne güzel kilo vermişsiniz TeBRİKLER.çok güzel gidiyoruz geçen hafta hepimiz dökülmüştük deee :kedi:siz toparlanmışsınız ama ben toparlandığımı sanıyodum yine hayal kırıklığı yaaa ben çok az vermişim sporumu hiç ihmal etmiyorum.sadece 2oo gr vermişim ben de hergün tartılmasam raharsız oluyorum fafta içinde 60 700 düm nasıl sevindim ama cuma ne olduysa 61 700 çıktım ama yarın birgün reglim ben ondandır diyorum ama bakıcaz artık.

canım olsun üzülme sen iyi bir hafta geçirdiğini düşünüyosan bence sorun yok
zaten kaçamak yapan ben iyi yapamadım bu hafta der öyle değilse arada duraklama olması bence normal
ben şimdi kilona ne yazayım geçen hafta kilo almış olarak yazmamıştım seni

bu kilolarda çok dengesiz oluyo hiç vermedim sanıyorsun bi bakıyorsun vermişsin
gerçekten verdiğini sanıyorsun tartıya bir çıkıyorsun ya hiç vermemişsin yada gram olarak almışsın bile

2oo gr vermiş 61 700 dersin sizin yanınızda biraz küçük bi rakam ama...:kedi::kedi::kedi:

bu kilolarda çok dengesiz oluyo hiç vermedim sanıyorsun bi bakıyorsun vermişsin
gerçekten verdiğini sanıyorsun tartıya bir çıkıyorsun ya hiç vermemişsin yada gram olarak almışsın bile

Evet yaaa sinir bozuyo ama haftaya daha ipleri sıkı tutacam

Günaydın arkadaşlar,

Haticecim sitemlerin işe yaradığına sevindimyerimseniben:. Bu moralle sonuna kadar emin adımlarla gidersin inşallah. Kutluyorum.alkisalkisalkis

Zambakcım senin iraden güçlü. Almaman da başarı.hihoyyyt İlaçların bitince telafi edersin mutlaka.a.s

Bu hafta işlerin iyi gideceği belli idi yazdıklarınızdankaydirigubbakcemile5. Herkes çok güzel kilo vermiş. Bütün arkadaşları tebrik ediyorum.a.s.

slm kızlar ancak gelebildim öğle arasını fırsat bilerek. bu haftaki kilom 64.7 kg. çok iyi kilo veren arkadaşlar var hepsini tebrik edeyorum opuyorumnanaktan bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek peynir domates biber 2 tane zeytin şekersiz çay
ara 1 yeşil elma
öğle okulda olduğum için yine bisküvi ve yeşil çayla geçirdim
akşama fırında tavuk ve salata var
spor şimdilik yok

canım çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
2 hafta önceki siteminin bana çok faydası oldu geçen hafta olmak istediğim kiloydu bu ama olsun geç oldu ama oldu..:dance:

sLm kızLaRr ben haftaya katılsam bildirime oLur mu?? cezamı yaptm akşam :))100 mekik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…